Bankacılık endeksi çökmüş resmen -10,64 (TL bazında)
Banka hisselerine yatırım yapanlara üzüldüm gerçekten :(
Bu arada, döviz ve altında, ne swap yasaklanması, nede sabahki MB kararları işe yaramadı.
Printable View
Bankacılık endeksi çökmüş resmen -10,64 (TL bazında)
Banka hisselerine yatırım yapanlara üzüldüm gerçekten :(
Bu arada, döviz ve altında, ne swap yasaklanması, nede sabahki MB kararları işe yaramadı.
Bugün olması ilginç geldi....
Nisan ayından beri bekliyen temettü stopaj iadesini Beşiktaş Vergi Dairesi bugün gönderdi !!!
Bu başlıkta çok söylendi...
Oynak Bistte güven olmaz diye...
3-5 hisse ile yükseltirsin endeksi,gel gel yaparsın,sonra 400 kusur hisse ile çövdürürsün malı sazanlara...
Umarım endeksin altında kalan az olmuştur...
saygılar/başarılar
m. recep erçin
m. recep erçin
@mrecepercin
·
2 h
ABD heyetinin eli boş dönmesi sonrası TL'ye saldırı yapılacağı ayan beyan ortadayken önlem almakta gecikip şimdi yargı yoluyla sansür girişiminde bulunmak panik yaratır. Bugünü kırmızı pazartesi olarak not ettim. Bu işler davul zurna çala çala yapılmaz
Tr 2030 10,16 % 12,13
Gücün yok kafa tutuyorsun, önlemin yok alamıyorsun bombanın pimini çekip bırakıyorsun sonra da ekonomi kötü dolar yükselecek diyenlerle uğraşıyorsun haklarında soruşturma açtırıyorsun.
A planı işe yaramadı. Gelmedi ilahi yardım
B planı bugün görüldüğü üzere fos
C planı de faiz herhalde
Genelde A tutmazsa B planı bitirir işi. O kadar güvenmiyorlar ki kendilerine C çıkardılar.
Tutmazsa D E... Z 'ye kadar yolu var. O da olmazsa Çin alfabesine başvururlar.
Umut arıyorum umut göremiyorum.
Nerden döner bu ya da döner mi artık.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye CDS 536,81 %22,77
Einstein, Bohr ile Kuantum teorisini tartışırken o meşhur soruyu sormuştu;
“Siz ona bakmıyorken, Ay’ın orada olmadığına mı inanıyorsunuz?”
güzelmiş
Rabobank, TCMB'nin bugün açıkladığı TL likiditesini artırıcı
tedbirlerin Türk Lirası'ndaki değer kaybının öhnlemeyeceğini savundu.
Alınan tedbirlerin "daha fazla paniğin belirtisi" olduğunu öne süren
Rabobank, "Piyasa 1000-1500 baz puan faiz artırımı bekliyordu, onun
yerine daha fazla TL likiditesi aldı. Problem ise ABD Doları likiditesi
olmaması" dedi.
Arkadaşlar ne olur birbirinizi kırmayın...
Bugünlerde hepinizin aklına ihtiyacımız var...
Hepimiz tekkeye su taşıyan birer karıncalarız....
saygılar/başarılar
Arkadaşlar lütfen yangına körükle gitmeyelim ülke batarsa hepimiz batarız eleştirinizi yapabilirsiniz tabiki en doğal hakkınız ama lütfen ülkemize sahip çıkalım ülkemize değersiz bir çöp muamelesi yapmayalım.
AKSA AKRİLİK 16 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN ÜRETİMDE %20 KAPASİTE AZALTIMINA GİDECEK-KAP
Domina efekti etkileri görülmeye başladı.!!
STAGFLASYON.!!!! Gümbür bümbür geliyor.!!
Başta döviz borcu olanlara,
tl mevduatta olanlara ve borsada sıkışanlara
ayrıca iş ortamında bu oynaklıktan işlerinin durma noktasına gelenlere
tüm içtenliğimle vücut ve akıl sağlığı diliyorum.
dilerim bu durumlara gelmemize neden olanlarda hakkettiğini bulsun...
5 Gaymeye kadar ben de, lay lom havasindaydim.
Simdi ise noluyoz lan, moduna gectim!
