bırakma yarına şu işi :) endeksi örnek al biraz haydi
Printable View
bırakma yarına şu işi :) endeksi örnek al biraz haydi
A1 robot mu kullaniyor bu nedir ya?
Al gulum ver gulum
2.09 ve 2.34 önemli iki direnç noktası
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/share.a...02211722251755
o 400 bin lotu alsana:):):)
2.12 ustunde 2.34 var Kim bu Yozgatli 66 yakip duruyor
arda turan olmasın da :oleyo:
2.09-2.10 barfiks cekiyor
https://i.hizliresim.com/y0q77n.png
üst kanala geçme sancısı mı bu anlamadım ki.. endeks hafif yeşillense kıpırdayacak gibi
amma patinaj çekti ya
GLRYH Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 319309 Yıllık Değ%:-92
Takas paylaşan yokmudur burda,
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba, anlık pasta paylaşabilecek var mı?
böyle tırı vırı şirketleri artık kimse almıyor
bu tarz hisseler adamı bir gün güldürür. üç gün ve hatta aylar ve yıllar gecer ve sen hala ağlarsın ytd
5 milyon lot işlem yapmış forumda kimse yok yazan çizen yok tabana kitlemiş sanırım dünde tabandı yukarda yakalananlara sabır diliyorum
Tabanda ne kadar acaba
Bi foto atan olurmu tabanda ne kadarla kapadı bi görseydik p.tesi için dalasım var.ytd
538.836
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şelale modeli takılıyor.gireni yakar modelinde ytd
Pazartesi ters köşe bekliyorum, kapanış da tabanda bekleyen 538 bin lotun içinde panik yapan küçük yatırımcıların da satışlarını çıkarsak satış pek kalmamış bana göre.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, GLRYH.E payları 12/03/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 26/03/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Açıkçılar yandı desene, açığa satış yapanlar hisseleri yerine koymak zorunda ve kredili alımlarda ise parasını yatırmak yada satmak durumunda ayrıca da aracı kurumlar ceza yememek için hisse sahibine bile sormadan bu tür durumlarda kafasına alış yada satışa göre hareket yapabiliyor.Pazartesi ilk saniyeden itibaren sert hareketler görülecektir her iki yönde, seans durdurma zaten bir iki defa olacaktır o belli bir şey
2 gün taban oldu eski sisteme göre 4 taban birde önceki gün düşüşü 5 taban yapmış oluyor,yeni sistemde taban tavan %20 olduğu için kârda zararda çok olabiliyor,bir önceki gün alan olduysa %20 zararda 10 bin lotta 3bin tl
Acaba açığa alım ve satım olmayınca hisseye nasıl bir etkisi olacak
Bunlar yemleme spek ten başka kimse açık yapmaz akıllı ol. Çok düştü tepki verir çıkar mı bilemem ama açık işi düşündüğün gibi değil
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
19.01.2017 de 0.93 imiş dikkat derim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 Aydan az bir sürede%100 den fazla prim yaptırmışlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
Herkesten özür bir ay değil bir yıl olacak geçen sene şubat ayında 0.93 imiş
çınar cemas' da 19 Ocak da 1.60 imiş şimdi ise 6.00 TL.trenden korkuyorsan trene binmeyeceksin, borsadan korkuyorsan da oynamayacaksın bu kadar basit öyle akıllı ol gibi kelimeler yakışık olmamış sana ayrıca da yön belirtmesine her iki tarafa olarak yazdım ben borsa uzmanıyım yaşım da 59 ona göre tecrübeliyim akıla ihtiyacım yok torun sahibi birine bırak başkalarına bile akıllı ol denmez.Hisse sahiplerine bol kazançlar, hissen varsa yaz yok olduğu ortada iken çoklu yazmanın manasını herkes iyi anlar ona göre.İyi algı bırak ki sana itimat edilsin değilmi.
Senden özür diliyorum ama açık işi gerçekten tuzak çok düştü tepki verebilir tavanda olabilir ama bunu sende bende bilemeyiz. Daha önce de hangihissede böyle açık muhabbeti olduysa hep tersi oldu ben 1989 dan beri borsa takip ediyorum herşey gönlünce olsun bol kazançlar
Neyse önemli değil bende bir anda alevlendim, aslında gördüğün gibi çabuk yumuşayan biriyim hatta senle çok daha önceleri de yazışmıştık hatırlarsan gelelim konuya; fazla altlar beklenmemeli eğer düşüşle açılırsa 9:55 de, tam 10 da ise toparlanmaya geçebilir benim tahminim, tabii olarak yüksekden mallanan arkadaşların da bu kadar düşen hisseyi büyük zararla satacak kadar paniklemesi de yanlış olur şahsi görüşüm.Dikkat edersen kapanış seansında 538 bin gibi kalmışdı.Bana göre de fazla değildi
GLRYH 1.97 den beri portföyümde 2.59 larda çıkış yapmadım.Şuan 1.57 beklentim halen geçerli bu hafta hisse için güzel olmasını umuyorum.Yatırım tavsiyesi değildir...
Hissedeki sert düşüş hareketi ne tesadüf ki (yersen) yabancı takas oranı artmaya başladıktan sonra !!!!
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.