gap bırakmasaydın iyiydi ytd
Printable View
gap bırakmasaydın iyiydi ytd
bir ben mi keşfetti bu hisseyi eski abilerimiz bi yorum yapsın
Sessizlik iyidir.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gap kalmadı bir yerde bir yanlışınız var.
Ek 7619
bundan bahsetmiştim
Kimseyi etkilemek istemem o gap benim için yok.30 bin endekste gap kaldı diye bir HALKB vermiştim hala kapanmadı.Gerçi yeniler için tabii ki bir risk açıkçası bu temettüleri vermeye devam ettikçe benim gibi bir çok kişi için önemsiz.Açıkçası burada patronun hiçkimseye öyle bir imkan tanıyacağını sanmıyorum.
Yine uçacak kaçacak diye birileri atladı ruhlarını teslim ettiler.Hey gidi günler Sayın ALEX13 gelse de görse bu günleri.Hani SAFGY de mal pazarlıyorduk ya millete öyle diyordun.Hey gidi günler.
Arkadaşlar gap gap gap.Her gap aynı değildir.O gap neden kaldı şirket beklenmedik bir bilanço açıkladığı için.İnsan şöyle 2-3 yıla bir bakar ne temettü vermiş falan filan.
O gap a gelecek diyen arkadaş sen elindekileri 3 liradan ver ben alayım sen oraya geldiğinde alırsın....
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar forumda sessizlik başladığında çıkış yakındır diye de bir analiz yapabilir miyiz? Saygılar ve sevgiler.
Bu hisse hiçbir zaman öyle olamaz.Hatta şu an bile yeteri kadar kalabalık.Bakınız ortaklık yapısı.
[attach=confıg]7757[/attach]
derinlik
dönüm noktasındayız ya aşağı ya yukarı YTD ayrıca hacim çok azaldı
KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/627432
Dosyalar:
İlişkili Taraf İşlemleri 2017-08-24
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi gereğince; Ortaklığımız Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan "Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ile Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi Arasında 2016 Yılında Gerçekleştirilen ve 2017 Yılında da Aynı Koşullarda Gerçekleşecek Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin Yönetim Kurulu Raporu"nun sonuç bölümü aşağıda pay sahiplerimizin bilgisine sunulmaktadır:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) II-17.1
sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği (Tebliğ)'nin 10 uncu maddesine istinaden
Şirketimizin Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi ile yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin kamuya
açıklanan son yıllık finansal tablolardaki satışların maliyetine oranının %
10'u aşması ve 2017 hesap döneminde de satışların maliyetine % 10'undan fazla
bir orana ulaşacağının öngörülmesi sebebiyle düzenlenen işbu raporda; Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin
seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki
durumu hakkında bilgi sunulmuştur.
KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/627433
Dosyalar:
İlişkili Taraf İşlemleri 2017-08-24
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. maddesi gereğince; Ortaklığımız Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan "Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ile Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Arasında 2016 Yılında Gerçekleştirilen ve 2017 Yılında da Aynı Koşullarda Gerçekleşecek Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin Yönetim Kurulu Raporu"nun sonuç bölümü aşağıda pay sahiplerimizin bilgisine sunulmaktadır:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) II-17.1
sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği (Tebliğ)'nin 10 uncu maddesine istinaden
Şirketimizin Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi ile yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin kamuya
açıklanan son yıllık finansal tablolardaki satışların maliyetine oranının %
10'u aşması ve 2017 hesap döneminde de satışların maliyetine % 10'undan fazla
bir orana ulaşacağının öngörülmesi sebebiyle düzenlenen işbu raporda; Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin
seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki
durumu hakkında bilgi sunulmuştur.
