Printable View
nasdag'ın ayarları bozuldu geri kaçıyor habire.
Alıntı: Originally Posted by myfinans nasdag'ın ayarları bozuldu geri kaçıyor habire. benim bekledigim seviyeye gelene kadar inmeye kararlı nasdak
Alıntı: Originally Posted by myfinans nasdag'ın ayarları bozuldu geri kaçıyor habire. Ya kacsin Kacsinda onur artik alsin O almadan yurumeyecek bu Nazar etti
Alıntı: Originally Posted by onur1064 benim bekledigim seviyeye gelene kadar inmeye kararlı nasdak O seviye nedir acaba ?
Alıntı: Originally Posted by onur1064 dellenen bisi yokki 1950 seviyesine git gel sürekli 1 haftadir Bu gece 1970 i zorlarmi kapanmadan
Alıntı: Originally Posted by onur1064 benim bekledigim seviyeye gelene kadar inmeye kararlı nasdak Alıntı: Originally Posted by Webster Ya kacsin Kacsinda onur artik alsin O almadan yurumeyecek bu Nazar etti Yok ben gecen gün 10 tane AFT aldım, o günden sonra su koyverdi nasdag. Satayım bari pazartesi 5 tanesini.
Tte ye helal olsun Boylesi bir gunde 0.75 yapti canim benim
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yok ben gecen gün 10 tane AFT aldım, o günden sonra su koyverdi nasdag. Satayım bari pazartesi 5 tanesini. Kardasinizz neden satiyorsunuz