Gargi emicem ve lazoli bu sene lige yine havlu atar GS ipi göğüsler,ama hernedense devamlı aslanda baskı var,normalde 10 üstünde olması lazım :notr:
Printable View
Gargi emicem ve lazoli bu sene lige yine havlu atar GS ipi göğüsler,ama hernedense devamlı aslanda baskı var,normalde 10 üstünde olması lazım :notr:
Gargi oldu bu gece kartal,iyi oynadı kazandı isveç takımını,ama son dakikalarda defans güvenliği zayıf oluyor takımının,bu kasımpaşa maçındada oldu kasımpaşa yendi,nasıl yendi hala merak ediyorum,takım iyide bazı zaafları var,yarın artık bir tavanı hak etti :oleyo:
Evet uçuyoruz,ama kanadı kırıldı :bravo:
4 sınırına kadar indirdiler,vay be 90 yap 4 sınırına in,havutçuda hastaymış,yoğun bakımdan çıkmış bir el atsa bari,yoksa mümkünü yok gitmez maliyetim hala yüksek zar zor 4.80 yaptım,at kenara dursun zamanı gelince bakarız,zarara gelince kol gibi 2 tavanda anca düzeliriz,borsadaki diğer kağıtlarımda öyle,ucuz diye aldık sonra hep ucuz oldu,gs ve ts'de var bende nlarında bunlardan farkı yok,sportiflerden sadece fb iyi,gerçi oda 200 görmüştü,sonra 80'e indi,ama yavaş,yavaş telafi etti 112 yaptı,dünkü borsanın sert düşüşünde 105 yatı,olsun hiç olmazsa diğerlerinden iyi.
beşiktaş lige havlu attı. 3 lere yolculuk başlar yakında. yatırım tavsiyesi değildir.
Efsane gerimi dönüyor,başkanda istifa etmiş :halay: