Artık bekâ sorunu ailelerin hane halkının bekâ sorunu oldu...Mutfak tam takır...Aileler dağılıyor, yok oluyor...
Printable View
Artık bekâ sorunu ailelerin hane halkının bekâ sorunu oldu...Mutfak tam takır...Aileler dağılıyor, yok oluyor...
Yılbaşına bir kaç gün kala 5,28 den son doları almıştım...
4,5 ayda nerdeyse % 18 artmış...
Mevduatta kalsaydım % 7 faiz alabilirdim...
Varlığım asgari % 10 eriyecekti...
Bu kadar net...
sen yargiyi dogru dagitmaz isen dolar gelir yargi dagitir..
CDS bu kadar artmışken Eurobond bakan var mıdır?
Selamlar.
https://scontent.fbtz1-5.fna.fbcdn.n...ce&oe=5D5B4348
İngiliz Şimşek, tövbekar oldu galiba.
Şöyle kenara çekip ağzına burnuna...,,,
Neyse.
İnsan elini kirletmemeli bunlarla.
Ben de 2018 Kasım'dan başlayarak ufak ufak almaya başladım, 5.20'lerden epeyce yüklendim. 5.80'den itibaren de satıyorum. Epeyi kar yazdım, hala da dolarım var. Tabi bunların hepsi viop olduğu için taşıma maliyeti falan hesabı da yapmıyorum. Yazdığım kar kemiksiz kar. (biraz önce kar zarar raporu aldım, güzel donanımlı bir laptop parası kazanmışım. 7 yıllık laptop'um çamura yatarsa yenisini alırken buna sayarım, bedavaya gelmiş olur)
Tek varsayımım vardı, "osuran g.t tövbe tutmaz" misali bunlar piyasalarla kavga etmeyi nasıl olsa bırakmaz diye düşünüyordum. Tabi temel varsayımım da bu iktidar gitmediği sürece hiç bir ekonomik parametre olumlu yönde değişmeyeceğiydi.
Ne yazık ki haklı çıktım. Ne yazık diyorum çünkü millete yazık olacak.
İstanbul seçimlerinde kazara Yıldırım seçilirse edit yapar "bu millete müstehakmış" derim. Bakalım 45 45 gün kaldı şunun şurasında..