Geldi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/592891
Printable View
Yorum yapabilecek arkadaşlardan yorum bekliyoruz nedir durumlar olumlu veya olumsuz bişey ler varmı ytd
Faaliyetimiz varmı beyler burda belli olurmu ytd
Var tekno bilançoda mevcut detayli bakamadim aksama bakarim
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denetim raporunda faaliyeti ve iştiraklerinin geliri yoktur yazıyor ama anlayan birileri yorumlarsa iyi olur.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekno görünüyor ama faliyet yok diyor bune saçma iş yaa
Teknoda 161bim bile kâr yapmış ama denetimci faliyet yok diyor
Tekno görünüyorsa güzel şirkete ortak olalı 1 ay oldu bilançoya göre o süre içinde iş almamış olabilir bundan sonraki dönemlerde güzel işler alır inş bilanço 31.12.2016 tarihli hayırlısı ytd
Ee beklenen sey yok ortalikta...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tahsisli nerede???
Jerkeom tamam haklisinda sirketin ve bağlı olduğu ortaklıkların hali hazırda faliyeti yoktur kelimesine takıldım
Uğur görünmüyor bu aralar yorumları güzel olurdu
Birileri birileriyle savaş halinde bence.koseye sikistirmaya calisiyorlar.kottan cikma bahanesiyle.ytd
Notlarda sermaye ekside ve aktif degil diyerek rest rest cekiyorlar.ytd
Ne resti uğur o nerden çıktı kim kime rest cekiyorki ?
Piyasadaki hisselerin çoğunluğu kimdeyse.ytd
Ne demek bu Uğur şirketten kottan çıksın diyemi uğraşıyorlar ytd
Uğur birazdaha açık olsana piyasadaki hisselerin çoğunluğu farukta peki kimle restlesicek kağıdı temize çıkarsın diye överek devrettiği urallami biraz saçma geldi bana kusurabakma
Vallah dip notları okuyunca sirketin sermayesini kaybettiğini yazıyor. Ben bunu son vergi dairesine verilen gelir taplosundaykende yazmistim.benim bildigim yanlış biliyorsam duzeltin geçici olarak tahta durdurulur.bunlar belli fiyatlarda son 0.57 aldiklarida anlastıkları hisseler.digerlerini toplayamadilar bence.ytd
Sonuç ne olur peki bu durumda Uğur
Göreceğiz bakalım tahtada kimin dediği olacak.ytd
Uğur şunu sormak istiyorum kısa vadede şirketin kottan atılma durumu varmı bist kottan atılma sürecinde bunları biliyordu ve şirkete sermayeyle ilgili düzenlemeleri yapması için süre verdi bu düzenlemeyi yaptıktan sonra şirketin sermayesi artıya geçmeyecekmi ytd
Arkadaşlar bu bilanço malûmun ilâmıdır. Bunun aksini bekliyor idiyseniz zaten orda bir sorun var demektir bence.
Benim de takıldığım birkaç husus var. Paylaşmak istedim.
1ncisi "Şirket'in ve bağlı ortaklıklarının halihazirda herhangi bir ticari ya da ekonomik faaliyeti bulunmamaktadir"
Acaba mevcut yönetmeliklere göre bir holdingin faal sayılabilmesi için faal bir şirkete %51 üzerinde ortak olması mı gerekmekte.
Sanırım burada Bağımsız Denetçi Bist'ten farklı bir yorumda bulunarak varsa böyle bir şartı göz önüne alıyor. (Ocean da hala faal olmamış oluyor) Bu durumda BİST bir kıyak geçmiş görünüyor Transtürk yönetimine. Zaten şerh de düşmüşlerdi takip edilecek diye. Ancak bu şekilde anlamlandırabildim. Değilse bağımsız denetçi bir garabete imza atmış demektir.
2ncisi Sermaye Ortaklık yapısı verilirken şirketin almış olduğu 165.000 lot yazılmamış. Ancak bilanço içerisinde Geri Alınmış Paylar kısmında alım yaptığına dair bilgilendirme mavcut.
3ncüsü
Ödenmiş Sermaye 25.623.283 TL,
Sermaye Düzeltme Farkları 71.554.890 (Yapılacak bir sermaye azaltımının ön hesabımıdır acaba. Bu kısmı daha iyi bilenler değerlendirirse güzel olur)
4ncüsü ve hepimizin beklediği asıl olay hakkında bağımsız denetçinin ifadesi
"Grup'un ilişik finansal tablolarda sermayesinin tamamı karsilrksiz kalmis bulunmaktadir. Grup Yonetim Kurulu' nun Türk Ticaret Kanunu'nun ("TTK") 376. Maddesine gore gerekli aksiyonlan almasi gerekmektedir."
Sonuç olarak beklentiniz bilanço idiyse boşa beklemişsiniz demek oluyor. Tahsisli başvurusunu bekliyor iseniz denetçi de TTK 376'ya atıfda bulunarak tavsiyede bulunmuş. O halde artık şirketin herhangi bir şeyi bahane edecek durumu kalmamıştır ve en kısa sürede harekete geçmelidir.
Yazmış olduklarımda gördüğünüz gibi herhangi bir şekilde tavsiye yoktur kendinize bir şekilde referans kabul etmeyiniz. KAP ta yer alan bilançodan çıkardığım şahsi görüşlerimdir.
Çok teknik mevzularda yarım yamalak bilgilerle konuşmayın...
Bakalım ne olacak?Hakkımızda hayırlısı olsun...
Günaydın herkesin kafası karışmış gibi görünüyor inş hepimiz için hayırlısı olur dün alanlar bunları bilerek aldılar hisseyi demekki bir bildikleri var bakalım bugünde alıma devam edeceklerimi ytd
Bizi bu konuda aydınlatacak kimsede yok gibi forumda
14/03/2017 06:27:11 *transtürk holding'in 2016 yılı konsolide net dönem zararı 796.776 tl(önceki 9.484.043 tl)
şu yazıya göre şirket zararını oldukça azaltmış benim anladığım bu ytd
selamun aleykum dostlar piyasadan limite satış nedemek acaba
0,44 açtı bakalım ne olacak..
Sizi Allah'a havale ediyorum...Ne yaptığını, ne yapacağını bilmeyen profesyonel görünümlü beceriksiz insanlarsınız...
Yapacak bişey istedikleri gibi at koşturuyorlar malesef bizim elimizden gelen bişey yok ytd
Öyle patrona böyle ky, patronlar ne kadar beceriksiz ise ky de o kadar beceriksiz arkadaş başka da yorum yapmam asla ytd
Kusura bakmayın satış vermem lazım piyasa fiyatı mı piyasadan limite mi vermem gerekir bilgilendirirseniz sevinirim sayın afforce
Kesin satilsin istiyorsan kactan giderse gitsin umrunda degilse piyasa satışı yazman lazım ama unutma o durumda tabandan da gidebilir
Peki piyasadan limite olsa ne olur
Mesela limit 42 dersen piyasadan 42 ye kadar satar gerisini 42 de satış kısmına koyar ama direk 42 den sat desende aynı sonuca ulaşırsın
1,5 sene oldu artık çpk sıkıldım size zararım olmaz inşallah
Kaç lot sation
85000 lotum var en iyi nasıl satarım bugun