olası bir seçim kaybetme riskini bademler almazlar diye düşünüyorum bulut dostum. o riski ciddiye aldıkları noktada paraları kaçırabilmek için borsayı kan gölüne çevirmezler mi?
Printable View
sistemin içinde sistemler oluşmuş durumda bana göre , sasa patronu çıkıp konuştuğundan beri pıst 100 genelinde dağıtım başladı.Ayrıca kredili işlemlerde olan büyük paralar ya bunlara yakın yada sistem oyuncuları , banka %30 faiz veriyor diyor arkadaşlar ben büyük paralarla borsada oyuncuların bu riske gireceğini düşünmüyorum , bir bilanço hareketi beklentim mevcuttu yalnız bankalarda bunu yapmadılar , aynı hikaye sanayi ve ulaştırma ve diğer tahtalarda yaparlar mı bunu yaparlarsa zaten daha önce bahsettiğim alçalan tepeler devam eder , tepeden mal alanlara aşağıdan maliyet düşürme ile kademeli borsayı aşağıda çekebilirler bir bakmışık 4000 lerdeyiz.:)bakalım şubat yeni vadeye şubat 3-10 arası tup ve kchol var bu ara hareket olmazsa kendi adıma kenara çekilirim .
Yatırımcı ilgisinin arttığı 10 hisse
https://i.hizliresim.com/g0xq96h.png
Credit Suisse kolay kolay işlem yapmaz tahtalarda, bugün AKBNK, TTRAK, THYAO, SISE ve TUPRS alıyor.
Akbankta birinci alıcı..