Millet herhalde satti kimse mesaj gondermiyor
Printable View
Millet herhalde satti kimse mesaj gondermiyor
3,50 den 3,40 a kadar baya bir satış işlemi oldu. O satışta bekleyenlerin çoğu sattı. Ama Alıcı da çok kalmadı gibi. Şimdi sakin durulmuş durumda.
3,40 ta 18.700 alıcı var.
3,42 3700 satıcı
3,43 2500 satıcı
3,44 1100 satıcı
3,45 1200 satıcı
3,46 409 satıcı
3,47 1900 satıcı
3,48 4600 satıcı
3,49 10.000 satıcı
3,50 10.000 satıcı
Beklemede hedefe daha çok var
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok fena satış gelmeye başladı. 3,40 a 20.000 den fazla satış konuldu. 3,40daki alıcılar da eridi. aşağısı boş
Alış kademeleri yavaştan 1.000 - 3.000 diye doluyor. aşağıda en sağlam yer 3,30 8.300 lot alıcı. yukarıda 3,40 18.000 satıcı ve 3,43 15.000 satıcı
3,36 ya 5.000 lot alıcı destek geldi.
Hedefiniz kac
adım adım geri geliyor derinlik ne durumda sayın kdrhsmkb?
Ercann 534 hedefiniz kac
günün en düşüğüne geldi bakalım ne olacak eksi kapatmasa bari
Kendi adıma kısa vadede 4.5 ama kendim için öngörüm sakın bana bakıp al sat yapmayın biraz bekleme taraftatıyım
3.30 üstü kapatsa bari
Dün bir bugün iki bekleyelim bakalım
Derinlik ve alan-satan pasta paylaşacak arkadaş var mı? Teşekkürler.
3,15 - 3,18 arası boşluk oldu onu dolduracak galiba.
3.13 gap falan kalmamıştır artık takaslarda bariz değişimde göremedim ama bu durum hoşuma gitmiyor 3.12 oldu
Sermayesinin 3,5 katı ihale kazandı, bu habere tepkisi cılız kaldı. en azından 3,50 - 3,60 bandında yataya girseydi iyi olurdu.
Bence dökme operasyonu gibi sakin olun hissenize sahip çıkın ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10.000.000 tl sermayesi olan şirket İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
33.565.000 TL +KDV ihale almış bu fiyatlar hikaye
İHALEDEN ÜÇÜN BİRİ KALMASIN BİZ KÜÇÜK YATIRICILARA zira hissenin şuan üstü olması lazım
Bu gidişle çıktığı yere geri basacaklar...
aynen gidecek olan hisse endeks falan dinlemez bunun karın ağrısı başka 3.20 ye satış koymuştum 2 kez 3.19 dan dönderdi. Bakalım bunu yazarken 3.12 oldu 3.02 den bakalım ne olacak hayırlısı ihale alması güzel kira geliri dışında farklı bir alanda yatırım hisseden tek korkum 1,5 yılda 0.72 den buralara gelmesi
Hisse benim sistemime girdi ve hala sistemde ben sabr diyorum
Hisseden beklentin nedir takibine teknik olarak yoksa hissi olarak mı girdi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şaban bey sizi diğer köyden takip ediyorum ve teknik analizleriniz hiç yanıltmadı inş bu hissede yanıltmaz ayrıca teknik olarak yorumlarsanız sevinirim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün düzeltme yaptı gibi trendin bir hafta devamını bekliyordum hayırlısı haftaya artık
İhaleden ortaklığa düşen pay %49 dan %78 mi olmuş
Aynen öyle olması gerekiyordu haftaya yansıması tavan olur inş.
Aşağıdaki haber 09.08.2017 tarihli burada ortaklık payına düşen oran %49
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
22.07.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi
İhaleyi Açan Taraf
EMLAK KONUT GYO A.Ş.
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
03.07.2017
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
%49
İhaleye Teklif Verme Tarihi
20/07/2017
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
08/08/2017
İhale Sonucu
Kazanıldı
İhale Bedeli
68.500.000 TL + KDV
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
33.565.000 TL +KDV
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesine İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi & İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İş Ortaklığı olarak katılımda bulunulmuş ve İş Ortaklığı'nın nihai teklifi 20.07.2017 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş.'ne verilmişti. Emlak Konut GYO A.Ş. şirketince tarafımıza gönderilen 08.08.2017 tarihli yazıda en uygun teklifin İş Ortaklığımızca verildiği ve söz konusu işin tarafımıza ihale edildiği belirtilmiş olup ilgili yazı ilişikte sunulmuştur.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
11.08.2017 tarihli aşağıdaki haberde ise şirket payına düşen oranı %78'e yükseltmişler. Yani ihale maliyetinin 50.700.000 TL + KDV kısmı IDGYO üstlenecek. Fakat gelirden alınacak oranında haliyle %78'i IDGYO kasasına girecek. 50 milyon maliyeti şirketin nasıl karşılayacağı önemli. Kredimi çekecek yoksa bedelli arttırım mı yapacak önümüzdeki günlerde görürüz.
İlgili Şirketler
[IDGYO]
İlgili Fonlar
[]
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
09.08.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi
İhaleyi Açan Taraf
EMLAK KONUT GYO A.Ş.
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
03.07.2017
-
-
İhaleye Teklif Verme Tarihi
20/07/2017
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
08/08/2017
İhale Sonucu
Kazanıldı
İhale Bedeli
68.500.000 TL
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
%78
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesine İdeealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi & İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İş Ortaklığı olarak katılımda bulunulmuş ve İş Ortaklığı'nın nihai teklifi 20.07.2017 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş.'ne verilmişti. Emlak Konut GYO A.Ş. şirketince tarafımıza gönderilen 08.08.2017 tarihli yazıda ve 09.08.2017 tarihli KAP açıklamamızda en uygun teklifin İş Ortaklığımızca verildiği ve söz konusu işin tarafımıza ihale edildiği belirtilmişti.
Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından 10.08.2017 tarihinde tarafımıza sözleşme imzalamak için davet yazısı gönderilmiş olup, önümüzdeki yedi (7) iş günü içerisinde İş Ortaklığımızdan talep edilen gerekli belgeler temin edilerek sözleşme imzalamak üzere davete icabet edilecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Bu hisse senelerdir takibimde yukarilarda bir yorum okudum hissenin asiri pirimli oldugunu yazmis ancak bu hissenin tevelludunu bilenler 0.60 lardan bu hissenin 12 lere gittigini bilmiyorlardir herhalde. Neyse hisse ile ilgili kendi sayfamda grafikli olarak paylasimda bulunacagim tum hissedaslara hayirli kazanclar diliyorum. Ytd...
Slm Şaban sayfan burdami
Teşekkürler
İdealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi
%49
verilen %78 lik oran grup halinde girilmesi nedeniyle alınan toplam orandır.
dikkat edilirse idealist ltd.şti ile birlikte teklif verilmiştir.%49 idgyo aittir.kalan %37 lik kısım ise idealist inş.ltd.şti ne aittir.
Merhaba Arkadaşlar hissemiz harekete başladı :)
Derinlik alan-satan bilgisi paylaşabilir misiniz.
Teşekkürler.
Hissede anlasilan kimse kalmamis