hoşgeldin çalıların arkasından
Printable View
Artık bu aşamaya gelindigine göre bunun hedefi bist anapazar.dilerim süreç çabuk yürür ve helal birikimlerimiz yeniden hayatımıza katılır.ama son yazışmalar bana SPK ile bir irtibat oldugu ve onun yönlendirmesi ile süreç yürüdügü anlaşılıyor.allah utandırmasın inşallah herkes bu birleşmeden net şekilde hakkını alır.
umarım gong bizim içinde çalar bir an önce .garibanca bir hoşgeldin deseydin o kadar mı yazmamak için yemin ettin.senin yerine ara sıra kıssadan hisse paylaşımlarını paylaştım kusura bakmadın umarım .yokluğunda bende bir iki hikaye hayal paylaştım.senden güzel haberler bekliyorum ...
b) ÇBS Printaş Oto Boya ve Gereçleri Sanayii AŞ (Şirket) nezdinde 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat
kapsamında yapılan incelemeler* sonucunda, aşağıdaki tabloda yer verilen suç duyurularının yapılmasına karar verilmiştir.
Suç Duyurusunda
Bulunulan Şahıs
Suç Duyurusuna
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykırılık Teşkil
Ettiği Kanun Maddesi
Ali Eşref ÇAVUŞOĞLU
Orhan ÇAVUŞOĞLU
Burhan ÇAVUŞOĞLU
ÇBS Boya Kimya San. ve Tic. AŞ sahibi olduğu ÇBS Oto Boyaları San.
ve Tic. AŞ hisselerinin Şirket’e devrine ilişkin yapılan 31.05.2014 tarihli
hisse devir sözleşmesi sonucunda Şirket’in 33.839.784 TL zarara
uğratılması. 6362 sayılı Sermaye
Piyasası Kanunu’nun 21
Ali Eşref ÇAVUŞOĞLU ve 110’uncu maddeleri
Orhan ÇAVUŞOĞLU
Burhan ÇAVUŞOĞLU
Aydın ÇAVUŞOĞLU
ÇBS Holding AŞâ€™den alacakların azaltılarak Şirket’in bağlı
ortaklıklarının 1.923.545 TL zarara uğratılması.
Ali Eşref ÇAVUŞOĞLU
Orhan ÇAVUŞOĞLU
Burhan ÇAVUŞOĞLU
Aydın ÇAVUŞOĞLU
ÇBS Oto Boya Sistemleri San. ve Tic. AŞâ€™nin Nippe Trading Co.’ya olan
borcunun devralınması suretiyle Şirket’in 1.420.119 TL zarara
uğratılması
Korona bir geldi patronlar kayboldu genelkurullar yapılamadı okullar uzaktan eğitime geçti hayırdır garibanca klavyene koranamı bulaştı çözemedinmi sorunları
Cbsbo Cbs Boya Kimya Sanayii Ve Ticareti A.s. Ortaklarindan Cbs Holding A.s.`nin
25.06.1998 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir
25.6.1998
"Gunluk bir gazetede cikan habere atfen CBS Shinto firmasi ile ilgili olarak Kurumunuz tarafindan tarafimizdan sifaen
istenen bilgiler asagida sunulmaktadir.
1994 yilinin Nisan ayinda kurulan CBS Shinto Boya Kimya Ticareti A.S.`nin ana faaliyet konusu otomotiv sektorunde kullanilan
elektrokataforez boya pazarlamasidir. Sirketin ortaklik yapisi asagidaki gibidir:
CBS Holding : %49.99
Shinto Paint Co : %39.99
Itochu Corp. : %10
Diger : %0.02" (IMKB BULTEN)
ÇBS ile Erkurt, yalıtımda ortaklığa gitti
Boya sektörünün önde gelen isimlerinden ÇBS ile otomotiv ve beyaz eşyaya
yalıtım ürünleri imal eden Erkurt, ısı yalıtımında işbirliğine gi
Boya sektörünün önde gelen isimlerinden ÇBS ile otomotiv ve beyaz eşyaya yalıtım ürünleri
imal eden Erkurt, ısı yalıtımında işbirliğine gitti. Ortaklar, kurdukları ÇBS İZOGUARD ile ısı
yalıtımı sektörünün önemli oyuncuları arasında yer almayı hedefliyor.
İki şirketin yalıtım sektöründe ortaklığa gitmesinde Türkiye'nin bu konudaki eksikliği büyük
rol oynadı. Ülkedeki yaklaşık 17 milyon konutun yüzde 90'ının yalıtımsız olduğu, bu yüzden
konutlarda Avrupa ülkelerine nazaran sadece ısınma amaçlı olarak 3-4 kat fazla yakıt
tüketildiği ifade ediliyor. Türkiye, kullandığı enerjinin yüzde 75'ini ithal ediyor. İthal edilen
enerjinin yüzde 33ü binaların ısıtma ve soğutması için kullanılıyor. Isı yalıtımsız binalardaki
enerji kayıplarından dolayı her yıl yaklaşık 11 milyar TL'nin israf edildiği hesaplanıyor. Isı
yalıtımı sayesinde ithal edilen enerjide yüzde 50'ye varan tasarruf sağlanabileceği dile
getiriliyor. Türkiye'de yılda yaklaşık olarak 30-35 milyon metrekare ısı yalıtımı yapılıyor.
Öte yandan önümüzdeki yıl boya sektöründe yaklaşık yüzde 10'luk, dış cephe pazarında ise
yüzde 20'lik artış bekleniyor. Dış cephe ısı yalıtım sistemlerinde ise yıllık artışın ortalama
yüzde 35 olacağı tahmin ediliyor.
ÇBS Boya, inşaat boyalarını uluslararası işbirliğiyle üretecek!
ÇBS Boya Kimya Sanayii ve Ticaret A.Ş. uluslararası bir şirketle işbirliği görüşmelerinin başlamasının
kararlaştırıldığını bildirdi. ÇBS Boyanın iştigal konusu olan inşaat boyalarının üretim ve satışı konusunda işbirliği
yapabilecek...
ÇBS Boyanın, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketin bugün
yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, şirketin ana ortağı ÇBS Holding Anonim Şirketinin aldığı Yönetim Kurulu
kararı doğrultusunda, uluslararası bir şirketle ÇBS Boyanın iştigal konusu olan inşaat boyalarının üretim ve satışı
konusunda işbirliği yapabilme imkan ve alternatiflerinin araştırılmasıyla ilgili görüşmelerin başlatılmasına ve bu
meyanda bir gizlilik anlaşması imzalanmasının İMKBde duyurulmasına karar verildiği belirtildi.