100 bin takipçi 1000 er lira uçlansa, 100 milyon eder. Küçük tahtada manipulasyon yaparsin da petkim senin neyine emanuke.
Bu arada tivitırda harun için çok acaip sıfatlar kullanmışlar ağzım açık kaldı.
Printable View
100 bin takipçi 1000 er lira uçlansa, 100 milyon eder. Küçük tahtada manipulasyon yaparsin da petkim senin neyine emanuke.
Bu arada tivitırda harun için çok acaip sıfatlar kullanmışlar ağzım açık kaldı.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100.Yılı Kutlu Olsun Daha Müreffeh bir Türkiye için nice mutlu yıllara hep birlikte
Kredili işlem var hocam... 100 milyon tl hacmi ben sana 100bin lirayla her gün yaparım... hacimler boş...
Bütün hisselerde rahat kademe indirir kaldırırsın... hisse farketmez..
bunu farkeden bu işe girişiyor zaten görüldüğü üzere..
Al bak bir fenomen daha
https://mobile.twitter.com/TanerGene...13604651368449
Yıllardır milleti terse düşürüyor...
Bi ara vatan millet için hisse almalıyız bu bir vatani görevdir dedi, aldırdı... hemde en tepede.. sonuç battı herkes...
Xu030 da bu yüzden hisse fazla bulaşmıyorum..:)
İkinci özlü sözde bu Twitter bilmemnesine gelsin..
Kurta sormuşlar boynun neden kalın diye..!
Kendi işimi kendim gorurumde ondan dolayı demiş..:)
Kendiniz öğrenip kendiniz öngörü gelistireceksiniz , bu işin rajonu bu..!
Hadi 23 Nisan diye bı kıyak yapayım : altın alın..:) ytd
Eurozone hizmetler pmi 11.7 ile tarihin en kotu seviyesinde gerceklesti. Eurusd de bugun zayif 1.08 altina geldi. (Shortum orada)
Bu kriz sanki Avrupa krizine evrilecek gibi duruyor.
Ve şu var... xu030 a dalıp gidiyorsunuz ancak, twitter fenomenleri dahil herkes xu030 da... petkim, tüpraş, thy, krdmd ve diğerleri hepsi ucuz diye millete aldırıyorlar... haliyle hisse baskı yiyor...
Esas para xu100 de dönüyor.. hemde gerçek... hisseler tavan tavan, bok alsan en az yüzde 200 çıktı... çünkü ky yok... ky xu030 da
Ben portföy yapmıştım, isfin, crfsa, ecilc, cemas, hlgyo, tire, kfein
Şu ağzına sıçtığım petun u 4 sene taşıdım gram hareket etmedi, son 2 ayda 20 liraya çıktı... ben 11 de sattım.. 9,5 maliyetim...
Bunlar hala duruyor elimde.. hepsinin maliyeti diplerde...
Ha gidip 1 er milyon almadık ama güzel getirisi oldu yani... u30 da 5 milyonluk alsam bu kazancı vermezdi..
Bizim insanlarda ponzi hastalığı var... borsaya mı bulaşacak... aaa bak bu adam anlıyor galiba bu adamı takip edeyim ben... bizde yaptık abi zamanında bunları... ve devamlı yeni kimseler geldiği için sektör ölmüyor... sirkülasyon var devamlı..
O yüzden hiç kimseyi uyarmıyorum... sizde öyle yapın... uyarmayın bırakın... biz işimize bakalım..