Görünüşe göre adese birincilde hepsi gitti.Bundan sonra ne yapacaklar bakalım.Daha önce böyle birşey görmedim
Printable View
Görünüşe göre adese birincilde hepsi gitti.Bundan sonra ne yapacaklar bakalım.Daha önce böyle birşey görmedim
İlk defa tavandan dönmeden dün kapattı.
Bir şeyler olabilir.
Bistteki en ucuz holding.
Kâr etmeden çıkmayacağım.
Zamanında Rygyo gelmişti buna da bir spek lazım.
2021 yılını genel kurul yapmadan kapamış oldular. Esasen bu suç. Yapmak zorundalardı.
Spk ya şikayet ettim,alakasız bir cevap geldi. Bu spk ile bu adamlar istedikleri herşeyi yaparlar
Körler sağırlar birbirini ağırlar
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dernekler için 3 yılda bir.
Türk ticaret kanununa göre her yılda bir yapılması zorunlu.
İlgili yönetmeliğin maddesini atıyorum aşağıya:
Yapılmazsa yönetim kuruluna ceza veriyor spk. Bunu göze almışlar. Genel kurulu yaptıkları an ellerindeki hisse sayıları ifşa olacak. Çünkü kurula katılan toplam hisse sayısı ve katılımcıların adları biliniyor.
Belliki Bunun ifşasını istemiyorlar.
Toplantı zamanı
MADDE 7 – (1) Genel kurul toplantıları aşağıda belirtilen zamanlarda yapılır:
a) Olağan genel kurul toplantısı, her hesap dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır. Buna göre hesap dönemi takvim yılı olan şirketlerde toplantılar yılın ilk üç ayı içinde, özel hesap dönemi olan şirketlerde ise, hesap döneminin bittiği günü izleyen ilk üç ay içinde yapılır.
Doğrudur borsanın özel bir uygulaması varsa bilmiyorum ama AŞ de de yapmak zorunlu ama yapmasam bir ceza işletilmiyor. Sadece yönetimi max 3 yıllığına seçebiliyorsun. Eğer 3 yıl sonra genel kurul yapıp seçmezsen yönetim düşeceğinden kayyum ataması gerekir mahkemenin. Özel bir genel kurul kararı almaya ihtiyacın yoksa 3 yılda bir yapabiliyorsun.
Bu adamların elindekini görsen ne olacak ki zaten çoğu bunlardadır. Yasak geliyor bi tanesine baktım Google’dan bulgaristan doğumlu 😂
Spek Mecnur beyin kanaması sonucu vefat etti. Bugünkü düşüş beyin kanamasi geçirdi diye idi. Umarım bundan ders çıkaranlar olur.. Õlumde varmış derler...