:)))))))) aynen ama yabancı satışı azıcık üzdü beni umarım yabancı da avniye topluyordur :)
Printable View
Alın işte bugünde aynısı oldu. Bist 30 sağlam satış yedi. Hisseler sağlam veriyorlar. Bu dünkü değerini yine destek yaptı. Birqz evvel dediğim işte. Yahu bu normalde şu anda en az yüzde 4-5 düşmesi lazımdı. Geri gelmeside 1 ay rahat sürerdi. Kapı gibi duruyor şu an yine. Çok garip yaaa. Bu tekke ye girmiş. Allah korkusu sardı herhalde birini!
Yahu neden bu kadar şaşırıyorsun..
Sana bugünleri 1.5 sene evvelinden yazdım idi..
Borsa bu demektir işte..
Temel teknik falan hikayedir..
Malı topladılar sa ortam da müsait se ne yapacak turşusunu mu kuracak patron..
Sürer allah sürer artık..
Ekiden 240M lot halka açık idi yanılmıyorsam..
2012 2013 de patron 200M lotunu bunun tahtada kustu..
Bu avni nin adı 17-25 aralık fetö davasında geçince..
Malum şahıs de bunları toplim sonra şirkete bi şekilde çökerim dedi..
Ama hükümet sağlam durdu komplo dağıtıldı..
Avni malları kustuğu ile kaldı diğeri aldığı ile kaldı tahta kilitlendi kaldı idi..
Yukarı sürse kafasına bedelli yiyebilir..
Aşşa bassa kendi zararı..
En sonunda avni diğer şirketi deaçıyorum..onun hisselerini de satılabilir yapacam..verdin verdin yoksa 20 kuruşa çakarım yada konkordato isterim diyince..baktılar zaten dolar molar zıpladı zıplayacak... tıpış tıpış 77 den verdiler..
Bu arada halka kapanma lafları hatırlarsanız bu mahkemeci ekip zamanlarında da geçti idi..
Öyle bişi yapacağını sanmam..
gyo ların halka kapanmaları biraz daha karışık sanırsam..
Neden kapasın halka..Tam leş hisse rallisi var..
Malı çekmiş..
İstese fiyatı 10 tl de yapar 20 de..
SPK gözünü kapamış..
Bu fırsat 20 senede bir gelir be.
Güzel söylüyorsun kardeş de tahta böyle yapılmaz. Malın %80 nini bir kuruma toplarsan malı yedirip yedirmediğin armut gibi ortaya çıkar. Sen olsan VAKIF YATIRIM bir haftada 20.000.000 LOT mal sattı denildiğinde ne yaparsın? Tası tarağı toplar kaçarmısın, kaçmazmısın? Satmayacaksan malı o zaman neden yukarı çekersin? Bu iki soruya yanıt arıyorum ben, net cevap bulamadım.
Virman var..
Borsada 10 kurum 10 kurumda 2şer 3 er farklı hesaplar kullanılabiliyor....
Gider citi deutche üzerinden hesap açarsın..
Yabancı fon ile anlaştık anlaşmak üzereyiz ..araplarla ortak iş yapacaz cart curt dersin..
Tahtayı hallaç pamuğ gibi atmaya başlarsın..
O alır bu satar yabancı siler süpürür!!!
Başlarsın reklamını da yapmaya sağda solda..
O karambolde yedirirsin..1-2 sene sürebilir operasyon..
Mal yedirme aşamasına gelmedi diye düşünüyorum..
0.60 0.70 dolar ortalamadan yedirdi çünkü..Elinde kalan son malları da haziran 2014 de sattı..
0.40 cent
90 kuruş idi..
Bu hisse 2012 öncesi 2.30 larda idi
1 doların üzerinde idi yani..
Dolar bazında bakarsak hala zararda..
Çok zararda hemde . Kurun bu kadar çıka cağını
Elindeki malın çöp olacağını pek düşünmedi.elinde patladı. Benim hesapta bu herif 7 lerde ancak başa başa geliyor. 9 10 gibi boşaltırsa para kazanır. Kendi bilir. Kur çıkınca şirketin kur farkı zararıda koptu gitti. Özkaynak eridi. E sermaye artırması lazım! Bankalar hadi artık, kredi kurulunu artık tutamıyoruz, sermayr artışı diyorlar yoksa kapa aç işi bitecek bak diyor. ağır pinti para da koymaz ne yapacak? Bedelli..e malın sekseni kendinde yine kendine girecek.. yani çol fena sıkıştı. Bunca insanın âhı tuttu gibi. Bakalım nr yapacak.