Ziraat yatırım sadece 7.50TL den talep alıyor, digerleride öylemi acaba???
Printable View
Ziraat yatırım sadece 7.50TL den talep alıyor, digerleride öylemi acaba???
Ne kadarlik alabildigimiz ne zaman belli olacak?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziraat yatırımda geriye kalan miktar talebe dönüştürülsün mü diye bi seçenek var açıklamasını bilen varmı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
katılmayanı dövüyorlar herhalde. maşallah allah utandırmasın.
Ziraat ten talep giren varmı Sanko bizde yok dedi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yukarda belki vardır bulamadım pay ortağı olarak aldığımız hisselerimizi 180 gün satamama gibi bir durum mu var
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıra yok dimi kesin bunun alımında? Başvuru yapan herkes alacak ama mevcut sayı , istek miktarına göre oranlanıp dağıtılacak, başvuru yapan kimse hissesiz kalmayacak... Ona göre yarın akşama doğru piyasanın niabzını görüp kesin talep yapmayı düşünüyorumda
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz satabiliyoruz yani eyvallah
👍1 dk önce yapılan kesin talep sıra nosu 5250.talep oldu daba şimdiden, şöyle ortalama herkes 1000 lot almış olsa diyorum 5.250.000 lot, 150.000.000 lota tekabül ediyordu yanlış hatırlamıyorsam %5'lik bizee verilecek kısım.... yarın akşama kadar talep patlaması yaşanırsa bize pek bişey düşmeyecek gibi duruyor... Hakkımızda hayırlısı bakalım
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tahminim 12-15 kat talep olur ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar farklı yatırım kuruluşlarından işlem yapanlardan bılgı aldım bence 16
15-20 katı gelebılır talep
Ben talep girerken is yatirimda sira no 2200du. Herkes 10bin ortalama alsa zaten simdiden 2 kati. Sira no sanirim araci kurumlarda ayri ayri. Cok talep var.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gedik de sıra no 465 enson. medicalpark a cok talep yok. enerjisaya talep var
Ziraatte 978 şimdi girdim
Garanti den talep girebilen var mı
Akyatirimdan 5.288 sıra numarası ile 1 saat önce başvurdum
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 7.50 den başvurdum herkes öyle mi bide 7 açıldı diyelim biz 7.50 den mi almış olacağız
80 milyon tl lik hisse satıyorlar enerjisa da gelecek talep aşağı yukarı 400 milyon tl civarında olur yani 5 katı talep gelir bu da borsa ya girdiğinde 1 tavan yapar 7.00 tl den girse 8.00 tl yapar sonra satamazsan buradan iner 7 tl ye 1 haftada kar falan kalmaz
ilk gün satarsan kar yaparsın tavan dan yoksa ikinci gün küt aşağı iner beklediğinde zarar bile yazabilir 8.00 dan satmak gerek hemen
Yatırım tavsiyesi değildir.
ederi 6.50 - 8.25 civarında o yüzden 8.00 bulunca hemen satıp kaçmak en doğrusudur yoksa 6.50 ye satarsın zarar bile edebilirsin
yatırım tavsiyesi değildir
Safkar yüzde 65 karı gördü.
Tlman yüzde 30 35 arası bakalım enjsa ne yapacak merakla bekleniyor. Bir de ne kadarını verecekler bakalım.
Atıyorum 5 kat talep oldu. Talep ettiğinizin yüzde 20 sini mi verecekler. Ya da yüzde 5 lik yerli bireysel yatırımın talebine mi bakıyorlar. Bekleyip göreceğiz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar şimdi talepte bulunmakla yarın bulunmanın bir farkı varmıdır
Kardeşim fazla gitmez yüzde 5 10 kar verir sonra aşağı iner zarar edebilirsin yüzde 5 zarar etme olasılığı var çünkü şirketin bilançosuna baktığımda temettü odemesi yapacak durumda değil o yüzden temettü veren good year gibi hisselerle kıyasladığımız da fiyatı pahalı bunu alacağına git good year al niye dersen good year nakit temettü verebilir ama bu vermez bir de fiyat olarak yüksek 6.50 pahalı bence o yüzden ilk çıkışta satan kazanır bunda 7.50 - 8.25 aralığından veren kazanır yoksa beklersen 2 3 gün zarar etme olasılığın var yabancı yatırımcıya veriyorlar çünkü yüzde 90 lık payı onlar yüzde 5 karda satan adamlar size kar bile kalmayabilir
yatırım tavsiyesi değildir .
10.000 adet talep verdim bakalım hayırlısı 2000 adet verse %20 çaksa ilk gün yeter Allah bereket versin direk satış yazarım %19 üstüne gerisi beni ilgilendirmez
Arkadaslar yarin saat kaca kadar emir girebiliriz?
Bize ne kadar düştüğü ne zaman netleşir ki. Hisseye dönüşmeyen kısmını alalım da değerlendirelim hemen. Diğer halka arzlar pazartesi salı diye hatırlıyorum ama hayırlısı
Tlman ın forumuna kurcaladım da pazartesi günü hisseye dönüşmeyen paralar yatmış. Yaklaşık 6 kat talep olduğu için de talep edilenin 6 da 1 i verilmiş. Muhtemelen pazartesi netleşecek
Ya kutum olarak değişiyor ben tliman ı takastaki paramla aldim marbas dan
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazartesi hesabınızda alım için ayırdığınız parayı görürseniz gelmemiştir.
Çarşamba alım olmuşsa elinizde olur.
yarın talep toplama nafile
10 kat talep geldi ve bugün bitti
2 günlük süre talep pek olmazsa diye ama öğleden sonra talep toplama bittii