varlık fonu emlak gyo başarılı yönetiminden buraya üst yönetim acil** atamalı.**twitterden paylaşmak lazım artık.**zamanı geldi**.halk gyo da nekler oluyor..**önemli incelenmeli**..
Printable View
varlık fonu emlak gyo başarılı yönetiminden buraya üst yönetim acil** atamalı.**twitterden paylaşmak lazım artık.**zamanı geldi**.halk gyo da nekler oluyor..**önemli incelenmeli**..
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: hada ne diyeyim bu hisseye
Yıllarca yukselsin diye beklersin sinir eder. Birgün bir haber gelir tavan tavan gider sonra da sattım diye pisman. olursun
Bak bak bak ne ööle yürek yemis gibi %2 artmalar falan ?! Günü ( herzamanki gibi ) basladigin fiyatta bitirecegini bilmiyoruz sanki. Fuzuli fuzuli kiprasmalar. [emoji19]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha [emoji1] bir kerede yanilt be , baslangic bitis gene ayni. Allah bu kagitta kalanlara sabir versin.
arkadaşlar yatırım hesabında maliyet 0,22 gözükmeye başladı ne oluyor anlamadım anlayan varmı arkadaşlar yardım
şirkete g.müdürü olduktan sonra bi şey bulamayınca yeniden değerleme diye bi şeyler yaptırıp üst yönetime bakın bakın şirket bi gecede uçtu kaçtı inanmazsanız özkaynaklara bakın deyip borsada göçüşü**gör*e*meyen g.müdürü sonrası hisseler özellikle tesadüfmü veya mesajmı**varlık fonuyla berabewr çöküş içinde olması hala herkesin dilinde***nelerrr oluyyooorrr
halk gyo çöküşü halk bankada sıçrattılar**.iyi pislikler dönüyor hisselerde kim bunlar.**bankaların alayı kapı gibi duruyor...varlık fonu hiç iyi gelmedi halk gyo ve halkbanka.**veya başka bi şeyler????acil ****
pay daşlar klgyo dan sonra buradayım Allah bereket versin. Şimdi sıra burada mayıs sonuna kadar bekleyeceğim. Hiç birşey olmasa da bir in üstünde çıkarsınız ay sonu sabır. Her şey daha güzel olacak belki bir buçuk..
yatırım tavsiyesi değil (şart olmuş çünkü ;) )
Endex artida bu daha %-1 bile düsemedi hadi bi gayret yapabilirsin , sasirtiyosun bazen hlgyo [emoji39]
değerli ortaklar 0.99 a satıp 0.97 den alınabilir 2 güne bir bu yapılsa %2 yapıyor.Sizler bunu zaten biliyorsunuz. Bu da aylık en az %15 kar getirebilir.mayıs 20 den sonra en kötüsü bu yapılabilir.Her şey güzel olacak .
yatırım tavsiyesi değil (şart olmuş çünkü ;) )
bilanço açıklanması için son gün yarın mı?
genel kurul ne olacak acaba ? Hazirana ertelerler mi?
Endeksin yuruyup gittigi gunlerde dusmeyerek sevenlerini sasirtan kagit. [emoji848]
Oysa biliyoruz ki endeks yukari sen assagi. Hadi ama endeks %+1.60 sen hala gune basladigin yerdesin ☹️yakismiyor sana. Yap bi %-1,%-2.
HLGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11.010.757 Yıllık Değ%:-5
1 Ocak - 31 Mart 2017 hesap dönemi itibariyle, Şirket’in yönetim kurulu ve üst düzey yöneticilerine sağlamış olduğu ücret ve benzeri faydaların toplamı 308.219.-TL’dir. (1 Ocak - 31 Mart 2016: 139.432.-TL)
İşte kâr geriliğinin sebebi.
Yıllardır o koltuklarda oturup 90-100 kuruş bandında milleti uyuz ettiniz. Allah-ü Teâlâ'da inşallah sizi bildiği gibi eder .
