Piyasanın durgunluğuna rağmen açıkladığı bilançolar piyasanın uçtuğu dönemler ile aynı. Yani işin özü ip puştun elinde. Hisseye ölü taklidi yaptırılıyor. Bir gün bir bakmışınız dirili vermiş. 😂😂😂
Printable View
Piyasanın durgunluğuna rağmen açıkladığı bilançolar piyasanın uçtuğu dönemler ile aynı. Yani işin özü ip puştun elinde. Hisseye ölü taklidi yaptırılıyor. Bir gün bir bakmışınız dirili vermiş. 😂😂😂
Adamım direniyor satış dalgasına. Koç bu koç. 😂😂😂
Az kaldı nafi kaldırmaz sa hisseyi ben kaldiracagim
Nafi güçten düşmüş. Takviye alması lazım kaldırması için. 😂😂😂
60 milyon sermayesi olan...45 milyon zarari olan sirket 6 kusur.. dd 0.8
39 milyon sermayesi olan 35 milyon kari olan kutpo 4.1 ..dd 0.53
Borsa yatirim olmaktan cikmis dolandiricilik yapilan bir yer olmus...
Kumarhanede bile bir kural vardir...masaada hile yapman gele hele acik secik yapman mumkun degil...ustelik hile yapanlarida kumarhane yonetimi korumaz..dukkana bir daha yolunacak kaz gelmez diye...bizim birak tuyumuzu derimizi soydu seref yoksunlari
Insallah iyibir ilkcyrek gelirde bsska bi kanala atar kendini.5 uzrrlerine otrsa bari. Portföyün anasını aglattı.
Şuraya bak rezil. 50 bn lot işlem görmüş vay anasını ya. Ulan zaten 22 bin lot islemi osmanlı menkulden ben yaptım. Demekki bugüm ellemesem 28 bin lot işlemle günü tamamlıycaktı. Neyse bunuda hayra yoralım bari. Satıcılar isteksiz daha satan yok deyip zügürt tesellisi yapalım kendimize. Artık tahtacının oyuna girmesini bekliyxez. Bu saatten sonra satanda alanda tahtacının malını alıcak. Bilanco hareketi mutlaka yapacak. Umarım güzel bi bilanco gönderirler. Makyajsiz
Kisisel dusuncem hissenin bilancoyla hareket etmeyecek olmasi
1.Son yorumumda yazdigim gibi bilancosu kotu mu? HAYIR..sermayesi kadar kari var..hadi gitmiyo zarari var gibi bir de dusuyor namussuz...sermayesi kadar zarari olan da gidiyor..
2.Bence birilerinden hisseleri geri alamiyorlar...Alsalar emin olun savas ciksa tabak canaklar kirilcak diye cikarirlar... $ 10 lira olsa ihrac yapiyoruz derler yine cikarirlar..tabi biz de yaw bu hisse bizdeyken
niye cikmiyordu deriz...
3. Bu ulkenin firmalarinin vizyonu bistte ky dudukleyecek kadar capsiz olunca ...ne koy oluyor bizden ne kasaba 100 yildir...Dunyada marka olan tek firmamiz yok..bu karekter yoksunu yamyamlarla bir 100 yil daha olacak gibi değil