dirençler geçildiğinde aşağı destekler kıırıldığında yukarı yapar. şimdi dirençler geçildi aşağı yapıyor. vakitte erken olduğu için sabrla bekleyeceğim tepeden kağıda girilmez çünki..
Printable View
dirençler geçildiğinde aşağı destekler kıırıldığında yukarı yapar. şimdi dirençler geçildi aşağı yapıyor. vakitte erken olduğu için sabrla bekleyeceğim tepeden kağıda girilmez çünki..
Verdiğim RAHATSIZLIK tan dolayı özür dilerim ..
cümleten hayırlı akşamlar
herkese geçmiş olsun savaş yaptık sanki. yarın yine zorlu bi piyasa bizi bekliyor. hatalarımızla doğrularımızla bir günü daha geride bıraktık. herkese iyi akşamlar..
Hocam merhaba Tuclk ve Avgyo hakkında görüşünüz nedir zahmet için hakkınızı helal edin ikiside güzel duruyor sanki
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkür hocam
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu gün yanlış anlamadıysam tam da sizin dediğiniz oldu üstad bir günde 4 mevsim. iyi istirahatler
CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bsoke..
Netas..
hala bugünki oyunun etkisi altındayım. hiç bi bahaneye sığınmadan başarısız olduğum bi gerçektir. ama bi başka gerçeğide söylemeden geçmeyeceğim.böyle oyunlarla arada bir karşılaşabilinir. bu her gün böyle olacak demek değildir. olursa zaten bende dahil kimse oynamaz.oyunun kuralında bir ara destek bir ana destek vardır. ara destek kırıldığında endeks sallanır baba desteğe tutundu ne ala tutunamadı geçmiş olsun. birde ara direnç ana direnç vardır. aynı şekilde ara direnç geçilir alımlar güçlenmeğe başlar ana direnç geçildiğinde ise daha satış diye bişey söz konusu olmaz. sabah ara destek kırıldı baba desteğe bi hayli yol olduğunu gördüğüm için tepeden satan kimse endişe etmesin bu oyun satışla sona erer yazdım . hatta buna güvenerek yükseldikce vurun kafasına yazdım.bu kesinlikle doğruydu. ama yükselişe geçtiği esnada bu defa ara direnç geçildi baba dirence doğru yol aldı. şurdan döner burdan döner diye beklerken bu defada baba direnç geçildi.işte burda bende hata başladı ve artık alım dedim halbuki ara desteğin kırılmasından dolayı tabanda delik tepede delik bi karar veremiyorum diye defalarca yazmama rağmen beyin kafayı son anlarda alıma taktı.işte bu piyasayı yanıltmanın en büyük örneği idi ve yanılttılar.eğer böyle piyasalar bir hafta devam etsin kimse kalmaz herkes mesleğine döner. ne kadar borsa kumardır denilsede bununda bir kuralı vardır.bu yazdıklarımı eğer türkiyenin en iyi traderi okusun kesinlikle kabul eder.sonuç olarak böyle oyunlar endeksin kırılıma aşamasında nadir olarak yaşanır. bunu yarında tekrarlayabilirler. sonra normale döneriz bundan kimsenin şüphesi olmasın. şimdi bunu bahane olarak değil gerçekler bilinsin diye yazdım. hani diğer günlerdede yaşanan aşağı yukarı hareketler ise yanıltma amaçlı destek direnç arasındaki oynaklıktan kaynaklanmaktadır. destek kırılır çökeriz direnç kırılır roketleriz. hiç bir bahaneye sığınmadan sadece bilinsin diye paylaşmak istedim.
Bsöke alalım mı üstadım
günaydınlar iyi seanslar,
kalkıyor 106900 yolcusu kalmasın..
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR ..
SABAH OKUDUM BANA SÖYLÜYOR ...
Taner GENEK
Bu arada milletin hisseyle işi kalmamış artık herkes şortcu fordcu longcu
Bunları iyi bilmeden yapmanın sonu batıştır
endeks görüşüm.. ara destek kırılarak açıldı. sıra baba desteğe geldi. orada kırılırsa mecbur yukarı yapacak sonra aşağıya pike yapacak. normal oyun bu. bol şanslar..
ben çuval ağzı açarken kırılmış. oyun başlıyor:)
oyunu net olarak yazayım. bu oyun normalde ara zamanlarda neler yaparlar onu bilememde seans sonu yine çakılır.baba destekte kırıldı..
yukarı yapmalar normal oyunda tırışka dediğim gibi kırdı yukarı yapıyor. her zamanki numaralar
endeks30 dirençleri yazayımda belki trade şansı verir.. 31484 sonra 31.880 ve 32.827 daha tepeye gelmesi için iki direnç varda uzatmayım net olsun dedim..
BIST'teki yatırımcıların ellerinde bulundurdukları hisselerin 2/3’ü yabancılardayken...;)
Her zaman ve daima...
Endeks e bakarken alışkanlık hale getirip döviz bazlı bakmak lazım ...
dirençler geçildiğinde tekrar aşağı salar buda fırsat verir. desteklerde öyle kırıldığında yukarı yapar. yazdığım rakamlar asansör gibi çalışır..
endeks30 31.880 yemedi. eğer olurda geçerse tekrar aşağı salıp yukarı yapacak önünde 32.827 gibi bi boşluk var değerlendirilebilir..
endeks30
31.880
______
32.387
32.419
32.705
32.827_önümüzü görelim diye ara dirençleride yazayım istedim..
Usd bazlı endeksin temmuz 2016 darbe girişimi öncesine geldiğini fark ettim. Uçarız buradan artık yeni rekorlara diyebilir miyiz?
bi poyunda böyle bitti. ben çakılırız diye bekliyordum ama bi noktaya kadar verip geri aldı
lar.artık bu p.tesi için bi dönüşmü yoksa gel gelmi bilemeyiz..
uyu uyan borsa:)p.tesi günü endekse yine olumlu bakamıyorum. long olanların belki moralini bozacak olabilirim ama maalesef yine hop oturup hop kalkacakları bir gün geçireceklerini tahmin ediyorum.
ENKAI..
CLEBI..
ANELE..
önceden yazıyorumki kendinizde inceleyip kararınızı ona göre verin..
kağıtlar endekse duyarlı olduğu için ciddi satışlardan etkilenebilir..
endeksi detaylı olarak incelediğimde,tam bir al sat günü olacağını gördüm. yani aldım artık yukarı gider veya sattım aşağıya devam eder gibi bi durum göremedim.karman çorman bi piyasa olacağını ve alanında satanında yüreğinin ağzına gelecek bir gün olacağını düşündüm.ancak salı günü yön hakkında bir karar verilecektir..
can sıkkınlığından sitelere giriyorum twıtırda facede şekil şekil grafikler üzerini süsledikleri cicili bicili cümlelerle neymiş efendim p.tesi gaplı artı açarmışız. alın o zaman gaplı long unuzu hayırlı olsun demek geliyor insanın içinden.ama sıkı sıkı tutup bırakmayacaksınız:)
“Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma!!. (john f.kennedy)
29 ekim cumhuriyet bayram mız kutlu olsun.
GOZDE.. yıllık zirvesini hacimli bi şekilde geçerek geri salmış olup yükselme sinyali vermiştir. kollanılmasını öneriyorum..