'' Turkey's interior ministry announces investigation opened against 346 social media accounts because of their posts that allegedly provoked the collapse of the #lira. That's surely a way to reassure the markets ''
Alexander Christie-Miller
@AChristieMiller
Is one of them Trump's?
https://twitter.com/AChristieMiller/...16581055832064
bir de altın problemi var...
hatırlarsanız bir önceki yerel finansal isyanda, dolar yerine altın alın diye tavsiyede bulunulmuştu.
o zamanlar altın onsu 1330-1360 usd arasında idi... vatandaşta altına yüklenmişti...
krizin neresinde olmadığını bilmediğimiz bu günde altın onsu 1200'ün altına düşmüş..
yani % 10 ve üstü bir zarar...
Geçen krizde altın kilosu yurt dışına göre % 10 civarında ucuz işlem görmüştü ...
ama buna sebep te sanırım meşhur %50'lik hazine kağıdıydı...
yani aynı şey olurda yüksek faizli bir kağıt arzı olursa ,
altında hesapta olmayan 1330 ons/usd lik alış maliyetlerine % 20'lik bir zarar...
neden hükümet yurt dışında yaşayan Türklerin parlarını getirmek üzerere eskisi gibi MB'da ve kamu banklarında hesap açmalarını sağlayacak şekilde teşvikler getirmiyor ?
Malum sadece Almanyada ALTI MİLYON Türk ikamet ediyor...
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...kostu-2572053/
TL değer kaybedince turistler lüks mağazalara koştu
RUSYA'DAN ERDOĞAN'IN DOLAR ÇAĞRISINA CEVAP: ÇABALIYORUZ!
http://www.muhalifhaberler.com/rusya...ruz--5916.html
asya,avrupa,japonya bu manyağa büyük bir ders verecek cevapları veremezlerse bir çok ülke 3.dünya ekonomik savaşının altında kalacak..
biz batarsak ülkedeki yabancılarda batar diye yazmıştım dün....bu gün Almanya ve İtalya destek mesajları vermeye başladılar.
güzel dilekler... tür insanının en büyük sorunu bazı insanların "acılarından-üzüntüsünden" mutluluk çıkarması... en azından "suçlaması" biz bosporos kardeşimle bunu yaşamıştık.. umarım benzer şeyler olmaz..
yani tl de kalana atıyorum şöyle deniyor; KARDEŞİM SENİN KABAHATİN BİZ SANA SÖYLEMİŞTİK.. esasen tl de kalan devlete güvenmiştir, "tl de kalanın mevduatını yok etmeyeceğine, parasını pul etmiyeceğine "güvenmiştir.
ama devlet böyle uygun görmüştür. yani kabahat tl mevduatçı da değildir.. buna aslında DÜŞENE BİR TEKME DE VURMAK deyimi kullanılır.. ADAM ZATEN KAYBETMİŞ NİYE VURUYORSUN?
diğeri sevinç duymak; AHAHAHA MAL A BAK... O BANKAYA PARA YATIRMIŞ VEYA DANGALAĞA BAK TL DE KALMIŞŞ.. bu zaten iğrenç birşey..
yazdıklaarınızı herkesin içselliştirmesi dileği ile...
türk devletinin yaklaşımı art niyetli türk devleti güçsüze sırtlan, güçlüye koyun oluyor..
yabancı parasını getiriyor fakat t.c devleti asla yabancıya kazık atmaz/atamaz.. hatta yabancının ister yatırım olsun, ister sıcak para şeklinde ÇOK KAZANMASI İÇİN HER TÜRLÜ OLANAĞI SAĞLIYOR.
ama iş gurbetçi ye gelince değişiyor, gurbetçi iyi niyetli olarak ülkesine dövizi getiriyor, devlet gurbetçinin iyi niyetine bakmıyor. bu güçsüz diyor sırtlan gibi yemeye çalışıyor.
bosporos, sen dövizini bozdun bu ülkenin hazine bonosunu aldın ,, noldu ? bi anlat.. hatta anlatma boşver ;)
HEP ''BOYA'' YA DA ''FIRÇA'' SUÇLUDUR...
Değil mi?
https://pbs.twimg.com/media/DkeVlt_XoAAR74e.jpg
dolar tekrar atağa geçti 6.93 bu kez 7.00 ı geçecek heralde.