Ve sonuçta, bugün hâlâ "Takkeci Camii" olarak anılan, Mimar Sinan tarafından inşa edilen tarihî cami ortaya çıkar. Mütevazı kabri de caminin kıble istikametinde müezzin evinin bahçesindedir.
Printable View
Ve sonuçta, bugün hâlâ "Takkeci Camii" olarak anılan, Mimar Sinan tarafından inşa edilen tarihî cami ortaya çıkar. Mütevazı kabri de caminin kıble istikametinde müezzin evinin bahçesindedir.
2 onur 2 çbs holdingin çbs boya da ortaklık payı kaçtı bilgin varmı.
Printaşın boyadan alacağına karşılık çbs boyanın portföyünde bulunan oto boya hisseleri printaşa devroldu spknın talebi üzerinde işlemden vazgeçildi ve printaşın holdinge borucu varmış oto boyalarının öz varlık tespiti yapıldıktan sonra holdinge borcu karşılığında oto boya hissesi devrolacak ve şirket devirleri çbs boya üzerinde gerçekleşek gibi algılıyorum ama yazılan ifadeler net değil içimde kuşku var yanlışmı anlıyorum diye düşünüyorum şu şekilde bu ifade daha net olurdu çbs boya şirketi printaşı ve oto boyayı devir almıştır daha net olurdu ticaret sicil gazetesinde ve bağımsız denetim raporlarında daha iyi anlaşılacaktır çbs boya bir marka ve onun üzerinden gidecekler bizim şirketin hakları devralan şirket üzerinden devam edecek oto boya printaş neden birleştirilmedi sorusu var aklımda oto boya borsayamı hazırlanıyor diye düşünüyorum daha yolun başındayız başka gurup içi birleşmelerde olabilir.
01.04.2020 CBSBO ÇBS*BOYA*E ESKİ14.691.828,8519.693.050,00 74,60%
2020 de paylar düşmüş