Printable View
Alıntı: Originally Posted by mustaf2231 Hacim yüksek. Açığa satış tuşu kesinlikle devrede. Hacim uzun zaman sonra yüksek seviyelerde. Mutlaka bir tarafa kırılım yapacaktır. 16:30 sonrası görürüz yönü....
Alıntı: Originally Posted by çıtak AKBANK 67,10'dan 65 oldu... hadi geçmiş olsun akşamdan, ayulara pozlarına sahip çıkın demiş idik pay vadelileri hesaba katmamıştık. YAPI KREDİ YATIRIM'dan spot piyasaya alım yönlü müdahale geldi. ak-iş-ykb... tahtalarında şortlamış yine kasım vadede cıscıbıldak şort açınca, ne olacağını acı bir tecrübe ile tatmıştı :drunk: şortları mal ile hedge ediyor
Alıntı: Originally Posted by SEL aynı minvalde vadeli ve spot long yönlü devam ediyorum şahsen ytd.. ...kısa vade olası dalga sayımı .. ytd.. kısmet .. cümleten bol şans/kazanç ... https://i.ibb.co/MpZYfJg/GJYGJYGYJGJYGJY.png aynı şekilde long yönlü bullish pozlarla devam ediyorum ..ytd .. kısmet .. bence grafik arkasına bile bakmamalı.. ytd ...cümleten bol şans ..
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Sabah enerji iiiiiii iiiiii iiiiii lere dikkat Şeker koptu, dayanamadı eşşek, bence kim kaç kurumdan ne yapıyor Biliyorlar, nasıl bilmiyorum ama biliyor
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Eletürüğ te bi enerji türü, her ne kaaa çıstak cıstak uymasa da:he: Eşşeğin yükü çok ağır, iki ileri bi ğeri, napalım
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Gümüş onla uğraştım sabahtan beri....... 11.348.................LONG açtım.......seyredim bu aptal speğin parasını hnasıl alıyorum........ 11.382 tekrar LONG ......speğin parasını almak güzel.......tekrar alaım parasını........
abd aynel arap da üs kuryor....... Tekrar tehlikeli sular yükseliyor.......
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 abd aynel arap da üs kuryor....... Tekrar tehlikeli sular yükseliyor....... Çok iyi başkan, köpeklerine sahab çıkıyor yalnız endeks tınlamıyor