Bir gece ansizin gelebilirim. :)
Syg,
Printable View
Bir gece ansizin gelebilirim. :)
Syg,
ben de dün villalarımdan birini satılığa koymuştum akşamına satıldı. villa satışları hiç hız kesmedi. bugün dolara çevirip bağlayacağım. % 8 falan alırım büyük ihtimal.. bağlayınca paylaşırım..
Bugün enflasyon oranı açıklanacak. Bakalım şapkadan tavşanı nasıl çıkatacaklar. ekim ayında doğalgaza eletiriğe %9 zam gelmişti. Ben yine umutluyum o tavşan çıkacak şapkadan. %9 zamlar puufff olacak.ekim ayı enflasyonu sıfıra yakın olacak . bekleyip görelim.
yıllık enflasyon şu an itibariyle %25,24 olmuştur.
mevduat cephesi artış bekliyor.+++
Bu ''çıkartılan' enf. verisi sonucunda stopaj indiriminin devamı gerekir...
%25.24 enflasyon.
ytd.
syg,
enflasyon oranı açıklandı %2,67 fazla kırpamamışlar.:wu:
Hayırlı olsun arkadaşlar mevduat faizlerinin enflasyon altında kaldığı teyit edildi. Faizlerin daha da düşeceği beklentisi de işin cabası...
Yarın vadem var sıkı pazarlık şart oldu
Faizleri buna rağmen arttirmazlar yukarıdan baskı var...dolar alın diyorlar
Biri tweetirde yazmış çok güldüm.
Ülkede etin kilosu 70 tl
Sıgara 13 tl
Benzin 7 tl
Seçilen 74 bin tl
Seçen 1600 tl alıyorsa.
O ülkede kriz yoktur keriz çoktur.
Arttırım gelmezse dolar da srttırım olur:))
Şu andan itibaren tüm bankalar negatif reel faiz vermektedir.
yamyam bankalara bu faizle para baglayacıgıma bosta tutarım daha iyi... yada dolar alırım..
Aslında enflasyon düşük geldi. ben şahsen 3-4 bekliyordum. kasım ve aralık ayları enflasyonu düşük gelir. hatta eksi gelebilir. zirve bence buydu.
Akbank 22
Teb 22.50
Vakıf 24
Halk 24
İşbank 20
Ziraat 19
250 bin tl üzeri,
bankalardaki mtlerden biri stopaj uzamasını beklemiyoruz dedi, diğerleri yorum yapmadı.
Oranlar bana iyi geldi. Vakıf, halk ve teb düşünülebilir.
25 enflasyın varlen bu oranların neresi iyi?
benim bugun mevduat çözülüyor,birazdan gidecem,bakalım kaç oran verecekler...
Elektirige %9 zam yaptiklari ay ufe nasil 0,91 artti ?
Yapılan teşvikler Kasım ayı ve Aralık ayı enflasyon verilerine yansıyacak. Kasım Aralık eksi gelip 24 un altını gösterecekler. Dolarin düşüşü de etkisini gösterecek. Ocakta ise teşvikler gideceği için gene fırlayacak. Bence Bankalar Kasım aralık enflasyon tahminine göre faiz veriyorlar. Mevduatcı her zaman kaybeder. Kazanan bankadır.
% 70-80 aşağısı negatiftir bence :he:
Çünkü kıçımızda hissettiğimiz oran bu heryerde...
Dolar 1.5 TL olacakmış arkadaşlar osmanlı şehzadesine rüyasında bildirmişler https://twitter.com/ORHANOSMANOGLU/s...36743399366656
Yeni oran alan arkadaşlar paylaşımda bulunabilir misiniz ?
Odea temdit 400 K. %25,00
Burgan % 25,00
ICBC % 24,00
Ben umuyorumki bu enflasyona ragmen negatif reel faiz politikasi ve uzerine faiz dusurmeye devam ederler, cunku secimlerden sonra yuzde 35 e cok hizli ulasmaya ve butun siyasi yonetimlere faizin enflasyona degil.enflasyonun faize sebep oldugunu ogreten bir hareket olacaktir.
USD bir daha uçsun da o zaman maliyet enflasyonu nasıl kalıcı olacak görün o zaman...Biter o zaman birçok şirket ve kişi...
Tapatalk test
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ABD ile aran iyiyse enflasyon 30 da olsa ne dolar artar, ne de faiz
Bugün Açıklanan Üfe Ve Tüfede Gerçekci Değildi,Gerçekler Açıklansa Birde Dahada İyi Oran Almamız Lazım.
https://www.bloomberght.com/haberler...u-icin-negatif
Bu moodys çok külyutmaz canım bu kadarda olmaz yani