şirketin sermaye arttırımı sırasında çıkardığı İZAHNAME yi okursanız EFELER ÇİFTLİĞİ için ÜNLÜ MENKUL un yetkilendirildiğini görürsünüz...
Printable View
2.20 çok iyi kapattı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün kü hisseye para girişi ve kapanışı oldukça iyi.
Yatırım tavsiyesi degildir..
Bugun yaptıgı hareket çok hoş oldu...onceki dip 2.06 şimdi de 2.13 ..çok basit manada dipler yukarda y ani 2.30 ları buyuk ihtimal geçecegiz.
2.10- 2.2 biraz daha takılacağız anlaşılan..........Sonra güzel haberlerle güzel şeyler olacak...........
http://www.hisseanaliz.net/sktas/skt...-96-14359.html
buraya uye olup akşamları aracı kurum dagılımını gorebilirsiniz??sureki buraya bilgileri koyuyorlar
2,22'nin üstüne bir an önce yerleşmeli. Fazla da şeyetmemesi lazım. Yoksa 1,95'e geri basar. Ayıp olur o da...
Geldik zırt sesinin çıktığı yere. Uzun beyaz bir bar çizmesini bekliyorum.
Benim aldigim mali bekliyosan cok bekliycen spek kardes...
http://www.hisseanaliz.net/showthrea...29#post1918229
FLAMA var beyler???????hedef ?????
tahtanın son kez 2.2 altına yarın salınacağını ve artık 2.2 üzerine kendini atacağına inanıyorum.........Güzel haberlerde gelirse haftaya güzel güneşli günler göreceğimizi ümit ediyorum............
Hayırlı cumalar :) bol kazanclar olsun :) artık zamanin yakın olduğunu ve hareket etmesi gerek var bir an önce yukarı hareket yapmasını bekliyoruz.
Ne uyuz böceği gibi duruyorsun spek efendi baskilanmaktan vazgeç hisse gitsin
Bu kagıdın speki kayhanlardır şimdi oturmuş tek tek lot sayıyorlardır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ınsallah :) bu hafta bizim için güzel olur :) diyelim nasip
2.20 lerden kurtulmak için çok yogun işlemler başladı ..gozuken FLAMA yukarı kırıldı inşallah hayırlıs diyelim??
nihayet 2.30 üstüne çıkabildik,bana göre hem teknik hem psikolojik direnç burası inşallah tekrar geri çekilmez,bugün 2.30 üstünde kalsa yeter
Şimdi ne oldu??hissenin tadına bakıp KAR yazan DENİZ aldıklarını verdi??bu çok guzel,,lezzetine bir daha bakmak isterken fiyatları yukarı gorecek??artık HACİM De var??yakında bir çok OYUNCU buraya gelecek??inşallah haberler de gelir???
Ky'nin hiç birinin bu hissede olmaması enteresan :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ver mehteri ver bakalım nereye gidiyor
Ek 3937 sabah alan satanlar
5 yıldır o kadar bezdirdilerki insanları %10 a bile sevinemiyorum
Şimdi ki hedef nedir dostlar ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TABAN olmasın yeter[emoji6]
beklenen haber geldi....yaklaşık 5,5 milyon hisse kotasyonu yapıldı....ve hisse bu haberle 2,5 den 2,26 ya geldi...ama yarın öbürgün yine 2,5 üstü ve hatta 4 e doğru hareket başlayacak...zira hisse bu kotasyonla B GRUBU hisseden A GRUBU hisseye dönüşecek ne zaman ...TEMMUZ AYINDA NYANİ 25 GÜN SONRA .....GÖZÜMÜZ AYDIN ....
Yine millete yukarıdan mı yedirdiler ytd
Patlamaya hazırlık fakat biraz yatay seyredebilir gibi maks 10 gün.İyi küfür yedi bugün ky'den oyalansın bence soğuyana kadar buradan
Maliyet yüksek
Ky kalmadi diyen arkadaslara selam😀 daha buralardayım
5 milyon lot hacim yap 2.53 gör ama günü 2.27 kapat,artı yazdığı gün bile moral bozmayı başarabilen ender bir tür..bu şirketin tez zamanda bu mirasyedi sahiplerden kurtulması lazım
kote ettirilen 5.5 milyon lot hiç olmamış,zamanlaması da manidar,biz arsa ve inşaat ile ilgili haber beklerken yaptıkları işe bak,en iyimser tarafından düşünsek dahi bu hisseler tahtanın üstünde demokles kılıcı gibi sallanıp duracak bundan sonra,tahtaya kimse bulaşamasın istiyorlar ama kendilerinin de bi mok yapabildikleri yok,yatırımcılarını perişan etmekten başka..inşallah bundan sonra da aynı zihniyette devam etmezler
O mallar gelmez,,,,gelse bile onları alacak çok yatırımcı var,,,,15-20 milyon bu işleri yapanlar(spek) için para değil,,,,2 günde alırlar,,,,ama sahip satmaz adam 500-600 milyonluk avm konut yapacak hisseyi 90 milyon yaklaşık 25 milyon $dan satacak o hisseler 7 tl üstünden satışa gelir ,,,,şimdi değil
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
moova gibi arsa işini de mundar etmesinler de..
Tahta da ki hareketler Patron onayı olmaz ise saman alevi gibi yanıp söner..... Grup bana göre tahta da önceden poz almış durumda .........2.2 artık hayal demiştim 2.5 e gitmiş........Ekran karşısında olsam kesin yarısını sallardım ama kısmet değilmiş.
Arsa işi ile alakalı resmi yazı proje haberleri ile tahta da yukarı yönlü hareketler kaçınılmaz........Bu arada elinde mal olan kişiler yukarıda satıp aşağıdan mallarını alarak yola devam edeceğine inanıyorum.......... Kısa vade direnç 2.5 oldu...........