Al gülüm ver gülüm cep to cep ! Bu böyle gitmez ! Bu devram böyle devam edecek mi ?
Printable View
Al gülüm ver gülüm cep to cep ! Bu böyle gitmez ! Bu devram böyle devam edecek mi ?
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Info yatırım son durum genel bakış
[attach=confıg]8849[/attach]
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png
38 dokunduk düzeltmesini yapsın
Alarmı kurmayı unuttular herhalde.
INFO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 777375 Yıllık Değ%:-67
Kimseler yok aralık ayında şenlenir buralar
Yorum yapan Yok mu
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada işlem yapan görüp görebileceğiniz en aşağılık tahtacı bunda sakın ola hareket başladı diye atlamayin elbet birgun seninde ipini çekerler kendini tahtacı sanan spek efendi.Not elimde bir lot dahi yok ama hep takip ederim tam bir adi kendisi
Forumda;
10. ayda 4 mesaj; 11. ayda ise 5 mesaj paylaşılmış;
12. ayda mesaj patlaması olur inşallah... YTD
toplu aylık haftalık takas atarmısınız..
Toplam hissede 302 lot kayıp 12.963.903 olması lazım 12.963.601 lot var toplamında...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
acaba infoyuda mı sattılar şahsi fikrim...
Arada böyle hacim yapar, gidiyor gibi yapıp, sonra aynı yere gelir...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea9910b069.jpg
cuma günü hacimli günlük uzun düşeni kırdı ve üzerinde kapadı bu günlerde ya onay arar 1.17 altı olmamalı ya da hiçbir şey olmaz ama ben olumlu gördüm yalnız 27 adet alışlar oldu bakalım en fazla 3-5 gün içinde kendini belli eder
takas paylaşımı yaparmısınız...
Yeni flap adayım...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selam yakında hareket başlayabilir cok sıktılar hisseyi neden kimse yazmıyor arada sırada yazın ben epey bir miktar topladım ikinin üstünde satış yapmayı düşünüyorum ondan ön ce olmaz yakında bulgaristan haberi düşer artık hareket zamanı
ben ınfoyu 75kuruştan toplamıştım 8ay topladım iki sene önce 170ten hepsini sattım şimdid 112.117 arası epey aldım benim önceki nikim öykü diye yazıyordum ben alsatcı deyilim önce toplarımbu kağıdı iyi bilirim yakında yukarı atak yapacaktır ikinin üsütüne cıkarsa 5ler hayel olmaz bakalım ben sabırlıyım beklerimbuzamanda birşirket bu fiyatlara olmaz
neden kimse yazmıyor bu gün yukarıya sert bir hareket yapabilir cok sıkıştı
yakında 3tl olabilir
buradan alsatyapmayın yakalanırsınız bırakın bıraz oynasın büyükler zamanıvar alsat ıcın
ben beklerim acelem yok 160 üstü alsat yarım yarısıyla artık bunun zamanı geldi 4senedir yatıyor
aynı hareketleri orde görmüştüm 180den 12 götürdüler
hareket başlamış
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan yapmalı yoksa yazık olur adıler devre kesici nedemek bırak gitsin güzel hacim yaptı yakında güzel haberler gelecek demekki
bugün işlem hacmirekor kırdı ama tavan yapmalı