Son olarak ben size kul hakkımı ne bu dünyada nede öbür dünyada helâl etmiyorum.
bilançoda 2.600.000.-TL bağış var yine. kime ne bağışladınız kardeşim ? (belediyedir herhalde yazık)
Dün , HALK GYO GENEL MUDURU DR. FEYZULLAH YETGIN SUNLARI SOYLEDI, “HALK GYO OLARAK, FAALIYETLERIMIZE BASLADIGIMIZ 2010 YILINDAN BUGUNE PORTFOY BUYUKLUGUNU 4 KAT ARTIRDIK. diye basın açıklaması yapıyor. Şundan hiç bahsetmiyor. Hisseyi 1,30 'dan halka arz ettik , şu an endeks 95.000 iken 98 kuruş . En azından portföy büyüklüğünün 4 değil 2 katı olsa 2,60 olacak. Bir de 3 ayda utanmadan karın yarısı kadar yönetim gideri nasıl yaptığını , şirkette kaç kişi çalıştığını , kaç tl maaş aldıklarını da açıklasa da bilgilensek.
Sayın ortak ve forumdaşlar hlgyo'nun mail adresine 4 mesaj önce yazdığım mesaj mealinde bir şikayet e-postası gönderdim, yukarıdaki mesajıma ek olarak yüzde 156 oranında artan genel yönetim giderlerinden de bahsettim. Finansal tablo okuma bilgisi üst seviyede olan arkadaşlar başka şeylerde bulabilir eminim. Bu şekilde bu şirkete baskı yapabiliriz diye düşünüyorum.
3 yıl sonra HLGYO da olanlar veya almak için uğraşanlar vay be bu hisse buralardamıydı diyecekler...işte bu günlerde alıp o günleri sabırile bekleyenler mutluluğa ereceklerdendirler((/.F.A.279/))
Formül =Yıllık net kâr ×7+mevcut piyasa değeri ×0,5=çıkan deger÷sermayesi=hissenin işlem gören değerinden ne kadar yüksek veya düşük o zaman kesin bir yargıya varacaksınız. BİLGİLENDİRMEDİR
Arz edilirken 2013 sonunda portfoy buyuklugu 1.2(B) TL idi , şu an 1.8(B) TL.
Portfoy %50 arttigina gore , duzeltilmis arz fiyati 1.20 TL'nin de ayni oranda artip hissenin 1.80 TL olmasi gerekirdi.
Yani şu an ki fiyatin en az %80 artmasi gerekir ki 4 sene evvelki 2013 sonundaki reel rakamlara ulasilsin.
Ha ben gelecek guzel bir bedelli ile 0.65 - 0.75 arasi bir fiyat bekliyorum o ayri.
İşte o gün bayram olacak , çarşı çok fena karışacak
'Olmaz oyle sey F/K , PD/DD falan o zaman ne olur haberin var mi senin" demeyin , zaten neydi ki ne olsun.
Sahipsiz , manasiz , hacimsiz lanet bir kagit...
İnşallah bir gün birileri hatirlar...
geçen sene geneşl müdür yapılan bu çalışan maaşlı eleman varlık fonuna geçtikten sonra hissenin sistemli çökertilişini söyleyemiyor..kendisi bu durumda hangi pozi,syonda**??değerlendirme yaptırıp şirket özkaynak uçtu kaçtı lololo suna gerek yok..zaten var olan şeylerdi..kendi ne katmış şirket daha beter oldu.**..
bizce siyaset dünyasının çok acil yakın izlemeye alması lazım burayı..sancaktepede neler oluyor..o arsa neden satın aldıkları holdingin şirketleri arasında abidikleme oldu.***bunlar sonradanmı haberdar oldu..satış ofisinin muazam giderleri**..
emlak gyo çok başarılı bürokratlarınının acil buraya atanması zamanı geldi geçiyor....acillllll.**
ha hahhaaa haha
g.müdürü üst kademeye gaz veriyor..bakın şirketi uçurdum haaa..bakın 4 kat artırdım falanda ringde devamlı dayak yiyen boksöre gaz veren sisteme döndü durum..bu g.müdürü ne diyor ne oluyor acil incelenmeli ...varlık fonu acil emlak gyo dan transfer .****
Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi
Nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirmeyi sürdüren Halk GYO, 2017 yılının ilk çeyreğini planladığı hedefler doğrultusunda kapattı. Stratejik portföy yönetimi çerçevesinde çalışmalarını ve yatırımlarını sürdüren Halk GYO’nun 2017 yılının ilk çeyreğinde net karı 11 milyon TL olurken, toplam hasılatı 21,6 milyon TL’ye ulaştı.
