Bahcelinin acıklamalarını piyasa ne kadar ciddiye alir acaba?
Printable View
Bahcelinin acıklamalarını piyasa ne kadar ciddiye alir acaba?
24 saat dolsun bakalım :)
Siyasiler popülist yaklaşırlar... Sanırım hükümetin sert açıklama yapmamasının tabanda yarattığı gazı almak için yapılan bir açıklama...
Şu an hala gemiler ile mal taşınıyor Israil e.. Göndermesinler o zaman :)
Yani oraya gelene kadar oooooo derler adama...
Devlet Bahçeli Andımızı tekrar okutmak için söz verdikten sonra 465 Cuma ve 3503 gün geçti. Andımız halen yasak.!
Devlet Bahçeli önce verdiği sözü tutmalı.
https://twitter.com/k_turk_19051919/...408787232?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
israilin kara harekatına gerek mi kaldı. her yer dümdüz olmuş zaten.
rahib olayından sonra..
ciddiye alan elbette çıkar yani bence.. çıkması lazım gibi.
bilemedim..
:drunk:
Ekonominin durumu ortada. Bir avuç Dolar bulmak için kapı kapı dolaşıyoruz. Üstelik burnumuzun dibine bile asker gönderemezken oraya askeri anlamda bir şeyler düşünmek hem gereksiz hem de sonu gelmeyecek bir bataklığın içine çekilmek olur..
Adamlar yani Filistin yönetimi zaten Türk leri tanımıyor ki? Sevmiyorlar aslında.. Tarih böyle diyor.. bizi siyasi arenada Kıbrıs olsun Azerbaycan olsun, Ermeni soykırımı olsun vs hiçbir zaman desteklemediler..
Bu yönetim neden kendilerini onlar için bu kadar yırtıyor onu anlamak da güç. Filistin bayrağındaki kırmızı zaten biz Türklere karşı konmadı mı?
eğer bu FİLİSTİNLİLERE yapılan zulum ve soykırımı önleyecekse sonuna kadar desteklerim, ve bir an önce yapılsın derim
ama böyle birşey bizim ekonomimizi, borsayı, doları, faizi kötü etkiler diye düşünüyorum
amerika'nın planına set çekersen, bunun bir bedeli olur galiba