Printable View
Alıntı: Originally Posted by erman07 reha abi kokuyu atölye denmi aldın geldin sakin arkadaşlar diyecektim sen den korkuma sustum :oleyo: Nede olsa deneyimli.çok yaşamıştır böyle şeyleri.... :oleyo:
Baran et var. Küşlemesi güzel. Tavsiye ederim. Fatih Unkapanı itfaiyenin orada. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hahhh...:yahoo: :he::he::he:
Alıntı: Originally Posted by human01 özelden görüştüm tatildeymiş :) Zengin adamin hali baska oluyor tabi. Atti parayi faize getti😀 Hazine bugun 1 yil vadeli 24,5 tan borclanmis. Masallah gecen aydan 1,7 puan iyi. O vereceginiz faize okuz alirdiniz pardon memura 1 puan fazla zam verirdiniz be.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Her türlü etin hastasıyım. (Domuz ve oğlak eti hariç) Hatta et obur bile denebilir. Bu tespitten sonra daha fazla ete yükleneceğim. [emoji23] Yerinde yapılmış, oglak guvecide cok güzeldir. Etobur 2...
Alıntı: Originally Posted by tospa Zengin adamin hali baska oluyor tabi. Atti parayi faize getti Hazine bugun 1 yil vadeli 24,5 tan borclanmis. Masallah gecen aydan 1,7 puan iyi. O vereceginiz faize okuz alirdiniz pardon memura 1 puan fazla zam verirdiniz be. valla başgan işini bilir....Aslında onu takip etsek yerdi be yaw...Aygan basgan indikatör... :)
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Her türlü etin hastasıyım. (Domuz ve oğlak eti hariç) Hatta et obur bile denebilir. Bu tespitten sonra daha fazla ete yükleneceğim. [emoji23] Dostum madem öyle, Adana 'ya şırdan yemeye git , duacim olursun.
Alıntı: Originally Posted by dimitris Dostum madem öyle, Adana 'ya şırdan yemeye git , duacim olursun. şırdanı iyi yerden yiyecen ama.... yoksa ne yediğin belli olmaz ...