http://666kb.com/i/dmq0wyzun5w3kj21l.png
Printable View
Ya arkadaş ya ben hiç bir şey bilmiyorum. Ya da millet çok şey biliyor...döviz borcunu adamlar 13 yıla yaymislar....mal varlıkları belli geçmiş dönem karı 200 000 000 a yakın...piyasa değeri yaklaşık geçmiş dönem karınin yarısı kadar... daha birkaç gün önce kasaya yaklaşık 20 000 000 girdi... yatırım tavsiyesi asla değildir...
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Babasi gitmeden olmaz ateks gitsin sira ona gelir.
Bu hisse neden hep yerinde sayıyor.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün aynı terrane yılmadan sıkılmadan beklemeye devam sap dönecek bunu biliyorum
Endeks 99 binden 107 bine geldi bir kademe yukseltmedi. Sanki dalga geçiyor insanlarla.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şeyi merak ediyorum acaba 212 nin bulunduğu arazide proje yapacak başka alan kaldımı yoksa bu arazi miladını doldurdumu
Onu bilmem ama Lüleburgaz daki arazi altın değerinde oldu.Trakyada tarlalar bile fiyatları birkaç misli arttı.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şunun şurasında kanalistanbula ne kaldı canım, top çevirmeye devam etsin, yolun sonu görünüyor :=)
Yakında temeli atılır kanalistanbulun, bir 212 de oraya gelir
Ama alıştırdılar beni artık hiç koymuyor bu yaptıkları dalavereler, ölü ayakları. Tek pişmanlığım şuralardan biraz daha mal alamayacağım. Bu aralar aslan biraz hareket etse ortaklığımızıda arttıracağım ama hayırlısı diyelim.
çok acemi hareketler bunlar
Edip....senden ümidimi kestim....
Ey sahippppp....
Yatırımcı gazabına uğradın....
Hisseyi toplayan...milleti soyan...yarım akıllılar....
Şirket sahipleri....iş'ler kesat...
Avro....5...tl'ye gidiyor....
Bir çuval avro borç....
Allah belanızı vermezse ...ne mutlu size....
Kira eur ,,, lışverişler tl
ne olcak kiracının hali,,,
kira her ay artıyor,,,
bu eur herşeyi alt ust edıyor,,,
borçlanma ve kiraların eur olmasından bir turlu kurtarmadılar bu işi ,,,,
hep sıkıntıya ya kürek,,,
Hemen felaket tellallığı yapmayalım bugünkü hareketin keyfini sürelim sebebini öğrenmeye çalışalım.
bi 212 daha demek en az üç tane daha bedelli demek
Bedelli için önce fiyatı yukarı çıkarmaları gerekiyor zaten bu fiyatlardan bedelli yapacaklarını hiç sanmam
en son bedelliyi yaptıklarında fiyata bak görürsün yaparlar mı yapmazlar mı
Şahsen bedelli yapacaklarını sanmıyorum. Tabi ulema değilim yaparmı yaparlar ama benim beklentim bir şekilde fiyatın yukarılara taşınacağı. Ytd
Toplam net takasları görebilirmiyiz.Aracı kurumların elinde kimde ne kadar hisse var.Teşekkürler.
anlamadığım nokta şu okullu gıda ve cem okullu bu hissede neden bekliyor
hatta en son bedelliye bile katıldılar
Okullu kardeşler durduk yere yatırım yapmaz. Vardır bir bildikleri bekleyip göreceğiz. Y.T.D.
hadi biz küçük yatırımcıyız onlar büyk yatırımcı ala ala edip mi aldı yatırım için hiçbişe almasa dolar alda parasını ikiye katlıyor edip alacağına 😂😂
edip’in borcu bu euro ile öde öde bitmez aga hersene ödüyor ama borç azalmıyor ki euro artınca borç da artıyor otel parası ne oldu bakalım bilançoda nasıl bir etki yaratacak
Benimde merak ettiğim konu o zaten bu otel işi bilançoda nasıl yansıyacak acaba
asıl sorun euro borç 212 açıldığından beri para basıyor ama neye fayda borç azalmıyor ki acil ortak lazım ya da ana para ödemesi yaniiiiii bedelli
1.25 de 181 bin ile direnç var ama para direnci kırar
Spek 1.25 e yine set çekmiş 163900 lot var.
1.25 170.886 ayrıca nefret ediyorum şu küçük küçük lotlardan alacaksan adam gibi al buna alt limit gelmeli 😂😂😂
bu çıkışın nedeni, varlık satışıyla birlikte güçlü bilanço beklentisi mi acaba? bekleyip hep birlikte göreceğiz !
Bilanço kötü gelirse sert iner diye korkuyorum umarım iyi şeyler gelir. Alyağdaki gibi olmaz umarım.
güçlü bilanço mu 😂😂 yok artık açıklada be olacak ki temettü nedir bilemz bi şirketten bahsediyoruz
Yüzde 6 yaptı kimse yok primli kağıtlar olsa 48 kişi olurdu forumda
4/5 yıldır bıktırdılar insanları bedelli üstüne bedelli sürekli düşen ni trend kim ne yapsın sürekli bedelli yaparak bist en berbat hisselerinden biri halinde
Elinde tutanlara hayırlı olsun yeni bir zirve hazırlığı var gibi...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
1 yıldır bekliyorum niye beklediğimi bende bilmiyorum hiçbir beklentide yok en azından benim bildiğim ama bekliyorum.
Güzel hareket...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.