Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Geldi bol bol çiçek:) Ben tahmin etmiyorum artık :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ben tahmin etmiyorum artık :) Sizin tahminler fon fiyatlarına geliyor Daha iyi.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizin tahminler fon fiyatlarına geliyor Daha iyi.:) Tahminlere devam o zaman. Bu arada fonlardan 2 milyar TL çıkış olmuş bugün
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tahminlere devam o zaman. Bu arada fonlardan 2 milyar TL çıkış olmuş bugün Doları gören kaçtı.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Doları gören kaçtı. Olabilir dün 1.3 milyarlık giriş olmuştu :) Bu kadar hızlı çıkışlar oluyor mu takip edelim bakalım
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hem cafeyi canladırayım. Hemde biraz kendimle övüneyim. Kapanış 110575 Tahmin 110570:) https://www.hisse.net/topluluk/showt...48#post3982048 yarımkı tahmın nedir
Alıntı: Originally Posted by cerento yarımkı tahmın nedir 109.480...
107500 sanirim dib nokta , oraya kadar defans a gecsekmi Alıntı: Originally Posted by myfinans 109.480... SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.