Kurulduğu tarihten bu yana her yıl kâr eden Halk GYO’nun “doğru lokasyonda doğru proje†anlayışıyla gayrimenkul sektörüne değer kattığına dikkat çeken Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin şunları söyledi, “Halk GYO olarak, faaliyetlerimize başladığımız 2010 yılından bugüne portföy büyüklüğünü 4 kat artırdık ve portföyümüzü yeni projeler ile çeşitlendirdik. Sektörün önde gelen bir oyuncusu olarak, imza attığımız işlerle ekonomiye değer katmaya çalışıyoruz. Yılın ilk çeyreğini planlamalarımız doğrultusunda kapattık. Gayrimenkul sektörünün 2017 yılında da ekonomik büyümenin temel faaliyet alanlarından biri olacağına inanıyoruzâ€
Tamamlandığında, şirketi büyüklük ve karlılık açısından bir üst kademeye taşıyacak Halk GYO IFM Kuleleri’nin inşasını, hızla tamamlamanın en büyük öncelikleri olduğunu vurgulayan Yetgin sözlerine şöyle devam etti: “Gayrimenkule olan ilginin artarak sürmesi, gayrimenkul sertifikası gibi finansal ürünlerin yaygınlaşması, sektörümüzü yeni projeler konusunda daha da cesaretlendiriyor. Biz de ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze yarattığımız katma değeri artırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruzâ€
Doğru Lokasyonda Doğru Projeler
Halk GYO, Ülkemizin önde gelen finans kurumlarını bir araya getirecek, tamamlandığında binlerce kişiye yeni iş imkânı sağlayacak, İstanbul’un küresel finans merkezi olması vizyonuyla geliştirilen, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin en büyük paydaşlarından. Halk GYO’nun, proje kapsamındaki; 34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ve 8'er katlı üç ticari binasının inşası hızla devam ediyor.
Halk GYO’nun İstanbul'un son dönemlerde en çok gelişme gösteren ilçelerinden biri olan Sancaktepe’deki 1.037 konutluk Bizimtepe Aydos Konut projesi ile Erzurum’da hayata geçirdiği Şehristan Konutları projesinin inşaat ve satışları da devam ediyor. “Mutluluk Evinizden Başlar" sloganıyla yükselen Bizimtepe Aydos projesi yaklaşık 95 bin metrekarelik bir alanda, yüzde 90 peyzaj alanına sahip olacak. “Şehrin Gözdesi†sloganıyla Erzurum’a yeni bir soluk getirecek Şehristan Konutları projesi ise yaklaşık 24 bin metrekarelik arsa üzerinde, 3 farklı tipte 13'er katlı 13 bloktan ve toplamda 620 daireden oluşurken, içinde ticari ünite alanlar da yer alacak.
Halk GYO’nun ilk konut projeleri olan Eskişehir merkezli Panorama Plus ile İstanbul merkezli Referans Bakırköy projelerinde de sınırlı sayıda kalan bağımsız bölümlerin satışları devam ediyor. Daha önce Park Dedeman Levent Otel binasını Dedeman Group International’a kiralayan Halk GYO ayrıca, portföyüne ikinci bir otel projesi daha eklemeye hazırlanıyor. Halk GYO’nun, ofis ve banka şubesi olarak kullanılan Salıpazarı Binasının otele dönüşüm süreci devam ediyor.
Halk GYO 2017 İlk Çeyrek Mali Verileri:
Toplam Aktifler: 1 milyar 889 milyon TL
Özkaynaklar: 1 milyar 641 milyon TL
Toplam hasılat: 21,6 milyon TL
Net Dönem Karı: 11 milyon TL
Bu genel müdür borsada kote olan HLGYO'dan mı bahsediyor yoksa kendisine rüyasında bir HLGYO diye bir şirket mi kurdu. Lütfen yarın genel kurula giden olursa sorsun. Demeç vererek yatırımcılarıyla dalga geçmesin. Endeks 96.000 geçti. Halkbank %3,5 yukarıda , genel müdür ise muhteşemiz diye basın açıklaması yapıyor. Lütfen sussun.
Gene endeks %+1 yukari , sen %-1 assagi. Aynen boyle devam. Hic bozma , Endekse duzeltme geldiginde de %-3 , %-5 hergun duscen ama söz ver. Hangi borsanin kagidisin sen yaaa [emoji23][emoji23]
Şirketimizin HLGYO 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 14:30'da Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok. No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul adresinde yapılmak üzere ertelenmiştir.
