sayın yönetim, reklamlardan forumda yazılanları okuyamıyoruz, lütfen biraz daha küçültürmüsünüz reklamları. yoksa sadece bende mi görünüyor bu devasa reklam iki tarafta.
Printable View
sayın yönetim, reklamlardan forumda yazılanları okuyamıyoruz, lütfen biraz daha küçültürmüsünüz reklamları. yoksa sadece bende mi görünüyor bu devasa reklam iki tarafta.
Fenerbahçe, Amerikan yoğurt şirketi Chobani'nin sahibi Hamdi Ulukaya ile stadyum isim hakkı için anlaşma yaptı. Bu anlaşma uyarınca, Fenerbahçe'ye yıllık 20 milyon euro ödenecek. Koyu Fenerbahçe taraftarı ve Başkan Ali Koç'un yakın arkadaşı olan Ulukaya, Kanarya'ya bu büyük destekle gelir sağlayacak. Anlaşmanın detayları ve resmi duyurusu çok yakında yapılacak.
https://www.haberler.com/spor/100-mi...521049-haberi/
fener bugün niye yükseldi ? gs bodruma puan kaybedecek diye mi ? bence ne olursa olsun gs şampiyon bile olsa cüzi bir prim yaparken bu kağıt her zaman büyük beklenti barındırıyor gs hissesine göre. görünen köy kılavuz istemez. yatırım tavsiyesi değildir.
yarın son kalanları dökerler sonra biraz uyku modu, aynı geçen sene olduğu gibi sonra füze... yatırım tavsiyesi değildir.
Bu oyunla ikincilik bile büyük başarı,kayserinin alt yapı oyuncuları,Fener in 20 milyon yuroluk transferlerine büyük ders verdiler,,kafa golü öyle atılmaz böyle atılır dediler.İsmail Kartal düşük bütçeli oyuncular ile daha çok başarı elde etmişti.
Bu sene bitti.
boşver dostum biz borsacıyız, fener gs ts bjk kim şampıyon olursa olsun bize ne. yarın gs şampiyon oluyor diye bakalım % kaç prim yapacak göreceğiz hep birlikte. veya fener şampiyonluk gitti diye % kaç düşecek veya tabanmı yiyecek yine göreceğiz hep birlikte. bizim işimiz futbol değil ki ? para kazanmak. bu spor hisseleride daime ters köşe yapmıştır yatırımcıyı. ancak beklenmeyen bir şampiyonluk gelirse hisse sportif başarı ile prim yapar. onun dışında sportif başarı spor hisselerine prim yaptırmaz. işte bu yüzden fener şampiyon olamadı diye hisse çok fazla eksik yazmaz diyorum ve düştüğü yerden füze gibi yine 60-70-80 lere gelir transfer, stat, sponsorluk, vs. haberleri ile. bu her sene böyle oluyor açıp bakabilirsiniz. yatırım tavsiyesi değildir.
hasret bahçe yine hasret bahçeliğini yaptı...
tee senin ve arkadaşlarının aklına...
para döküyorsunuz
kulübü altından kalkamakta çook ama çok zorlanacağı ağır külfetin altına sokuyorsunuz
sonra da bir şey olmamış gibi davranıyorsunuz..
istifa denen bir olay var...
sabrında bir limiti var...