https://www.icbcyatirim.com.tr/tr/im.../artboard1.jpg
Printable View
Arkadaşlar yeni bir aracı kurum arıyorum sizce hangisini denemeliyim öneri alabilir miyim ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Global kullanan var mı ? Memnun musunuz ?
Ben Global kullandım, memnundum genel anlamda. Özellikle mobil uygulama çok güzeldi.
Komisyon oranıniz da tatmin ediyorsa çalışılabilir.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim abd de yaşayan akraba var. O da sıfır komisyon ödüyor. Bir yerden kazanıyorlar . Anlatmıştı unuttum şimdi :) öğrenince yazarım.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylık üyelik bedeli alıp, komisyon almayan/daha az alan firmalar mevcut yurtdışında.
Merhaba,
2 ay kadar önce borsaya girişte vakıfbanktan hesap açtım, Binde 2 komisyonları vardı. Bir arkadaşın önerisiyle ekranları daha güzel dediği için ziraat bankasına geçtim. Komisyon oranı binde 1.5 fakat devlet memuru olduğum için binde 1'e düşürdüler. Fakat burada da şöyle bir sorun yaşadım. Ziraat yatırımın ZBorsa, ZPro, Ztrader gibi bir çok ekranı var. Derinlik satın alıyorum, ZPro da çalışıyor ama Zborsa da çalışmıyor. Onu da almak istersen ekstra ücret. Mesela mobil uygulamada da derinlik göremiyorum ZProda görebildiğim halde. Ayrıca aylık komisyon geliri 350-360 civarı olursa ücreti iade ediyoruz demişlerdi, Yeni yılda 500 e çıkarıyorlarmış. Fiyatları artırmışlar falan. Duyduğuma göre bazı aracı kurumlar hem binde 1 den daha düşük komisyon alıp hem de bu derinlik gibi ekranları ücretsiz ya da çok düşük ücretle sunabiliyorlarmış.
Aradığım şey komisyonu daha uygun ve derinlik gibi ekran ücretleri makul veya ücretsiz sunan bir aracı kurum olması ayrıca güvenilir ve ekranları kanser etmeyen bir aracı kurum. Misal derinlik satın alınca telefondanda görebilmek istiyorum internet sayfalarındanda.
Portföyüm çok yüklü değil, 30 bin - 110 bin arası portföy değeri şuanki. Bu şekilde önerebileceğiniz güvenilir bir aracı kurum var mı acaba? Misal paramı çekmek istediğimde benden komisyonda azalttıkları ücreti eft ücreti olarak almasınlar. Yada başka isimler altında bana masraf çıkarmasınlar.
"BORSADA ARACI KURUMLAR İLE İLGİLİ TÜM MERAK ETTİKLERİNİZ "
https://www.youtube.com/watch?v=8AAD...C3%B6netenadam
O videoyu izledim, yeni bir şey söylemiyor. Keşke banka aracı kurumlarıyla karşılaştırma yapsalardı. Komisyon, kesintiler...
Bunlardan acaip paralar kırpılıyor. Hisseyi bir iki kademe aşağıdan aacağım diye ekran gözetiyorsun ama aldığın anda ÇAT komisyondan üç kademe birden kaybediyorsun.
maaşından ayırdığı tasarruflarıyla hisse alacak bir ücretli için
aylık aracı kurum aidatı olmadan
internet ortamında işlem yapma şartıyla
3/10.000 komisyon ile imkan sağlayacak (veya ne ise)
aracı kurum biliyor musunuz?
Sankoda yuzbinde 0.65 ....yıllık 272 bin komisyon aylık 24 bin civarı.....daha aşağısını duyan var mı?....sankoda ben herkese onbinde 2.5 actiriyorum....açın konusun...derinliklerde bedavaM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapı kredi, 55 tl yıllık bakım ücreti kesmiş. Bunu da yatırım hesabının bağlı olduğu vadesiz hesapta "yapı kredi bankası devir" açıklamasıyla belirtmiş. Zaten hisse senedi alış ve satış yapıldığında da yapı kredi bankası devir açıklaması yazıyor. Hesap hareketlerinde daha anlaşılabilir açıklamalar yer alması gerekir diye düşünüyorum.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğru. kişiye özel değişkenlik göstermekte hizmetleri.
şuradaki paylaşımlar fikir verebilir.
"Borsa ve fon işlemleriniz için hangi aracı kurumu tercih ediyorsunuz ve niye ?"
https://twitter.com/temettuhisse/sta...66743996293121
Güzel ozetlemissiniz. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacmin iyi komisyonum da iyi sayilir onbibde 1. Mutevazi olarak Aylik 20 mly hacme ki cok daha fazla okuyor. Mesala sadece dun 1000 lira komsiyon odedim. Obinde 1 ve daha az verecek varsa bana ozelden yazabilir. Yalniz onbunde 1 net olacak borsa payi ivir zivir kesinti olmayacak.
İnfoda Onbinde 2 altında ödeyen var mı arkadaşlar?
İnfo ve Osmanlı yatırım öne çıkıyor galiba düşük komisyon konusunda? Gedik yatırım için düşünceleriniz neler? Bir de ileride algoritmik trade robotlara merak saracak olursak hangi aracı kurum daha uygun olabilir?
Bilgi ve tecrübelerinden faydalandıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :yes:
https://www.getmidas.com/
'Midas ile dünyaca ünlü hisseleri anında alıp, satabileceksin. Üstelik komisyon yok, gizli ücret yok.
Tesla, Amazon, THY, Apple, Aselsan, Alibaba, Google ve daha fazlası...'
' Sermaye Piyasası Kurulu'nun 24 Eylül 2020 tarihli bülteniyle kuruluş izni verilen Midas Menkul Değerler AŞ'nin sunacağı hizmetler hakkında bilgi içermektedir.'
İlginç. Diğer aracı kurumların hepsine meydan okuyan bir gelişme?
Arkadaşlar ,dün mkk'ya üye oldum, bu sabah mailime portföyümdeki 2 adet hissenin rehin/teminat işlemi gerçekleştirildiğine dair 2 adet mail geldi.
Benim haberim yok!!
Kuruma sordum , inceleyip geri döneceklerini söylediler.
Ne yapmamı önerirsiniz.
Kurum, bir bankanın .
0 (sıfır) borç.
Hatta , hep alacaklıyım. (nakit)
şöyle on binde 2 ve matriksi az hacimle veren aracı kurum var mı
işlem hacmi (TL) Komisyon Oranı (ONBİNDE)
0 - 50.000 15
50.001 - 100.000 12
100.001 - 250.000 10
250.001 - 500.000 8
500.001 - 1.000.000 6
1.000.001 - üstü 4
ziraat bankasi 1 milyon günlük hacme onbinde 4 komisyon aliyor,,en düsük komisyonla calisan banka
Telefonla arayıp indirim talep edin. Benim 10binde 4.5 olan hisse komisyonu oranimi 10binde 3.5a indirdim. Aylık hacim 2-3 milyon civarı. Ekran vs. Toplam komisyonun 5te1 kadarına kadarda karşılanıyor.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop için 10binde2 Oran doğrudur. Ben kulllandim. Yalnız Hisse için 1000de2.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi araci kurum? Hisse icin 10binde2 gayet iyi bence.
Işık Menkul komisyonsuz hisse alım satımına baslamis:yahoo:
https://paraajansi.com.tr/isik-menku...omisyon/75316/