Dostlar Ata Yatırımda viop hesabım var, 2 katı teminat almaya başladı. Viop takasbank teminatlarını ek teminat uygulamadan veren aracı kurum var mı bildiğiniz. İyice rahatsızlık vermeye başladı bu durum.
Printable View
Dostlar Ata Yatırımda viop hesabım var, 2 katı teminat almaya başladı. Viop takasbank teminatlarını ek teminat uygulamadan veren aracı kurum var mı bildiğiniz. İyice rahatsızlık vermeye başladı bu durum.
EREGL 4 tl temettü açıkladı..
Bu çok bilmiş akcay beyefendi 15-16tl lerde iken demir çelik endeksine bakıp short kovalıyordu EREGL de..
3 tl temettü (benim beklentim idi) suyun içinde ederi 30 tl dedik..
SANKO MENKUL DEĞERLER de resmi teminat ne ise o alınıyor...SANKO kraldır..
Valla neler yazılmadı ki eregli için :)
11 den pahalı bulundu, 17 lerde pahalı bulundu, sonra 36 ya gitti ve ordan 24 e düştü "acele etmeyin" yazanlar oldu :P
Ben 24 e düştüğü gün, elimde ki diğer bazı hisseleride satıp eregliye geçirdim. Yine yazdım foruma...
Ve onlarda fena hisseler değildi ama sonuçta ereglide minimum net 4TL temettü beklentim vardı, o yüzden fiyatını daha rahat kestirebiliyordum. 24 demek, bedava mal demek. Üstüne para vermediği kalıyor firmanın. Bu sene 4 aldın, seneye minimum 5 aldın, zaten koyduğun 24 tl nin 9 tl sini 15 ay içinde geri ödeyecek demektir.
Şimdi bakıyorum, 24 den bugüne nerdeyse %30 yapmış. Diğer sattığım hisseler ya aynı fiyatda, ya da çok az gitmiş.
30TL altına eregli satmam diye papağan gibi yazdım defalarca. Bugünde stratejime bağlı kalmak adına belli bir lotu sattım mecburen ama aşağı gelirse geri alırım. 40TL lere yaklaşmadan kalıcı mal vermem çünkü buralar çok ucuz...