Mahkeme sürüyor. Mutlak butlan, mutfak buğulama, butlak mutlan bakalım ne karar çıkacak. Endeks oynak, fort daha da oynak.
Printable View
Mahkeme sürüyor. Mutlak butlan, mutfak buğulama, butlak mutlan bakalım ne karar çıkacak. Endeks oynak, fort daha da oynak.
Fortta hiç ky yok sanırım. Ben satıyorum yükseldikçe bakalım bu sefer de alttan alabilecek miyim yoksa hüpletecek mi fort beni?
O kadar isteksiz ki Dötüm Dötüm hareketler peşinde.
Ralli olacaksa eğer ilk bankalar gider sonrasında sanayiler sonrasında yan tahtalar bakalım hakkımızda hayırlısı.
ve aleykum selam Acemi1i abim,
2 yıldır donumuzu dizimize kadar indirdi ama tam alamadı, bundan sonrası Allah kerim.
Mutlak butlak derken piyasa coştu. Kılışdarın dava Eylül ayına ertelendi diye mi coştu başka bi şey mi var bilemiyoruz ky olarak. Bankalar tavansa vardır bi şeyler kokusu çıkar yakında.
Koku filan yok
Tek sorun chp ve mutlak butlan mı ülkede
Ekonomi tarım üretim yerlerde. Şimdi aşağıdan alıp tavana saldıranlara verecek robotlar.
Ky nin can damarı bu. Bu numarayı yemeden duramaz Aylarca duran malı almaz tavana gidince alır.
Yarında hafif gaz sonrası yatay.
Faiz iyice düşer o zaman borsa 20bin olur. Gerisi hikaye.
TCMB nın olağanüstü toplantı yapacağı söylentisi çıkmış piyasada, öyle yazmışlar internette vs. Birileri bi şeyler üfürüyor da olabilir, her şey olur bizim piyasada