Aslında emekllilik cidden çok güzel bir şey düşünüyorum da valla çok avantajlı yönleri var.:)))))))))
Printable View
Aslında emekllilik cidden çok güzel bir şey düşünüyorum da valla çok avantajlı yönleri var.:)))))))))
Şey 8,3473. Acaba 8 altını mı gösterecekler ay sonunda gelecek ımf parasıyla...
Zamanında mecburi hizmete gittiğimde ilçeye uzak ücra bir köyde çalışmam gerekti.Ben de ilçede işe başlamadan ev tuttum,sağlık ocağında da sadece bir ebe vardı ona da her gün ilçeden gelir giderim dedim.Ben daha işe başlamadan muhtar bizim doktor ilçede ev tutmuş köyde kalmıyacakmış diye beni yeni gelen kaymakama şikayet etmiş.Kaymakam da geçen hafta ölen hüseyin avni coş bu arada ,onun da ilk görev yeri,yurt dışına eğitime yollamışlar ilk tayin yeri olmuş benim ilçe.O zamandan değişik bir adam olacağı yükseleceği belliydİ.Neyse bu avni coş benim evrağa bakmış muhtar yahu bu doktor daha göreve başlamamış ki başlasın da öyle şikayet edersin demişti.Sonradan bizim rahmetli peder muhtara üç beş para vererek şikayet konusunu falan ortadan kaldırmıştı:))))))Sonradan ömrüm şikayetlerle geçti, malum kadın doğumcuyuz, vatandaştır şikayet en doğal hakkı etsinler bakalım,ondan sonra insanı 50 yaşında meslekten soğutur emekli edersiniz.