T bank 25 diyenler vardı birde
Printable View
1.000.000 kişiye düşen kamu araç sayısı
Türkiye :1.423
İtalya : 480
Fransa : 30
Kişibaşına düşen ortalama milli gelir ($)
Türkiye : 10.597 $
İtalya : 32.000 $
Fransa : 38.550 $
Değerli forumdaşlar, 7 günlük cezamı çekmek üzere salıdan itibaren kodese gireceğimden yarın fiziki dolarları satarak tl. yi bankaya yatıracağım. Kodesten internet serbestmiş. Dövizi takip ederek düşerse Bankadan internet üzerinden almayı yoksa gecelik faizle devam etmeyi düşünüyorum. Şimdi sizden bilen varsa ricam ;
1. Burgan , teb ve Alternatifbank ta 1 günde kaç dolar almak yada satmak hakkımız var.
2. Makası en uygun olan hangisi.
3. Tavsiyeniz nedir. teşekkür ederim.
hepinizin dikkatini çekmiştir belki ama
Aktifbank önceleri mevduat karşılığı yazarak pazarlama yapıyordu.o zaman işler iyi idi.
peki ya şimdi neden 21.8 mevduat karşılığı diye belirmiyor.
her şeyi şeffaf yapsa daha güzel olmaz mı?
Ben de bugün Vakıfbank veya başka bir bankadan 23-24 mertebesinde bir teklif alarak Aktifbank'tan çıkmayı düşünüyorum. Bu oranlarla bir de özel banka bonosu taşımanın hiç manası yok.
Özel sektör ve bankaların bonolarından uzak durun.!!
Filmin sonu çok kötü bitecek.!!
Özel Bankalar kredi musluklarını kapattı.!!
Bundan sonra Verdiği kredilerin peşinde koşacak.!!
Sürekli personal ve diğer giderleri azaltacak.!!
koza altın şu anda devletin mi? yani fonda mı?
devletin altın üreten bir şirketi var. para basarsa devlet neler olabileceğini biliyoruz. ama altın üretirse? ilginç. sonuçta 1ons altın 1.200$ civarında. 31 gram. hazır yerli para cinsinden ticaret mevzuları havada uçuyor. ilginç.
Türkiye ekonomisi 2018'in 2. çeyreğinde % 5.2 büyüdü 10 Eylül 2018 Pazartesi, 09:55
Güzel haber yazdım.!!
3. Çeyrekte 4. Çevrekte çakılacak.!!!
Yerin dibine.!!!
Gülüren hesabın 3 aylık süresi süresi hesap açılınca mı başlıyor yoksa para yatınca mı?bir de faiz artışları otomatik olarak yansıyor mu?
Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir ler mi rica etsem?Teşekkürler..
Bu forum çılgınlar partisi yapanların buluşma yerine dönüyor. Oysa mevduatçı heyecan sevmez. Belirsizlik yaşamak istemez. Sakin ve öngörülü bir yaşam ister. Batacak, uçacak, kaçacak, cık, cuk .... boş işler. Ülkede yerinde, para da yerinde. Banka sahipleri sizin kadar heyecanlanmıyordur.
Bu ülkede bu şartlarda en iyi oranı hangi banka veriyor muhabbeti bitmiş, başka işlerle kafalar bulandırılıyor. Evet, eskiye göre çok çok kötü durumdayız. Zaten bunu bilmeyen ve yaşamayan yok. İnsanlar o kadar bencil olmuş ki ; en iyi oranı bile yazmıyor. Bir arkadaşım bana kızıyor. '' Abi yüksek oran vereni yazma, millet hücum eder ve oranlar düşer. '' diyebiliyor.
