Şuna ara taban diyelim.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şuna ara taban diyelim.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.50 taş gibi oldu, 155.000 lot destek geldi. 15 lotla 7.32 gösterdiler. Gün sonu çok ilginç olacağını düşünüyorum..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam 7.50 e 200 bin destek girmiş ç, istese yarısıyla tavan yaptırır. Amaç başka yeterince mallanamadılar sanırımm.
Bugün AKGRT > ANHYT şeklinde baya fırsat verdi.
An itibariyle 10 kuruş AKGRT fazla...
7.67 şuan 20 kuruş arttı, yazıklar olsun. Ama bunun da günü gelecektir. Son gülen iyi güler
İş yatırımdan seans sonu 7,87 çizen arkadaş çok merak ettim o çizdiğin mallar dayının oğlunun hesabındaki mallar mı?
Nasıl olsa size emanet edilen paralar deniz yemeyen keriz millet ne olup bittiğinin farkında bile değil.
İyi okusunlar buraları dünyadan bir haber olup lafa gelince bazı konularda bu topiclerde mangalda kül bırakmayanlar.
7,87 çizdiğin malı 7,79 teslim et ne güzel.Bekleseydin biraz yukarıdan satardın.Bu 7,79 a kıyak geçtiklerin kim?Bu da teyzenin kızının hesabı mı?
Saglam bir sirket mantikli sigorta ....iyi olan kazansin.teknik ve temeli cok cekici en cok grafigini begendim !
Al sat degildir.
Cok ketum bir tarzi var yarin 8 in 15 -20 si gibi durmak efektif acidan kisa vadede hos ve cekici duracaktir kanimca yakisan da buduritibarina bence...uzme milleti...👏
Al sat degildir
Sektörün öncüsü ve lideri, tıpkı bankalar gibi uzun süredir yabancı satışı var, izlemedeyiz.
Esen kalın
Tam bluechip firmasi.
Huzurla temettumuzu bekliyoruz.
Uzun yillardir buradayiz.
Primlerin artiş trendi devam edecek gibi.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin diproyal
Iki firma farkli iş kollarindalar ve fiyatlari olusturan parametreler cok farkli.
Karşilastirma yaparak trade etmek zararla sonuclanabilir.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam.Cuma günü ilk kez aldım. Hayırlısı bakalim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço hayırlı olsun
Olmaz olmaz.. 2021 in temettü kağıdı budur. Millet daha burun kivirsin
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 lira gibi temettü verir evet yukarıda bir arkadaşta aynı yazmış. ama bilançoyu iç ettiler.
endeks 1230 şaka gibi bu eksi yazıyor...
Borsa 1270 ..endeks %2 üstü artıda..ama anhyt yine eksi..güzel gelen blançoya rağmen..
13.11.2020 / 18:36:04
Kayıtlı Sermaye Tavanı için Yeni Süre Alınması ve Esas Sözleşmede Değişiklik Yapılması Hakkında
Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanı izin süresinin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri kapsamında uzatılması ve Esas Sözleşmemizin 6. maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak 13 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/888514
Şirketimizin 01.01.2020-31.10.2020 dönemine ait brüt prim üretimi, hayat dalı 1.450.498.719,64.-TL, hayat dışı 926.249,12.-TL olmak
üzere toplam 1.451.424.968,76.-TL olarak gerçekleşmiştir.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bes diyorum sana artık. :)öldü mü bunun speği?
30 ekimde borsa 1112 civarı şu an 1289 civarı yani %15'in üzerinde prim yapmış.Ama anhyt o tarihte 8.07 şimdi sadece 8.14...Yani %1 bile yapamamış. Böyle bir dengesizlik böyle büyük bir firmada oluyorsa bunun adı yatırım değil soygundur..Yapanı da göz yumanı da Allah bildiği gibi yapsın
Bu kağıt temettü kağıdı yılda bir kere hareket yapar %10 da temettusunu verir yeter bereket versin
Anadolu Hayat Emeklilik 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren BİST sürdürebilirlilik endeksine alınmış bu ne demek
Arkadaşlar bu hisseyle avivasa arasında kaldım .. kısa vade değil ömürlük temettü amaçlı alım yapmayı düşünüyorum .. temel olarak önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler..
https://s20.directupload.net/images/201201/ueb9zbii.jpg
üç aylık takas
böyle bir kağıtta epeydir görmedim. ölü gibi. uçsun kaçsın demiyorum ama hiç hareket yok. nereden bulaştım aldım. bekleyip temettüsünü alacağız anlaşılan...
Aviasa tavan yaptı bunda tık yok.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ansgr ve Avisa bu Cuma çıktı. Bu arada sıkıştı. Olası gerilemeler alım fırsatı olarak değerlendirebilir.
Aranıza 9 lot alarak katıldım beyler. Gazam mübarek olsun