Size güzel bir haber daha, gedik menkul aldığınız da aynı zamanda MARBAŞ menkul değerlerden de almış olursunuz çünkü gedik marbaşın da sahibi
Printable View
Size güzel bir haber daha, gedik menkul aldığınız da aynı zamanda MARBAŞ menkul değerlerden de almış olursunuz çünkü gedik marbaşın da sahibi
Gedik brüt takasdan ne zaman çıkıyor bilen biri yazabilir mi teşekkürler
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket bunun için 3 küsur mılyon lot satti. Açıklamasında da derinliğin artırılıp ust pazara çıkarmak için sattık dediler.
Bu açıklamaları dikkate alirsak ocak ayi itibariyle bir üst gruba çıkması gerekiyor.
Grup güncellemeleri 3 ayda bir yapılıyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu duyuruya istinaden alt pazardan çıkmışız. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/893917
Hayırlı olsun yıldız pazara geçmişiz daha güzel yerler bekliyorum bakalım
Hayırlı olsun. Alt pazardan çıkmış ana pazarı pas geçip direkt yildiz pazara yükselmiş.
Aslolan bilançolardir ama bu kararinda olumlu etkisi olur inşallah.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin en güzel tarafı satan geri alamıyor
Yılbaşından sonra neler olacak bu hissede tahmin bile edemiyorum.
kimse yok burada ya :D
https://s12.directupload.net/images/201228/cmj7zg4h.jpg
üç aylık takas
deh oğlum deh
Gedik marbaşın da sahibi, borsadaki tüm aracı kurumlara bir bakın hemen hepsi 9 aylık kârın 30-40 katı piyasa değerine sahip
Üstelik 1. Lige de çıktı
Bundan ötesi can sağlığı
Sayın hayek merhaba size bi sualim olacak malum inveo yatırım bankası kurmak ıcın sermaye artısı gerceklestırıyor, fakat 33 den 96 yukseltıyor. lakin gedik 120 den 500 yukseltıyor ve buyuk olasılık yatırım bankası gedık uzerıne olacak gıbı bır ızlenım dogdu bende sizce sermaye tavanı artırıılınca bedellı arkasından gelıur mı?_ yatırım ıcın
Hergün aynı tavan kapat ertesi gün tavanın bir üst kademesinden aç hızlıca tavana paranın gücü
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin KAP’a yaptığı bildiride şu ifadelere yer verildi:
Sayın Paydaşlarımız;
Şirket kayıtlı sermaye tavanının 150.000.000 TL ‘den 600.000.000 TL’ye çıkartılmasına karar verildiğini 18.01.2021 tarihinde yapmış olduğumuz açıklama ile duyurmuştuk.
Duyurumuza istinaden, kayıtlı sermaye tavanının artırılması ve süresinin uzatılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu’na bugün itibariyle başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bankayı kuracak olan inveo: inveodan kat kat fazla kayıtlı sermaye arttıran GEDİK..:))
ÇOK İLGİNÇ DOĞRUSU
Çookkkk sinsice davranıyorsun GEDİK..
Dışarıda ki lot sayın da az....
Hayırlısı bakalım
Bir zamanlar birim fiyatın inveonun yarısı kadar dı be GEDİK:))
Piyasa yapıcısı olarak görev yaptığı "etyat- euyo vsvs" 8-10 katı uçuran gedik
Bir dönüp kendisine bir baksa nerelere kadar gelecek, hayal etmesi bile zor
Gadik sahibi olduğu Marbaşı da inşallah halka açar...
Yadi cedlerine simit ısmarlıyorum
Ne gedik yatırım 730 milyon kar mı acıklayacak yok artık!
Hiç kimse yazmayınca insanın yazasıda gelmiyor...
inveo ışığı var bunda kayıtlı sermaye tavanını da arttırdı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:D uzun zamandır burdayım, inveo bilançosunda gedik karı baya yüksek gözüküyor:D x5 fazla kar olacak gecenseneye göre
ben sahsen bedellı bedelsız sermaye artırımı beklıyorum. inveo yatırım bankası kuracaksa buna gediginde ortak olacagını dusunuyorum. cuma gunu tabandan tavana döndü neredeyse, ve + kapattı. İnveo yukarı harekete devam ettıgı surece gedikde gidecektir.
bu hafta kayıtlı sermaye tavanı yukseltılmesı onaylanır
sürec takıbınde beldelı bedelsız sermaye artırımı gelebılır.
Dostum ben hep pc basındayım işim bu konyada hacım gozler gırer cıkarım bedelsızcıler hareket eder gırer cıkarım. Kimsenin lafını cıddıye almam Yatırımımı kendım yaparım. İyi malda sivrisinek cok olur
İnveo bilançosunu oku gedik menkulun %47 ınveonun(gedıkyatırım) orada gedıgın karını 730mılyon gosterıyor galıba buyuk olasılık yenıden degerlendırme yapıldı zıra ınveoda karını 5 katladı(rakamlar net olmaya bılır aklımda kaldıgı kadarını yazıyorum. inveoyu 67 tlden twıtrıda bir üstad soylemıstı ben almaya o vakıt cesaret gosterememıstım. Fakat ınveonun dıger sırketı gedıgk yatırım oldugunu gorunce hemen atlamıstım. brut gelene kadar her gun alsat yaptırdı para koydu.
kisisel tahmınım perşembe gunune kadar sermaye tavanı haberı gelır ardınada %200 bedelsız %200 2 tl bedellı sermaye artırımı yapabılır. bedelli yaparsada ınveonun kuracagı yatırım bankasına ortak olur sayetki böyle bir haber duserse........