Sekerbank gece gunduz hesabi oranlari 22.25 e guncellenmis fakat eski gece gunduz hesabi olanlara guncelleme yapmiyorlar keske bir duzenleme yapilsa gunluk mevduat hesabi faiz oranlari degisiminden sadece teb duzeltme yapiyor onu da kullandigim icin maalesef bu sekilde devam ediyorum 13.unde sanirim ppk dan iyi bir artis bekliyor bankalar bence
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sekerbank dedigime gelmis 200 baz artırmıs 21.75 net olmus ...odea dan cıktıgıma iyi etmisim en dusuk kaldı neti hala 19.50 ( 5000 dısarda )
2019 dolar maximum beklentin nedir deutsch yoldaş?:))....aktif bonosu zor batar...ancak risk elbette var....heleki su anda zaten aktif ve diger bankalar kafa kafaya geldiler..hatta aktif geri kaldi. Bu hafta merkezden sonra ciddi olarak faizlerini yukari cekeceklerdir..5 yildir araliksiz bu bankadayim..goruntu olarak zor batar...bagdat caddesi eski subelerini kapatip simdi dahada iyi yere tezgah actilar...demekki para bol..:))
Güncellemeler;
Şekerbank,Turkish Bank
https://img.donanimhaber.com/upfiles...c39541525e.PNG
Burger 23.50 dedi
Geçen haftaya göre düşüş olmuş
Vakıfbank az önce 35 gün için 26.00 verdi, miktar 1M+ temdit, bağlamadım, Perşembeye kadar günlükte devam...
normal şube, şehir Manisa
Şekerbank gece gündüz oranını güncellemiş ama boşta kalan miktarı sayfadan kaldırmış. Gece gündüz kullanan biri kontrol edebilir mi? Teşekkürler.
https://pbs.twimg.com/media/DmTi2enXoAUqQAq?format=jpg
ErkinSahinoz
ErkinSahinoz
@ErkinSahinoz
Kredi büyümesi ÖZEL bankalarda EKSİYE geçti
Bu bozulma ARTIK tüm veriler için ZİYADESİYLE geçerli
2 yıldır uyaran mahdut sayıdaki iktisatçıdan biri olarak hep topa tutulduk
Çocuk kitabından mülhem, polyannacılık (mutluluk oyunu) yapacak zaman yok İşsizlik artacak
Reçete bellidir
Onumuzdeki hafta cogu bankayla merkezden sonra gorusup faiz soracagim....ancak tek korkum ne zaman aktiften kesin cikma karari verecek olsam akrifbank son anda doksana gol atip beni diger bankalardan uzak tutup kazaniyor....bu seferde oylemi olacak gorecegiz...henuz kendileriyle konusmadim...sahsi kanaatim en guzeli gunluk faiz..elini kolunu baglamiyor...sana huzur veriyor..firsat veriyor..ancak aylik.gitmek simdilik mantikli...en uzun 45 gun olabilir...oda faizi iyi olursa....birde 30 kasima kadar stopaji dusunerek birkac kez stopaj avantajini degerlendirmekte onemli...sonrasi allah kerim...ancak her nedense ben bu stopaj avantajinin sene sonuna kadar uzatilabilecegi dusuncesindeyim . Hatta dahada uzun...mart gibi....
Chucky...............Birleşik yoldaşlar cephesi......cadde bebeği
Çalık grubu Aktif bank aracılığı ile topladığı paraları kendi bünyesindeki şirketlere gömdü.!!
Büyük miktar betonda.!!!
Büyük batağın üstünde oturuyor.!!
Akıllı olan atını çürük kazıga bağlamaz.!!
Faizler boyle artmaya devam ederse birde kur baskisi mevcut girdi ve çikti maliyetlerini asiri arttiracagindan uyarin aslinda mantikli...ornek ali ağaoglu...bana gore son yaptigi bircok projesi tutmadi ve zarar etti...ayni sey calik holding icinde gecerli olurmu bilmem ama riske bu saatten sonra cok ciddi bir faiz getiriside yoksa degmez...5 yildir kendileriyle son derece titiz ve sorunsuz bir donem gecirdik.
https://pbs.twimg.com/media/DmjZciKXcAE5lHD?format=jpg
Tüm yollar CRASH.!!!
Hiperpower enflasyon
Hiperpower stagflasyon.!!
Kaos tüm HIZIYLA otobanda.!!
Döviz karagün dostu.!!!