Deniz yatırımda 4 milyon lota yakın hisse var....yedire yedire satıyor...
İkinci halka arz.....!!!!!!!!!!!
Sadece işletmeci....!!!!!!
Çok değil....aşırı pahalı.....
Printable View
Deniz yatırımda 4 milyon lota yakın hisse var....yedire yedire satıyor...
İkinci halka arz.....!!!!!!!!!!!
Sadece işletmeci....!!!!!!
Çok değil....aşırı pahalı.....
Şirket paylarının Borsa’da işlem görmeye başladığı gün dahil olmak üzere 10 işlem günü süreyle her gün açılış seansında, halka arz fiyatından, Deniz Yatırım aracılığı ile Albayrak Turizm adına 420.000 adet günlük geçerli alım emri girilecektir. Bu teşvik kapsamında kullanılacak azami kaynak; halka arz büyüklüğünün 2/3 (iki bölü üçü)’ne karşılık gelen 65.100.000 TL olacaktır. Girilen emirler iptal edilemeyecektir.
be 100 lot yazdım tavandan geldi
Yav he he daha acilali 45 dk olmus kagidin hemen karalayin ! Bir beklryin bakalim 2-3 gun ne yapacak hazir alici varken bende olsa satardim yarinda devam etmeyecegini kim bilir 2 dk da tavan ve 600binin altina dusmuyor emirler satsinda kurtulalim 25 bence ilk hedefi kagidin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdık sırada bekliyoruz satış yok nasıl alanlar aldı şaştık
maşallah 900.000 lotu bulduk tavanda bekleyen.
Super kardesim!!!
Heyecan yapmayın....daha sırada 2.200 lot daha var...
Hepiniz mallandırılacaksınız Allahı'ın izniyle....
biraz duruldu gibi.aman durulsun.1800 emir 900.000 lotta.bu arada yarınki tavan 22.32 .:)
Sagol dostum ben günlük alsatciyim...bugun alamayanlar yarin da saldirir sabah acilista vedalasirim kismetse
Bilen varsa söylesin. Hisselerin tamamı halka arzda satıldığına göre Deniz veya diğerleri neyi satıyor? Tavandan sonra Denizin sattıkları arzdan alan müşterilerinin veya kurumsal yatırımcıların malları değil mi?
Deniz yatırım bugün...
1.775...bin lot satmış.....2 milyon lota yakın...
Deniz yatırım aracılığıyla yapılan satışları gösteriyor olmasın ? [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozman ne isin var burda git degerli parani degerli kagitlara harca!
Deni yatırımın satışları....
2 milyon lota yaklaştı.....
http://graph.foreks.com/grafik/webfx...sp?hisse=TLMAN
KADEME DETAYLARINI BURDAN GÖREBİLİRSİNİZ
diğer hisseleriniz içinde linkin sonunda ki = işaretinden sonra kodu yazın > enter işlem tamam
kademeler
Ek 14014
Bekleyen???
Sanane arkadaş hissem yoksa git bask a yere takıl aynı şeyi safkarda yaptılar ilk gün meksa 2 milyon sattı 2.750 bin vardı elinde burda dakikada tavan ve yavaş yavaş satması bence olumlu inşallah 2.5 milyon ve üzerin e cikar
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...02e42a4de2.jpg
Tahminim deniz 2.5 -3arasi satar 1.5 milyon bekleyenle kaparz gunu
11.13'te girdlğim 1783 lot satış emri anında karşılandı. Kalanlar için olumlu gibi gözüküyor. Allah bereket versin.
alabilenler şuan serbest fiyattan mı alım yapabildiler ?
Denizde lot bitince kim satacak o zaman kağıt nereye gidecek safkarda ek satış olduğu gün 2.25 milyon kağıt tavana geldi bir gün sonrada 3.5 oldu ek satış yapıldı haberinde bilmeden ufurmeyin safkarda %75 kaçırdım aldim sattim burda talep çok fazla en az bir yüzde 40 almadan gitmeme en kötü 25 tl den satarim benim düşüncem arzdan 231 lot verdi ama bu gün fulledim
11.13 de girdigin karşılanmaz o 10.13 olmasin
1 milyon lotu bulduk tavanda.güzel gün arzda alan bizler için
2 dk tavannolup milyon lot bekleyen kagidin yarin da tavana yakin açmasını beklerim sonra biraz salinir eger gozu yukseklerdeyse yine tavan kapar...o heyecana kim dayanir anca ekran izlemeyen😀
halka arzda tamamı satılmış 6m. lotun. nasıl oluyorda deniz şuan 2milyona yakın lot satıyor. nasıl oluyor bu işler.
ben de aldım ama takasta ky almış bazı spekler açığa satmış deniz mal satıyor bunlar kasıtlı mi talebi 1/6 yaptı talep olsun ki ilk 3 gün tavan fiyattan mal satilsin diye yine diyorum bende de var artık nasip beklemek gerek https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a9f6df6d9a.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın açılış 20 nin üzeri olabilr.ytd
Tavanda bekleyen lot sayısını yazabilirmisiniz ??