15 i gösterip 11.80 gibi tabana oturtmaları bile bir oyun bakalım
Printable View
15 i gösterip 11.80 gibi tabana oturtmaları bile bir oyun bakalım
Ben brütteyken bunu yapacaklarını tahmin etmemiştim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kedii çalıp kendi oynamakta. Bugün 28.000 satış var ama hepsini kendi karşılamış.
[QUOTE=çınar33;1435118]Zaten 19 u gördü
Perşembe de 16 küsürü gördü.bence pat gene fırlayacak bir şekilde 20 yi gösterecekler.11.8 den iyice mallardı spek
[QUOTE=gfbalex;1436036]İnşaallah dediğin gibi olur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Eş...k gibi 60 tl olacak aralık ayında 17 yi gösterecekler dedim 19.** oldu düşeni erken kırdı onaya geliyor bilin bunu bakın bu tahtanın yol haritası beyaz grafiğinde saklı bunu da bilin flap 60 tl olduğunda kaç kişide olacak beyaz ile flap birleşecek falan filan bir neden ile hacimsiz düşüyor 11.05 te gap var 10.65 e kadar çekebilirler
ya da pazartesi tabandan tavana da gider ekran izleyen hata yapar
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazartesi 10.11-------10.20 buraya kadar çekebilirler
Beyazda millet gördü bunu da bu sekil brütteyken göstere göstere nasıl götürecekler
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta ne dersiniz kücük yatırımcıda cok az lot kalmıştır bence
Cesaretinden dolayı tebrikler tutturdun
Spek amca bu şekilde mal almazlar.istikrarlı bir şekilde biraz yukarı ralli yaptırman lazım
bu hisse hakkında artık konuşmam alan alır satan satar
Alıp satılmaz bu kağıt adamın eline verir gönderirler aldıysanda iddaa kuponu yapmış gibi bekleyeceksin,aşagı yukarı hareketleri takıp edip kar edilmez flapta.alıp beklerim dersen beyaz gibi olursada ne ala yoksa girdigin paranın yarısını gitti say
............
https://pbs.twimg.com/media/DR6etlgX0AAh7Tc.jpg
arkadaşımda 40.000 lot vardı 1.00 Tl geziniyordu grafik bakarmısın dedi baktım çanak 6.54 TL bir çanak daha yapar 13.00 olur ama sende kesinlikle olmayacak maliyeti 1.00 tl olmasına rahmen dedim dediğim çıktı... HER ZAMAN SÖYLERİM BU TİP ŞİRKETLER ARIZA ÜSTÜDÜR KİMSE ASLA KAZANAMAZ, KAZANIR ODA 1000.LOT SADECE VARSA ONUDA İLK ÇIKIŞTA DÖKERLER..........
ADAMLAR TEK TEK LOT SAYIYORLAR ELLERİNDE OLSA 1 LOT DAHİ BIRAKMAZ İSTEMEZLER
Boşluk doldurma meselesi malların teknikçilere deviriyle sonlanır, mallar kime devir oluyor biliyormusunuz FONLARA
Ben bunun beyaz gibi olcagını düşünüyorum, ama dediğin gibi tek tek lotlar sayılır yar etmezler kimseye , baktılar satmıyosun tabana gotürürler arada dökerler seni yolda, işbankta ve garantide topluyolar her gün
Sistemlerde al sınyalı vermiş gorelım bakalım bu haftayı:)
Aranıza katıldım dün hayırlı olsun
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON İŞ GÜNÜ
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
Evet görüldüğü gibi maalesef şirketteki tüm ky ler dökülmüş. Yazan çizen yorum yapan yok. Evet amaç neydi ky yi dışa atmak. Başarılı olunmuşmu ? Yess... eee bundan sonrası ne olacak peki? Bundan sonra bu kağıt 5 tl de olsa 50 tl de olsa kimse cesaret edemez. Spek bence çok başarılı oldu burda. Burda büyüklerin yeri var diyorlar. Elbet ky girecek ama yakın zamanda değil. Geçmiş olsun tüm ky dostlara...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky döküldüyse çıkış yakındır . Bekliyoruz .
Aman dıkkat olun 100 TL’de olur 1 TL’de olur çöpe gıtmedın paranızxxzzx
Burda o mecnun var alemın doktorları varrr dıkkat edın Tlf vereyımmı 053240377xx sepet burda mecnun
Yarın brüt son gün yarın toplayıp cuma günü hareketi başlatabilirler
Flap be yapıştır
böyle 1 lot ile üst kademeleri gösterip mal satamazsınız adam gibi yukarı sürün zaten secereniz bozuk doğru dürüt yapın ne yapacaksanız tavana kadar gidip oradan dönersen 10 dakikada 1 tl aşağı yukarı oynatırsan 3 ay brüt takas ve depo şartı yolda bunu bilin küçük yatırımcı zaten tahtada yok
5" periyotta flama yapıyor
Evet dün söylediğim gibi oldu bugün topladılar yukarı yarın brüt yok açıkçıları öpe öpe yukarı[emoji23]
yarın ayı tuzağı yapar ya da direkt gider
Flap ve Beyaz hiç bi anlam veremiyorum ne beklentileri varki böylesine yükseliyorlar akıllara zarar