Hayırlı olsun,ceomuz Gürcan KARAKAŞ.YTD
Printable View
Hayırlı olsun,ceomuz Gürcan KARAKAŞ.YTD
ceo'nun vestelden bir isim olması ya da olmamasından çok, vestelin iştirak ettiği projelerdeki gelişmeler daha önemli. Seçime kadar mevcut projelerle ilgili haberler gelebilir. Zira seçim öncesi buna ihtiyaç da var. CEO beklentisini abartmaya gerek yok idi. Nitekim bugün hisse net şekilde 8.90 hatta 9 üzerine attı. Biraz geri çekildi. Pazartesi bist de toparlarsa güzel bir gün olabilir. Maaliyetim çok yukarılarda. Sessiz takipçilerdenim. YTD.
#SONDAKİKA Türkiye'nin Otomobili için kurulan şirkette Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell ve Zorlu Holding'in payları yüzde 19'ar, TOBB'un payı yüzde 5 oldu. https://t.co/S3Ij3kwHV6 https://t.co/MuPQR1GOOB
Vestel yok holding var
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 Kasım 2017 tarihli açıklamamıza ilişkin olarak, Zorlu Holding AŞ'nin tarafı olduğu Ortak Girişim Grubu kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde,Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Türkiye'nin Otomobili Projesi'nde temel olarak elektrikli binek otomobil üretmek ve bunu destekleyici faaliyetleri yürütmek amacıyla kurulması planlanan "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş."ne %19 oranında pay ile kurucu ortak olarak iştirak etmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, 31.05.2018 tarihinde Pay Sahipleri Sözleşmesi ve Esas Sözleşme imzalanmıştır. Gerekli prosedürleri takiben şirket kuruluşu tamamlanacaktır.
Vestel yok ne demek arkadaşım, bu ne art niyetliliktir,
Açıklamada boru gibi Vestel A.Ş yazıyor, neden bu negatiflik anlamıyorum ...
Hayırlı olsun ülkemize milletimize...Pay oranı nasıl sizce? Bu arada yukarıdaki arkadaşıma hitaben, doğru olan basına düşen kelimeler değil; şirketin resmi olarak KAP'a düşen haberidir. Elinde hisse olmayanlar ya da satanlar nasıl da belli oluyor. KAP haberi:
2 Kasım 2017 tarihli açıklamamıza ilişkin olarak, Zorlu Holding AŞ'nin tarafı olduğu Ortak Girişim Grubu kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde,Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Türkiye'nin Otomobili Projesi'nde temel olarak elektrikli binek otomobil üretmek ve bunu destekleyici faaliyetleri yürütmek amacıyla kurulması planlanan "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş."ne %19 oranında pay ile kurucu ortak olarak iştirak etmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, 31.05.2018 tarihinde Pay Sahipleri Sözleşmesi ve Esas Sözleşme imzalanmıştır. Gerekli prosedürleri takiben şirket kuruluşu tamamlanacaktır.
Doğru olan, bir üstteki paylaşımda da belirtildiği üzere
%19 pay sahibi olan Vestel Eln AŞ.dir.
Bunu ben değil VESTL’in KAP’taki haberi diyor.
Sizin şahsınız adına deniyorum, yerli otomobil olayı çıktığından beri
sürekli, yok Vestel değil Zorlu Holding vb algı yanıltma çalışmaları...
Art niyetten başka birşey değil, bu arabayı Vestel değil de Vesbe mi yapacak!...
Pazartesi düşer çıkar, bunu bilmem...
Benim lafım Vesteli sürekli araba işinden tukakalayanlara...
Bu arada %20 paydan 5 ortak %1’lerini TOBB’a verince %19’a düştü,
ki bu da süpriz değildi. Tüm millletimize hayırlı olsun...
Direk Vestel ve Karsan adı geçmiyor ama bu işler bu şirketlerin kazandırdığı ile olacağı için gün yüzünde açıkça söylenmese de bu şirketlerin hepsi kâr ve zarardan etkilenecektir...
Hikâye Karsan ve Vestel için bitti artık...
Pazartesi fiyatlamarı göreceğiz..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli otoyu destekliyorum..
Allah bu işe el atanları utandırmasın..
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Karsan da da aynı sıkıntı var ondan yazdım...
Dediğim gibi olumlu olumsuz her konu da etkileneceğiz ortaklar..
Haberin Borsa kapalıyken açıklanması iyi oldu, peruklu -%10 gösterirdi yoksa bize :vk:
Kıvrak zekası olan ortağım benim...
Arkadaşlar vestel karsan dan farklı
Kap haberine göre yerli otoya şirket olarak %19 vestel ortak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
spek kendince uyanık. spor hissesi gibi değil. haberi alınca gazı vermiyor. Uzun vadecilere mi al satçılara mı kazandırıyor bu kağıt? Endeks kağıdı gibi davranıyor son zamanlarda. ytd
Bu ne yahu...
25 kademe bir aşağı bir yukarı.
Saymayı bıraktım.
Bi karar ver artık.
al sat kağıdı imiş. 20 kademede güzel kar bıraktı ytd caanım haberi hiç etti
Algılarınızla oynanmasına izin vermeyin!...
bir ipte iki canbaz oynamaz.
bu tahtada iki yada daha fazla spek var
tek spek olsun bence
Türkiye'nin en değerli markaları açıklandı 1.sırada THY, 2.sırada Ttelekom, 3.Sırada Turkcell, 16.sırada ise VESTEL var.
Vestel f/k %225 beyler...
Alooooo
F/k -225
Kap haberi var + fonlar alım mı yapacak?
Haberin özeti iş yatırım yeni bir fon oluşturuyor
Bu fon elektirikli otomobil ile ilgili
Banka yerli ve yabancı toplamda 40 yakın şirketlerin hissedinden oluşacak bu şirketler içinde pil yapan , otomobil yapan , pilin madenini çıkaran şirketlerden olacak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sebastianin bugün kü performansı düşüktü ama idare etti sayılır. endeksin %2 yaptığı bir günde eksi kapatmak herkesin harci değil,bu başarı sayılır . aslinda eksi %2 yapmasini beklerdim.. performansin her geçen gün düşüyor sebastian
bu kadar düşmenin mantıklı bir açıklamasını yapacak bir arkadaş varmı cevap için şimdiden tşk
borsada mantık olmaz üstad
salla gitsin ben öyle yapıyon
sebastianı kendi haline bıraktım...
iftara az kaldı, yemekten sonra bi puro yakiyim uzun zamandır icmemistim , hep sigara hep sigara, bugün değisiklik olsun.:he:
karikatür tüm borsacilara gelsin :halay:
Ek 36
Ulan AK ulan Ak resmen soyguncusun.
sağlık bakanlığı 4 temmuzda ihale düzenliyor.
10 milyar dolar civarında olduğu konuşuluyor
Bu ihale için General Electric-Aselsan ortaklığı ile Philips-Vestel'in yarışacağı haberi medyada yer alıyor.
arkadaşlar merhaba bu hissenin dirençlerini desteklerini gidişatını yorumlayabilecek biri var mıdır ? yoksa hisse de kimse kalmadı mı ?
Elimde ikisi de var..
İki ucu b*klu değnek