finas almış oyak almış yani güzel halk satmış 2.15 kırarsa çok güzel olur..
Printable View
finas almış oyak almış yani güzel halk satmış 2.15 kırarsa çok güzel olur..
PINSU günlük takas
http://imageturko.com/?di=RYS3
Bakalım bugün kimler top çevirdi..kimler aldı kimler sattı..paylaşımda bulunan arkadaşların ellerine sağlık..
"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
Galip çayçı girmiş hisseye merto yatırım 327 bin lot almış...çok ilginç seanlar izleriz artık
Elinize sağlık...şeker iki günde 600 bin almış..oyak karı cebine koyup satmış (500 bin lot). Kağıt el değiştirdi..gedik al satçı neredeyse hacmin %30gedikten.bakalım yeni alıcılar nereye kadar taşır yoksa zararına mı verir bilinmez ancak benim ongorum olan 2400 gün icinde çok yaklaştı. Geri geldi. Teknik kısada sat veriyordu en nitekim gerçekleşti. Yarin enteresan hareketlere gebe..
Metronun girmesi hakkında ne dusunuyorsun
Takasında hisse yoktu..muhtemelen yarın yukarı yaptırır oda satar. Sorun satış değil şatisı karşılayacak alıcı olduğu müddetçe sıkıntı yok. Tehlike hızla yükseltip ky avlamalari..orta ve uzun sular için sorun yok.( Bugün alan ilk beş ortalama alış maliyet 2200 TL ve üzeri..)
Galip bu sefer yemedi ....
Tahtada müthiş bir kavgadir gidiyor..bakalım sebebi bilançomu değil mi anlarız..az daha sabır..
Bakalım bilançosu nasıl gelecek. Hisse çok hızlı çıktı. Şimdi de aynı hızla düşüyor. Acaba bilanço ile ilgili duyumları mı var ? Bu forumun en tecrübelisi sn. Tireli'den de hiç ses seda yok. Bindik bi alamete gidiyok kıyamete.
trade yapalım dedik.Şahsen bugün patlama bekliyordum ama ters köşeye yatırdılar.2,15 ten dün maliyetlendik.derken bugün de 2,03 den alarak maliyet düşürdük.2,07 ortalama ile bekliyoruz. 18000 lot ile beklemeye geçtim.
Bilanço kötü gelirse en fazla yüzde 10 düşer sonra yine toparlanır..Ama bilançoda kar açıklanırsa işte bu olağanüstü olur.Bırakalım karı,zararda ciddi bir azalma bile olumlu olacaktır.
Pınar su için bu seviyelerin artık tarihi dip seviyeleri olarak görülüp 4 lü rakamlara yelken açması ümidiyle.
2,01 bir bir alıp bin bin satıyorlar :)
Bunlar normal Pinsu hareketleri degil..
Galip i mi istemiyorlar ne..
Galipin gücü yetmez buna
dünkü pastada bu ********lerin maliyetleri 2,20 üstüydü.Zararına mı satıyorlar,yoksa bir cepten diğerine mi aktarıyorlar?
İki ihtimal var.Ya bilanço haberi sızdı yada dökmek için yapıyorlar.aoarganize bu ******lar.
2,07 ile yukardan yakalandık.2000 tl zarar şu anda.
Bekleyip görecez..stres var panik yok..
Açığa satış galiba..
Adam mali koymuş atlayana veriyor bildiğin p film çeviriyor adamlar durmaksizin hemde
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen mal geçiriyorlar anlamsız şeyler elim gitmiyor almaya 2.10 dan satmışdım çok şükür kazandık ama bu film burda bitmez...
225,247
1.97
121,741
1.96
108,621
1.95
110,750
1.94
21,901
1.93
39,000
1.92
11,115
1.91
52,308
1.90
80,578
1.89
2,115
1.88
1.98
28,945
1.99
15,382
2.00
15,945
2.01
10,124
2.02
12,181
2.03
8,556
2.04
12,220
2.05
24,531
2.06
12,631
2.07
5,731
bu oyunu bozacak bir tatar ramazan lazım :)
deli zoruna satıyor pzvnkler.
seans sonuna tekrar toparlaması lazım.2 nin üstündeki kapanış fena olmaz.
bilanço haftaya açıklanır mı?
Hissedeki hareketten bilanço belli değil mi?