BÜYÜK GÜN ERTELENEN GENEL KURUL TOPLANTISI VAR ???????? CİDDİ HAREKETLER OLUR
2-3 gün içibde bedelsiz-temettü ödemesini yapsınlar da.
yalnız faaliyet raporunda yönetim kurulu tarafından alınmış bir temettü kararı yoktur yazıyordu. Genel Kurul yakın diye arayıp sormadım, bugün öğreniriz. Umarım kısa zamanda verirler
Genel Kurulun ilk tarihi referendum öncesi idi sanırım ertelenmesinin sebebi muhtemelen sonuçların görülmek istenmesiydi.
Bence genel kuruldan bir şey çıkmaz, iki sene öncekine katılmıştım, zaten banka genel müdürü ne derse o olacak büyük hissedar olarak, sonrada hlgyo genel müdürü katılan ky ile sohbet edecek, bu arada çay içilip kurabiye yenilecek :-)
İnşallah dediğiniz gibi olur ve bedelsiz ile temettü hemen hesaba girer, ama önce temettü gelir sanırım.
bedelsiz için spk dan onay alması gerekiyor.***en az 1 ay.**
temettüye gelince hesap eden varmı bilmiyorum ama k.yatıırmvıya kalan 500 bin lira***
yani 1000 lota alınacak temettü** 4 lira falan***g.müdürü kafa buluyo milletle....4 kat artırmış uçtuk kaçtık..falan da bu y.kuruluda bu işin içinde herhal sesleri çıkmıyor...varlık fonu da uyku modunda...siyaset dünyasına yazmak lazım.en üst siyaset dünyasına ...yaptıkları çabalar ne yazıkki alt bürokraside**bi şekil yok edilmeye devam ediyor..
emlak gyo nun başarılı yönetiminden buraya kaydırma olmadıkça veya varlık fonu**uyarılmadan herhalde burada daktırrr g.müdürü nün kafa bulucu gayri ciddi uçmaları devam edecek.**
"EVLER BORSADA DAHA UCUZ"
Bist Baskani Karadağ, 42 liradan halka arz ettikleri ve 37 liraya kadar gerileyen gayrimenkul sertifikasında yatırımcıya ‘ister oturmaya ister yatırmaya’ ürün sunduklarını belirtti. Karadağ, “37 liraya düşmüş. Aslında o bizim sattığımız 42 lira fiyat bile iskontolu idi. Şirkette metrekaresi 5 bin lira olan ev bizde 4 bin lira bandında idi. Aynı konut, aynı proje. 800 bin liraya satılan konut hiçbir zaman 600 bin liraya inmez. İndi ama bilinmediğinden. Aslında şu an kelepir. Benden alsa konutu 650 bin liraya alıyor, kapıdan aldığında 800 bin liraya” diye konuştu.
Mealen diyor ki ; HLGYO gibi sertifikayi da caktik gectik millete elhamdüllillah. [emoji23][emoji23] Daha da 5 sene cikmaz bunun acisi. Hadi gecmis olsun...
Devlet boyle devam etsin. Yakinda kimseyi bulamayacaklar buralarda.
biz çok yere yazdık bu g.sertifikalarının özelliklede varlık fonu yönetici destekli olmasının başarısızlık getirceğini..daha önlerinde halk gyo gibi bir rezalet duruyor..halk gyo nun daktırı .. g.müdürü bu günde g.kurulda atar da atar milletde ağzı açık dinler....**4 kat artmış..*da ne artmış bulamıyor millet..bu varlık fonuda sormuyor kafamı buluyon diyemiyor....adam kafasına göre cirit atıyor.**daktır ya.**
sonuçta bu g.sertifikalarının en büyük başarısızlığı halk gyo daki rezALETTİR**HERKES BİLİYOR BUNU.***
verecekleri temettü borsa tarihinin en rezil temetüsü.yok bi örneği.1000 lota 4 lira.**brüt..**....adamlar tam teşkilat olmuş..**soran yok eden yok..
ivedikvari işler..boşuna reklama ivediki sokmamışlar..halk istedi ivedik yaptı sendromu.**
ayrıca g.kurulu bu rezil hisse fiyatıyla karşıladıklarına göre g.kuruldan sonra azap sınırı artacaktır herhalde**..adamlar tam teşkilat..ne varlık fonundan ne bu memlekete katkı yapmaya çalışan siyasetten korkuyorlar..
daktırrr..g.müdürü bakalım neler çıkaracak torbadan***