Atay kardesim banami diosun?? Neden boyle konustugunu anlamadim!!! Ben dusecek Yukselecek demedim elimde baya lot var sadece sitemimi belirtiyorum siskoya, arkamdan boyle bisey yazman beni uzdu neyse iyi aksamlar!!
Printable View
Villaların tapuları için başvuru yapmışlardı imar barışından faydalanarak sonuç yok haber yok
Club Zigana İnternet sitesinden online rezervasyon yapayım dedim. Ekim sonuna kadar tüm odalar doluymuş.
Umarım bu durum 9 aylık bilançoya ve hisse fiyatına olumlu yansır. Otel satışı vs. Hayal olabilir ama bu gerçek.Ve o günler de ömrü olana gelecek.
Bilanco okumasını bilen ortaklar yardimci olabilir. Bu zarar borclarin faizinden mi, kurdan dolayi mi boyle yuksek, yoksa faaliyetlerden de mi zarar yazıyor? Faaliyetlerinden de zarar yazıyorsa odaların boş kalmasini tercih ederiz,[emoji3526]Yatırım tavsiyesi değildir
Deli Süvari said:
Bugün 00:56
Club Zigana İnternet sitesinden online rezervasyon yapayım dedim. Ekim sonuna kadar tüm odalar doluymuş.
Umarım bu durum 9 aylık bilançoya ve hisse fiyatına olumlu yansır. Otel satışı vs. Hayal olabilir ama bu gerçek.Ve o günler de ömrü olana gelecek.
Sayın deli suvari Alaçatı içinde baktinizmi bilginiz varmi