Her bilançodan önce böyle küçük vurgunlar olur bu kağıtta. kağıt 10 dakkada %7-8 prim yapar, 2 saat sonra sabahki fiyatına geri gelirdi. Bu seferki biraz daha heyecan verici oldu. Ama yine satış yediğine göre sonuç değişmeyecek anlaşılan.
Alış satış dengeli ancak herşey olabilir. Bilanço iyi gelecek olsaydı bu riske girmezler di..maalesef yatırımcı olarak hiç ders almıyoruz..kar açıklasin rüştünü ispat etsin (güven versin) 10 kademe yukarı olsun..
şimdi dün yüksekten alan onca yatırımcıya nasıl izah edecek şirket.
Sadece hisse değeri kaybettiğini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Hem marka güveni kaybediyor hemde müşteri kaybı yaşanıyor. Kısaca kendi kendini imha ediyorlar..
Daha once de bilanco bekledik Pinsuda..ne boyle bir hacim..ne boyle bir marj goruldu.Kesin birseyler oluyor ve taraflardan birinin Metro olmasi isi daha da icinden cikilmaz bir hale getiriyor..dus ..en fazla 187 ye ineceksin...ya 2,34 e giden 9 milyonluk hacim..neydi bu olanlar 1 gunde..
abi tweterda #galip öztürkü #pinsuya davet edelim..buyrun yatırımcı arkadaşlar twetera
dün 2.18 ortalam ile 327 bin lotu başka kim alır metroda
göz boyama taktiği ise bilemem
ancak orada lotlar duruyor bildiğim kadarıyla
Acaba dün hisseye girenler operasyon yapacaklarını oyununa çomak soktudami onlara yönelik bir hareketti..her türlü alicengizleri oluyor..SPK yukselirken soruyorsanız düşüşte neden aklına gelmiyor. 5 milyona yakın işlem olmuşken..
buraya son üç günün
ve bugünün alan satanını atabilecek var mı
[QUOTE=acemi353;911724]Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Allah belanızı versin.
Yeri ve zamanidir ustad..
Yüksekten alanlar şirketin umurunda mı sanki. Mecnunun bir röportajını okumuştum. Patronla anlaşmadan hiçbir kağıtta operasyon yapamazsın diyordu. Bu pisliğe bulaştığım 2013 den beri yaklaşık 20 bilanço gördüm ve en az 15 kere bilanço öncesi buna benzer vurgunlar oldu. Herkes şirketten kar beklerken bu adamlar hiç merak etmediler bilançoda ne gelecek diye. Zarar geleceğini biliyormuş gibi çılgınca satış yaptılar ve hiç yanılmadılar. Bu bilançoda çok değil bi 5 milyon kar gelsin de ben yanılmış olayım . ama tablo bu maalesef.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad..faliyet kàrinin en yuksek oldugu donem..
Supriz olmasin..?
[QUOTE=Bosphorus;1115051]Bakalım bilançosu nasıl gelecek. Hisse çok hızlı çıktı. Şimdi de aynı hızla düşüyor. Acaba bilanço ile ilgili duyumları mı var ? Bu forumun en tecrübelisi sn. Tireli'den de hiç ses seda yok. Bindik bi alamete gidiyok kıyamete.
yıllardır her bilanço öncesi yapılan hareketler.
Böyle bir süprizi en fazla ben isteeim ama faaliyet karı yüksek olsada bu şirketin değişmezlerinden biri bilançodaki pazarlama, reklam ve yönetim giderlerinin gelirlerden fazla artmasıdır.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=tireli;1117858]''inside trading'' denilen şeyi çoğumuz biliyoruz.Her bilanço öncesi böyle hareketlere alıştık.Bu forum da yıllardır yazıyorum.((Malesef,forumumuz zaman zaman sistemleri gereği olarak(öyle diyorlar),eskileri silip silip; sil baştan yapıyorlar.)).Konu şu:bu şirketin kazançları uzayda bir kara delikte kayboluyor ve SPK denen kamusal,çok güvenmemiz gereken kurumumuz,bir türlü bu şirketin bilançolarını(bence,şahsi kanaatim)doğru düzgün incelemeye alamadı
YTD
Yine de bu olan bitenin onceki donemden farkli oldugunu dusunuyor ve zararimla, saskinlikla bir haftalik bu yorucu marji anlamaya calisiyorum. hayirlara gitsin.
Yatirim tavsiyesi olamaz.olmamali..