lemur viop30 işlem yapıyorsan eskinin zararını unut.....az kontrat ile işlem yap...bırak diyecem bırakamazsın biliyorum....takibi iyi yapıp topa girmeli....yoksa soygun büyük.....:ok:
Printable View
https://www.tokathaber.com.tr/tokatt...-manda-yogurdu
Tokat'tan Dubai'ye Manda Yoğurdu...
Tokat'tan Dubai'ye 1 ton manda yoğurdu gönderildi.
geçenlerde son 2-3 yıl halka arz olan hisseler ne yapmış diye baktım kabaca.Zirvesinden %70, %80 düşen bile var. O tarafta çok büyük dümen döndü ve resmen büyük bir para el değiştirdi.,
öte yandan Türk tipi başkanlık sisteminde 2 doları yıllarca geçemedikten sonra borsa tamamen yerlileri kalınca 3.4 dolara gitti.
dolar cinsi böyle bir getiri dünyanın hiçbir yerinde kolay bulunmaz
var incelemesi tam 15 dakka sürdü
1077600'den atılan şortçunun gölü ofsayt... lönk kalecisi topu depti... 1081400 e kavuşacakmı
ekonominin kötü gidişini birilerinin üzerine yıkma, halkın içerisinde eyt lilerle çatışma çıkartma vb çabalar. 16 milyon emekli dediğinin içerisinde dul ve yetim aylığı alanlarda var. dul dediğin eşinin maaşının yarısını yetim ise 1/4 ünü alıyor. zaten aylık bağlanma oranı nedeniyle asgari ücretli oalrak elli yıl sigortalı çalışsan bile en düşük emekli maaşına bile ulaşamıyor maaşın.eyt liler sonrası 2000-2008 arası emeki olanlarda bitince yeni emekli olacak hemen herkes asgari aylık alacak.
sen sistemi revize etsene bi zahmet. böyle bir sistemde kim çalışmak ister ki?özendiricilik sıfır. zorunlu olmasa kimse sgk lı olmaz bu sistemle