burada çok bahsi geçince denemek için bende başvurdum...ziraat bankası ihtiyaç kredisine 2 gün sonra cevap geldi...10 bin TL onaylanmıştır diye...kullanmadım ama veriyorlar yani...
Printable View
burada çok bahsi geçince denemek için bende başvurdum...ziraat bankası ihtiyaç kredisine 2 gün sonra cevap geldi...10 bin TL onaylanmıştır diye...kullanmadım ama veriyorlar yani...
Kredili işlem kullanmış. Millette sanıyor bir hisseyi 1,5 milyonluk alıyor:))
Garanti yatırımda 250bin koyun, 1 milyonluk işlem yapın... bunlar para değil...
Ancak bu adam ogün 1,5 milyar hacim yapmış... düşünün bunu 250-500bin tl ile yapıyor...
Ortada para yok... ama dönen hacim 1,5 milyar...:))
Borsanın nasıl içi boş olduğunu görmek için iyi bir fırsat... yabancı neler eder bize bir düşünün...
1. İşlem Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/1)
İşlem bazlı piyasa dolandırıcılığı SPKn'nun 107 nci maddesinin birinci fıkrasında (107/1) düzenlenmiştir. Anılan düzenleme uyarınca, "Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler" hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası verileceği hükme bağlanmıştır.
Spk bence daha ağır yaptirimlarla hareket etmeli (ilgili kanun maddesi) sadece idari para cezası yetersiz olabilir.
Vatandaşa al deyip sonra onların tersi yonde hareket etmek; aa surda kuş var deyip cebinden parasini almaktan ne farkı var.
Birde bilişim sistemleri kullaniliyor
Savcılık harekete geçmeli yoksa daha çok canlar yanar
Corona istatistikleri
Kötüleşme durmuş ama nüfusa göre yeni hasta sayısı belirli ülkelerde hala yüksek.
Vaka sayısı çok olan ülkelerden İran ve Almanya'da ortalamanın altında artış var.
https://i.hizliresim.com/56PtOu.jpg
Adam zaten yıllardır terse düşürüyor milleti...
Bundan komisyon alıyor, para kazandığı falan yok... metro yatırım bildiğin...
Al demesine rağmen hisseyi baskılıyor ogün...
Zaten önceden almış.. 4,08 den satıp tekrar 4,08 den almış...
Bunu bilmeden yapıyor:))
Geçtiğimiz corona çıkmasan önce 2 milyon luk viopda long açmış bekliyordu... bu doğruydu...
yani batıklar.. milleti de batırıyorlar..