http://fs5.directupload.net/images/170825/yvxqt75a.jpg
Printable View
yine salıncak gibi aşağı yukarı sallanıyor ,,, birazdan sert aşağı ve ya yukarı bişey gelecek ama nereye ,,,,bekleyelim görelim
ytd
hadi spk devre kessene ?????????????
25 Ağustos itibariyle piyasa değer sıralaması : (alıntıdır )
https://i.hizliresim.com/r2l5z7.jpg
persembeden beri cok guzel al sat fırsatı verdi 3 defa alıp sattım 4.65 ten 4.alımımı yaptım bugun onuda satarım :kahkah:
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +230 olurken, ortalama tahmin +212 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 21 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +420 puan olurken, en düşük beklenti -99 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 20'si pozitif, 1'i negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +230
Ortalama : +212
Maksimum : +420
Minimum : -99
Katılımcı: 21
%10 verdi yine tesekkurler spek adamsın :wave: :ok:
spek sayende iyi kazandım harbi adamsın 3 gunde %38 civarı para kazanadırdın al satlarla tesekkurler tesekkurler :ok:
KAP : 10:58:08
DENIZ.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
ayvayı yedik gibi gedik boşalttıysa
Deniz de hedef kaç ustalar..5.06 maliyet var.
pastanın son halini atabilecek varmı acaba
Seans bitimi Karanlık odada 4,70 den 40.000 lotu kim aldı...Gedik 4-5 arası maliyetli hisseleri 5,15 e vurup sonra 4,90-4,70 civarı satarım deyip İs Yatırımın hamallıgınımı yapıyor yoksa depoya stok mu yapıyor gorecegız...YTD
Takaslar kritik oldu, ilk defa 8 ay sonra ana kasa olan İşyatırım ve Deniz yukarıdan mal verip asagıdan alma modunda fakat bu sefer 4 üstü fiyatlar...
Önceki yılın tepesine vardık hızlı bir refleks ile geri donduk ...neden ...gidiyorduk ne güzel...Karamanın oyunu veya kendi calar kendi oynar,,yeni bantmı yoksa sahibe teslimmi gorecegiz...YTD
yine başladılar ele vermeye ,,, bugün sert hareketler olabilir güniçi umarım hareket yukarı yönlü olur ama zor gibi
ytd
http://fs5.directupload.net/images/170906/f4wxatsf.jpg
yabancı borsalarda tatsız.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
tahmin -124 olurken, ortalama tahmin -31 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +425 puan olurken, en düşük beklenti -325 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 13'ü negatif, 14'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : -124
Ortalama : -31
Maksimum : +425
Minimum : -325
fırtına öncesş sessizlik olur bu sakışık duruş inşallah ,,,, kimse yok mu arkadaşlar ???? sattı mı herkes benim dışımda??? :))))
ytd
***DENIZ*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi
***DENIZ*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )
İlgili Şirketler [DENIZ]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
DENIZ.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/628528
BIST
(07/09/2017 - 10:07:29)
rezil bir hisse, 5.46 göster 4,92 birde banka kaadı. nası müsade ediliyor bu işlemlere anlamadım. açsınlar o zaman halka biraz daha bu kadar zıp zıp zıplayacağına
pasta atabilecek varmı acaba bi zahmet
naçizane tahminim bugün 4,5xxxx kapatacak ,,,,, gerçekten maliyetim 3,7xxx li rakamlar olmasına rağmen seni aldığım güne lanet olsun ya ,,,, malı yukarı taşı sonra ky nin eline boşalt ,,,, acaba boğazından çıkmaz mı sizin ,,, neyse inşallah çok fazla yukarılardan alan yoktur
ytd
bır anda neden dusdu arkadaslar
http://fs5.directupload.net/images/170908/6h2vdpv6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
tahmin +85 olurken, ortalama tahmin +74 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +402 puan olurken, en düşük beklenti -352 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 6'sı negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : +85
Ortalama : +74
Maksimum : +402
Minimum : -352
Katılımcı: 25
İşbank ana kasa tekrar sisteme donmus Gedik ve Meksanın yukarı tasıdıklarını almaya baslayarak.Acaba Gedik Meksa Marbas ı kullandımı 4,7-5,2 aralıgı satıslarda ,yoksa 4 ten bile zar zor sattıgı hisseleri 4,7-5 arası neden geri alıyor ,,1 yıl da buralardamı takılacak 4,3-4,8 arası bilemedim yada yukarı gider ayagı bir yukarı yap sat sonra geri bas al mı takılacak bir süre.İŞBANK taki bu 1 milyon lot sabit herhalde ne zaman gecerse 1 milyonu yukarı bir operasyon cekiyor yine sabitliyor. Denizbanktaki 1 milyon lotta aynı ...Hisseyi gecen sene INVESTAZ cekti yukarı sonra kactı bu yılda Gedik ve 1-2 yandas atlayan yukarı cekip kacmıs durumda neredeyse.%0,15 takası olan hissenin hikayeside boyle oluyormus demekki.Ne temettü ne bilanco ne politika her habere kayıtsız kendi capında takılıyor bile diyemeyecegim bir Banka hissesi...Cok sukur 3,6 dan 4,80 yaptı hic artmayabilirdide bir bakarsın dipte bir bakarsın yukarıdayız.Bir yatırım dan cok bir hayal olmaya basladı , Eger A grubuna gecmezse,hisse arz etmezse,temettü vermezse,Rusya-Türk yatırımlarını finanse etmezse .... YTD
Teknikden anlayan arkadas varsa yazabilirmi durum nedir.2 li tepe diyebilirmiyiz veya Uzun da 5-12 yıllıkta fincan kulp diyebilirmiyiz,USD bazlı grafik ne der...5-6 bandına girermi ...Ytd
dostum bence deniz de teknik hikaye ,,, psikokoloji işliyor bu hissede ,,, sabah totalde 3000 lotla 4,60 gördü şuan 4,89 ,,, bunu hiç bir teknik analiz açıklayamaz ,,,, çok sığ hisse ve cebinde biraz parası olan tavana da taşır tabana da ,,,, ben positive tarafta olup 3,7xxx li maliyetlerden 5,46 yı görüp satmadım ( salaklıkta denebilir :)) ) ama yolun biraz daha yukarı olduğunu düşünüyorum naçizane
kesinlikle YTD
Sizin gerekceniz bir hismi tahminmi beklentimi teknik degilse temel olarak mı ...5,46 yı yakalasaydık iyi olurdu alttan alırdık bugunlerde fakat spekulatif olarak ogun 16+14 bin lotla degdirdiler...Sonra selale yaptılar... YTD
bizim rusçuk ayanı al gülüm ver gülüm yapıyor :))) umarım pat %6-7 salmaz da yakmaz canımızı ,,, ne yapacağı belli dil ki namıssızın :)))
ytd
http://fs5.directupload.net/images/170913/h3wwb5qm.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
tahmin +175 olurken, ortalama tahmin +154 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +320 puan olurken, en düşük beklenti -94 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 3'ü negatif, 26'sı pozitif açılış
tahmininde bulundu.
Medyan : +175
Ortalama : +154
Maksimum : +320
Minimum : -94
Katılımcı: 29
yine hunharca yapıştırmışlar bizim rusçuk ayanına ,,,,, aq bi kere de şöle sağlam dur bee ölürmüsün namıssızz ))
ytd
4,65 - 4,66 yı kırmaması lazım yoksa aşağı lambur lümbür iner ,,,, hepimizi de bayıltır sonra ,,,,
ytd