-
Lyonu kendi evinde yenmek süper,belki tavan çekebilir,ama hissede kartal gözlü açgöz tahtacı çok baskı kurabilir,normalde 7 üstünde olması lazım hisse 4 cıvarında sürünüyor,bu sene ligte iddiali,avrupada öyle gibi bu akşamki maç umut verdi böyle giderse guruptan çıkabilir,GS galip geldiğinde hissesi hep yükseldi bunun neden yükselmesin,geçensene iddiası olmadan katladı gitti,ortalama 8 kat yaptı mafyavari tahtacılarıylan,şimdi iddialı çok daha fazla çıkması lazım destek gelirse...ytd.
-
Tahtacı bile maçı kaybetmeye oynadı şimdi yırtınıyor hissenizi bu k.öpeklere kaptırmayın,zaten hissenin içi çakal dolu,bu çakallar milyon kazaç sağlarlar onun 2 -3 katını kazanırlar,ceza yedikleri milyonlar onların sadakasıdır.
-
Tahtacı tabana yapştır bari,4.80 neki :plc:
-
bu hisse gitmez çünkü iyi dağattılar, bir hissenin gitmesi için önce dökmeleri gerekiyor. özellikle böyle spor hisseleri tamamen beklentinin tersine hareket ederler. ara ara sportif başarı ile prim yapar gibi görünselerde asıl arka planda yatan ya genel kuruldur, ya çok önemli bir beklenmedik transfer olabilir. şimdi beşiktaşta bunların hangisi var ? hiç biri. genel kurul yakın zamanda yapıldı, transfer yapacak bir yönetim gücü var mı ? yok. hisseler pazara düşmüş mü ? evet herkesin elinde var. sportif başarı artık etki eder mi ? çok sınırlı. mesela bu hafta galatasarayı yense belki bir tavan çeker o da zorlama ile. berabere kalsa % 2-3 yapar. sonrası yine malum şelale. yine söylüyorum 4 spor hissesi arasında sportif başarıya en aç fenerdir. onun için bu sene fener şampiyon olursa parayı kaldırırsınız. onun dışında zaken ts fos. beşiktaş nefesi yetmez. gs kazara avrupada üst taraflara çıkarsa ve fener avrupadan elenirse lige ağırlık verir ve şampiyon olabilir diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
-
bjk nin performansı kötüydü. çarşamba sabahı % 2-3 gibi eksi açar sonra biraz toparlar ama yön yukarı dönmez kısa vadede. yatırım tavsiyesi değildir.
-
Kupa maçı gibi olmadı,sahada yürüyen bir bacağı kırık karga,sanırım lyon yorgunu,GS da avrupa yorgunuydu,olmadığı zaman olmuyor,GS bu sene açık ara şampiyon,geridekiler nal toplar,takım dedik guya yatırım yaptık bizde nal topladık,maliyet 5.45 bayağı içerdeyiz,TS'de bile bu kadar zarar yok,operasyon yiyen hisseye yaklaşılmaz,aynende öyle oldu,bende gs ve fener yok,lazoli ve karga var,mecbur bekleyeceğiz ikisinide,sadece bir habere bakar,anca iyibir haber bunları uçurur.
-
bence stop loss yapın derim naçizane. ts ve bjk den bu sene bir şey olmaz. dediğiniz gibi bir kaç iyi haber verirler hacimsiz biraz yukarı sürerler ama sonra yine yön aşağı gider. benim düşüncem bu sene yine fb ve gs arasında geçecek mücadele. her ne kadar gs şanslı görünsede avrupada fener elendikten sonra da gs nin bir süre devam edebilecek gücü olduğunu düşünüyorum. bu takımın iki cephede sakat ve yorgunluk nedeni ile başarısını etkileyecektir. fener ya hep ya hiç modunda tüm maçları şampiyon olmak için oynayacaktır. morinyo, ali koç, acun mutlaka basını, tff yi ve hakemleri bu haftadan itibaren baskı altına almaya başlarlar. kimse gs ye kolay bir şampiyonluğu hediye etmez. yatırım tavsiyesi değildir.
-
bjk balonu çabuk söndü fener ve gs arasında geçer bu sene şampiyonluk iddiası. hacim düşer yön biraz aşağı ve yataya bağlar. tek amaç avrupaya gitmek için üst sıralarda yer almak olabilir. yatırım tavsiyesi değildir.