%1.35 eksi gordum demin viop30'da ne oldu?
Printable View
%1.35 eksi gordum demin viop30'da ne oldu?
vob akşam seansında ne oluyor bilen var mı...sert verdiler
Milyarlar kaybeden yakışıklı Fon yöneticileri...
https://i.hizliresim.com/faYmDx.png
Gabriel Plotkin tarafından kurulan 12,5 milyar dolarlık hedge fonu Melvin Capital,
bir SEC dosyasında fonun GameStop'ta büyük bir kısa pozisyona sahip olduğunu ortaya çıkardıktan sonra Reddit kampanyasının ana hedeflerinden biri oldu...
Bir Reddit kullanıcısı Çarşamba sabahı şöyle yazdı:
Hafta sonunda (hatta günün sonunda), Plotkin, starbucks'ta yarı zamanlı çalışan bir üniversite öğrencisinden 50.000'den daha az borca sahip olacak.
New York Mets'in sahibi Steve Cohen de çalkantılı duruma maruz kaldı,
Point72 Varlık Yönetimi, Ken Griffin'in Citadel firması ile Pazartesi günü mücadele fonuna yardım etmek için 2.75 milyar dolarlık bir kurtarma paketi enjekte etmek için bir araya geldi.
Twitter'da GameStop durumunun takımın maaş bordrosunu etkileyip etkilemeyeceğini soran endişeli bir Mets hayranına yanıt veren Cohen, Neden birinin diğeriyle bir ilgisi olsun ki diye yazdı.
Kaynaklar, Wall Street Journal'a verdiği demeçte, yıla yaklaşık 3,5 milyar dolar ile başlayan bir New York hedge fonu olan Maplelane Capital LLC'nin, düşüş eğilimi gösteren GameStop konumu ile Çarşamba gününe kadar yaklaşık yüzde 30 düşüş gösterdi .
GameStop'un en büyük bireysel hissedarı Ryan Cohen,
son iki hafta içinde yüzde 13 hissesinin değerinde 2 milyar dolardan fazla artış gördü.
Bu ay GameStop yönetim kuruluna katılan Chewy kurucu ortağı, başlangıçta hisse için yaklaşık
76 milyon dolar ödedi ve net değerinin son iki hafta içinde saatte yaklaşık 6 milyon dolar arttığını gördü.
Bu arada, bir subprime otomobil kreditörünün eski CEO'su olan yatırımcı Donald Foss,
yüzde 5 hissesini yaklaşık 800 milyon dolar artırdı ve GameStop CEO'su George Sherman'ın yüzde 3,4 hissesi yaklaşık 500 milyon dolar arttı.
Ya bırakın sidik yarışını
Piyasa şıkır şıkır para dağıtıyor
Nasiplenin
Enerjinizi palaya harcayın
Akşam akşam 1000 puan verdi alooo!!!
1587 pin attı
Çarşamba Perşembe günü kavurma yapanlar .
Benim güçlü sat sinyali verdiğimi görüp mü geldiler acaba .
Kimsede tık yok hepsi bir anda geldi
Yoksa daha önceden vardı da gelip paylaşmaya cesaretleri mi yoktu ,
Aklımda deli sorular
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi