arda bu oranları şubeden mi aldın? örneğin vakıf 15.30 özel bankacılık vermişti.
Printable View
Şu an için ihtiyacınız olmadığı halde emek harcayıp burada arkadaşları bilgilendiriyorsunuz. iki üç gün evvel 15.30 oranı yazdığım zaman birileri kendince dalga geçmeye kalktı. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemelidir. Amacımız paylaşım. Hepimiz belirli yaşta insanlarız. Emeğiniz için teşekürler.
İkinize de teşekkür ederiz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konuşurlar. Çünkü bir çok kişinin anladığım kadarı ile 3.70 - 390 aralığında dolar aldığını düşünüyorum. Bana göre orta vadede bu seviyeler aşılmaz ve elde tutma maliyeti oluşur. Dolar hızlı yükselişini yaptı. Bir daha önemli bir şey olmaz ise hızlı değer kazanması bana zor gibi geliyor. Merkez bankası bunun tedbirini mutlaka alır. Burada bir takım dengeler söz konusudur. Olaya salt enflasyon açısından bakmamak lazım. Dış ticaret ithalat, ihracat dengesini gözetmek de ilk aklıma gelen unsurlar. Bu bakımdan tl nin değerli olması da pek arzu edilmez. Öyle bir algı var ki dışarıda her şey mükemel sadece biz riskli durumdayız. Son söz MB na rağmen dolar başını alıp istediği gibi bir yere gidemez. Dolar düşmeye başlayınca burada konuşanlar sırra kadem basıyorlar, biraz yükselince ortaya çıkıyorlar:yes:
Ben seni tanıyorum yalan yanlış bilgi vermeyeceğini biliyorum.Ama ortaya çıkıp suçlayan çaylaklar olduğu için ve de önümüzdeki hafta ki dönüşüm için aradım.Ayrıca kimin kime itibar edeceği daha net ortaya çıksın ,tanımayanlar öğrensin istedim.
Opsiyonun ayrıntılarını merak ettim yazabilir misin?
vakıfın 15.45 oranına inanmayan bendim.. oranın verildiği o gün normal şubelerden max 14.50 alabildim.. özel 14.60..
şöyle birşey var sanırım benim hesap vakıfta.. telefon numarasından falan anlayıp ona göre oran veriyorlar..
siz başka bankada olduğunuzdan mevduatı çekmek için daha yüksek veriyorlar.. mevcut müşteriye vermeye pek yanaşmıyorlar..
şimdi haftaya dönüşte benim mt'ye 15.30 veriyormuşsunuz desem baygınlık geçirir :)