http://fs5.directupload.net/images/170330/wndx3zoc.jpg
son bir ayda alanlar
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170330/wndx3zoc.jpg
son bir ayda alanlar
Cıtıbankın peşine Doçe dayıda takıldı.Azcıkta olsa fena değil.Artırmaya illaki devam edecekler.Emeklilik fonları boşamı geldi sanıyorsunuz?Yabancıların önüne bir rapor konulduki alıyorlar.Özellikle geçen 2 yıldır temettü vermesi ve önümzdeki yıllarda temettü verecek olması emeklilik fonlarını cezbetti.Biz kemerleri bağladık bekliyoruz.Hadi hayırlı uçuşlar :D
Faaliyet raporunun 10. 23. ve 24. sayfalarında EMKEL'in şu anki durumu ve geleceğe yönelik çok değerli bilgiler içermekte. Güzel bir hikayenin başında olabiliriz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2bc2d465af.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 dakikalık görünüm
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.42 yi geçer be tutunursa devamı gelir gibi duruyor YTD
1,41 e malı yığmışlar. geçerse tavan bile olabilir.
tavana giden kağıdın önüne yine taş koydu onun bunun çocuğu
Sıkıntı yok.Beşinci yılım doldu ve emkelle ilgili düşüncelerimi defalarca burda yazdım.Yazmaya devam ediyorum.Birgün herkes Emkelim neden yok diye serzenişte bulunacak demiştim vede demeye devam ediyorum.Yönlendirme al sat tavsiyesi değil sadece benim düşüncelerim.2017 yılı sonunda gelecek bilanço asıl önemli olan.Bu satış cirosu ve yeni devreye alınan bölüm.Hey gidi günler hey.5 yıl dilek olay 5.
Emeklilik yatırım fonları 575.000 lot olmuş.Alıma devam ediyor ve bu şekilde alıma devam ederse muhteşem olur.Acaba hangi emeklilik fonu kafaya taktı.
Bu hisseye 22.03 2017 de girdim bekliyorum..Ben girdikten sonra bir kaç kez 1420-1450-1470 e ataklar yapıyor sonra geri geliyor..Hissede baskı oldugu kesin..İşyatırımda takas durmadan artıyor..8 mil 205 bin lot...Bu olumlu...Açıkcası hisseyi 1350 den alıp 1500 -1600 e satmak amaçlı almadım..2000 li fiyatları geçmeden 50 kere gidip geri gelse satmayı düşünmüyorum....2017 de mali yapısının iyiye gideceğini düşünüyorum...Bu da fiyatlara süreç içerisinde yansıyacaktır...Hisseyle oynayanlar oynayıp dursunlar...Ben bu hissede yatırımcıyım..Oynayacak gücümüz yok.Bugün öğleden sonra 1460 a iyi bir işlemle çıkması ve yine iyi bir işlemle 1370 e dek vermelerine anlam veremedim..Kimler aldı kimler verdi birileri paylaşırsa güzel olur...(YTD)
Garanti satti iyide Kim girdi aldi tahtanin altina.Bir cepten diger cebe.Garanti satsin zaten Sadece kendi malimi gormek istiyorum garantide.
sayın yatırımcı-x şöyleki
günlük yatırımfinans 77.393 hisse satmış gözüküyor. ama toplamda 2.2 m hisse işlem görmüş.
2.223.919 adet hisse işlem yapmış gün içerisinde ve 77.393 hisse toplam gün sonu satışta
2.223.919 - 77.393 = 2.146.526 burada hem alış hem satış yapmışsa 2 ye bölücez. / 2 = 1.073.263
1.073.263 adet hisse almış 1.073.263 adet hisse satmış birde ekside (atıyorum dün aldığı 77k hisseyi de çıkar) + 77.393 hisse satmış gün sonu 77.393 satış tablosunda gözüküyor.
üst ekranda Net lot üzerinden sıralama yapılmış. çoktan aza doğru. bu nedenle ekside kapattığı için üst ekranda gözükmüyor.
umarım bende yanlış bilmiyorumdur. bu arada 1.36 dan aranıza katıldım ufak bir miktar. sabah gerelde maliyet düşürmek için bir hisse satıcaktım gerelin artmasıyla yetişemedim ve daha sonralarda da maliyet düşürmeye pek ihtiyaç kalmadı. uzun süredir takipteydim. bakalım hayırlısı.
herkese bol kazançlar. umarım uğurlu gelirim.
takaslar için teşekkürler.
Şirketin bilanço tarihi itibariyle üretim amaçlı yapılan sözleşmeleri aşağıdaki gibidir:
-Yurtiçi : 10.347.359 EUR
-Yurtdışı : 5.469.317 EUR
TOPLAM : 15.816.676 EUR tutarında taahhüdü bulunmaktadır.
mali tabloları biraz inceledim oldukça baya bi düzelme gözüküyor özellikle sonçeyrekte % 50 ve 60 arasında büyüme gerçekleştirmiş ve bu şekide bu performans de vam ederse ki ede ceğine benziyo kanımca .....güzel bi 2017 geçirir gibi duruyor .....ve süreç içerisinde fiyatlara yansıyacak gibi adeta kaçınılmaz gibi kanımca......
Ek 2070
alt taraflarda baya bekliyor millet
1,39 da 175000 lot var. orayı aşarsa önü açık
Haftalık bazda 3 tane iç gün yapıyor ilginç.
Ek 2111
Emeklilik fonu Bu Hizla devam Eder ve patrondan izinsiz tahtaya girdiyse ileriki gunler cok Seye gebe.Para bol emeklilik fonlarinda Vede hangi fon acaba.Aldikca patron basmaya devam ederse Iyi.imtiyazli hissede yok.Alsa sunlarin elinden Yonetimi desemde imkansiz tabi.Satarmi kofteorlar.Fon ky deki Mali toplar.Sonra ...sonrasi huseyin emuceye kalmis.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e043d6509.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanışa gel [emoji16]
Garan tek başına sırtladı endeki götürüyo bugünki artıştan bizim payımıza bişi yok :) sabır ne diyelim :)
16:47 - 16:49 arası yaklaşık 130k alım oldu 37 eridi hemen satışlar geldi yaklaşık 50k koydular ancak biri yine topluyor 10k - 20 k
Herkes pılıyı pırtıyı toplayıp gitmiş ellaam [emoji23]
Üç aylık karı bekleyeceğiz artık...1,5 mil kar gelirse yıl sonuna kadar 5 mil e çıkarabilir...Bu kar rakamı gerçekleşirse hisse kaçınılmaz olarak iki binli fiyatlara çıkar...(YTD)
İlk çeyrek bilançoda davadan kazanılan 2 milyon gelecek. Yani 2 milyon + ilk çeyrek bilanço
Geçmiş dönemde gelen Aşağıdaki haber ilk çeyrek bilançosuna yansıyacak özsermaye nin artmasına fayda sağlayacaktır.
Dipnotlarda bu davaya karşılık ayrılmış gözüküyor.
yani +2.012.328,80
Şirketin 03.03.2014
saat: 14:02.23 tarihinde yapmış olduğu Özel Durum Açıklamasına ilişkin
açıklamadır.
Türkiye Elekrtik
İletim A.Ş. 16.02.2017 tarihinde 480.200,90 Euro karşılığı ve işlemiş faizi ile
birlikte 2.416.218,33 TL'den tahsil harcı, cezaevi harcı, damga vergisi ve
resmi dava ve icra vekaletleri kesintileri sonrası kalan 2.012.328,80 TL tutarı
hesabımıza ödemiştir.