Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardesim eger dedigin gibiyse yani savasin etkisi gectiyse jale bulunmaz nimet olur Jalesiz yapamadınız yine üstadım:) Sadece jaleyle devam mı ?
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardesim eger dedigin gibiyse yani savasin etkisi gectiyse jale bulunmaz nimet olur Jale'yi terketmeyen bir tek ben mi kaldım yoksa :)
Alıntı: Originally Posted by Kartal Jale'yi terketmeyen bir tek ben mi kaldım yoksa :) Yakında bende geleceğim jaleye :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Jalesiz yapamadınız yine üstadım:) Sadece jaleyle devam mı ? Mac vardi ustadim onuda ciktim jaleyide 3 cu gun komple jaleye girdim...
Myfinans ustad sizin ilgi alaninizda bir konu var Simdi x markadan bir bot baktim cok guzel fiyata bakarmisin 520
Bu jale hangisi kodu ne
Alıntı: Originally Posted by Kartal Jale'yi terketmeyen bir tek ben mi kaldım yoksa :) Gecen hafta cikip bugun girseniz felaket kar etmis olurdunuz...
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Bu jale hangisi kodu ne Aslan cocuk isi degil bu Sen ppflerle takil Riski 7 Sana gelmez