engelleyın... alıntı da yapmayın, bız de gormek zorunda kalıyoruz alıntı yapınca...
Printable View
engelleyın... alıntı da yapmayın, bız de gormek zorunda kalıyoruz alıntı yapınca...
yönetime defalarca şikayet etttim.. ama sonuç alınmıyor.. bariz trol.. forumu sabote ediyor..
evet endeks30 şu anda 100 puan (eski sistem) artıda.. her türlü süprizin olabileceğini elbette biliyorum.. ama sanki hayvan terli zorlanıyor.. gap beklentilerini karşılamadı..aylardır kümülatif biriken bir dengesizlik var hisselerde.. bazıları çok primli bazısı sürünüyor..
bu aslında endeksin ciddi düşmesini engelleyebilecek unsurlardan birisi çünkü senaryo zenginliği var piyasa yapıcı açısından..ayrıca dolar cinsinden mart dibindeyiz.. daha da düşebilir .ona sözüm yok.. ama enteresan bir volatilite eşliğinde olacak her şey.. volatiliteyi endeksin düşmesi veya çıkması bağlamında değil ona ek olarak üstüne binmiş modüle dalga gibi derin tepe ve vadiler (hisse hareketleri) ile bekliyorum.. sürekli sağ sol kroşe yiyen boksör gibi..
14.09.2020 10:15:49 çavuşoğlu: Yaptırım beklemiyorum ama böyle bir ihtimal de var - ntv
14.09.2020 10:11:27 çavuşoğlu: Barbaros ve yavuz çalışmalarına devam ediyor- ntv
cuma gece alınan LONG poz.kapatıldı..En azından zarar yok..
Bu kadarmıydı yani