bosver adanali 6 yildir mantiknmi vardi sanki amk...mahvetti bizi.sanki batik sirket gibi hareket ediyordu..mantiknfalan yok bunda dua edelim de tekrar eskiye donmesin...
Printable View
bosver adanali 6 yildir mantiknmi vardi sanki amk...mahvetti bizi.sanki batik sirket gibi hareket ediyordu..mantiknfalan yok bunda dua edelim de tekrar eskiye donmesin...
Aynen....... Düşüşlerde, yükselişlerde sebep-mantık aramayı bıraktım artık.. PGSUS havada uçaklar uçmadığı dönemde dipten %180 yaptığı borsada en son aranacak şey mantık...
Başka forumlarda bile diyorlar BİZİM bile 2 tavan yaptı diye... Bilmiyorlar ki 7 senedir milletin anasını ağlattılar bu tahtada...
eski zirveyi görürmüyüz :) hadi hayal kuralım da BIZIM yıksın hepsini ..
Tek endişem kâğıda bir sürü serseri mayının girmesi. Adam, 24 Nisanı tatil ettiler market tavan yapacak diye tavandan alış girmiş. 1 milyon üzeri lot alışta bekliyordu.
14,30 gibi hacmi kaydettim.4 saat içinde tavanda sadece 100 bin satış oldu. Nasıl olsa müşteri bol, yukardan dağıtırız diye düşünmediler de gayet olumlu. Yani 1 milyon tavandan talep ediliyor ama satan yok.
10,10'dan başlayarak bir kısmını verdim. Kalan için inşallah daha yukarılar nasip olur.