kagıda etkisi nedir acaba...açıklarmısınız
Defter değerinin altında işlem gören hisseler :
https://i.hizliresim.com/BAJyQv.png
KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/629140
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-09-11
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Aynı sektörde faaliyet
göstermekte olan iki şirketin birleşmesinin maliyetlerin düşürülmesi, finansman
kolaylığının sağlanması, verimliliğin artırılması ve etkin bir yönetim sistemi
altında tek elden yönetimi sağlayacağı düşüncesiyle,
Şirketimizin %100 oranında
iştiraki olan (oy hakkı veren bütün paylarına sahip olduğumuz) İstanbul Ticaret
Sicil Müdürlüğü'ne 787451 sicil numarası ile kayıtlı Ak Yön Yönetim ve Bakım
Hizmetleri A.Ş. ("Ak Yön") ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne 900278 sicil
numarası ile kayıtlı Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. ("Akyaşam") Yönetim
Kurullarının
Türk Ticaret
Kanunu'nun 155/1-b, 156, ilgili diğer maddeleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun
18, 19, 20 hükümleri ve ilgili diğer mevzuat hükümleri doğrultusunda, 1 Ocak
2017 - 31 Mayıs 2017 faaliyet dönemine ait 31 Mayıs 2017 tarihli mali tablolar
esas alınarak, Akyaşam'ın Ak Yön'ü tüm aktif ve pasifleri birlikte külliyen devralması
ve Akyön'ün tasfiyesiz infisahı suretiyle, Akyaşam tüzel kişiliği altında
kolaylaştırılmış olarak birleşmesi işlemlerine başlanmasına ilişkin Yönetim Kurulu kararları aldıklarını
tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Yine dünyadan bir haber bilançoyu görünce atlayanlar ruhlarını teslim ediyor.Bizim bu hissede yıllarımız geçti yedirtmezler o kadar kolay.Seneye de şöyle 40-50 kuruş temettü versin biz işimize bakalım.Hisse düşse ne çıksa ne bizim gibiler için çok da önemli değil.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=AKSGY
Diğer sorularınızı kendi yatırım uzmanınıza sorun.Her sene AKKÖK grubunun değerlendirmelerini yaptıkları açıklamalar var bulup onları okuyun.Gerisi sizin bileceğiniz iş.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Kimsecikler kalmamış aksgy de.terkedilmis forum.yakında hareketlenecek inşallah.
Bundan bişi olmaz dostuö. İşyat ve crdfa gibi temettüye yakın bi%10-15 yapar. Kısaca 3.40-3.60 arası görür ve temettüden sonra oturacagı fiyat yine 3.00-3.20 arası olacaktır. Daha sonrada temettüye yakın millet hisseye 3.30 _3.40 lı fiyatlardan girer tabi temettü beklentisi hareketi bekledikleri gibi olmaz. Tıpkı crdfa ve işyat taki gibi. Hisse aldıgı yerin bir iki kademe ya altında yada üstündedir. Temettü tarihine sadece iki veya üçgün kala düşünceler degişir ve gitmezse bizde temettüyü alırız muhabbetleri çogalır. Kimisi, oha yaa bu temettüyle enaz 7-8 li fiyatlarda olması gerekiyor cularıda unutmamak lazım. Tıpkı crdfa ve işyat taki gibi. Onların fiyatı bunun verdigi temettüye göre çok daha cazip
Özellikle şuanda crdfa.. Lakin yıllardır fiyat hep belli aralıklarda gider gelir..işyatta öyledir. Ve benim tahminim bu hissedeki hareketlerde büyük ihtimalle aynı olucak.3.00 altına düşmez,3.60 geçmez gibi bişi yani.. Heee!! Şu yukarda yazdıgımız bekledigi temettü hareketini göremeyipte bizde heryıl temettüsünü yerizciler vardıya!! Temettüden bikaç gün sonra başlarlar... Verdigi temettünün .....!!! Temettü aldık zarar %10 geçti. Diye bu döngü böyle geçer gider ve bu bütün temettü verimliligi yüksek hisselerde böyledir. Baya uzattım arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu hissenin 3.00-3.60 arasından çıkabilecegine inanmıyorum. (Tıpkı işyat ve crdfa gibi)Bol kazançlar saygılar..
KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/637665
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5f6dbb397f370b
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-10-30
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu
Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1883 ada 3 parselde, arsa sahipleri
ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmış olup,
değerleme raporu ekte yer almaktadır.
Saygılarımızla,
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/638105
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-10-31
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Yönetim Kurulumuzca,
Kurlarda
görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla,
AKASYA ve AKBATI ALIŞVERİŞ MERKEZİ'ndeki
mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde
öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam olarak ödeyen ve
Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayanlar arasından Şirketimiz
tarafından ihtiyari olarak belirlenecek olanlara 01/11/2017-30/11/2017
tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı
ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 3,50-TL, EURO kurunun ise 4,10-TL olarak belirlenmesine, belirlenen kurların kira
bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi
şartı ile kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile
kiracılarımızdan tahsil edilmesine,
Karar verilmiştir.
Saygılarımızla,
Anca kiracılarınıza dolar sabitleyin.yatırımcıya bi numaranız yok.ondan sonra böyle defter değerinin 3 te 1 inse gezinirsiniz.
Evt çok haklısınız.Peki o 3,5 lira kira aldıkları yatırımları 2 lira vererek yaptılar desem biraz utanırmısınız bu ettiğiniz laftan.Ya da son 3 senede toplamda verilen temettü miktarı ne kadar desem biraz yüzünüz kızarır mı?Size Bağdat caddesine gidip bir gezmenizi tavsiye ederim.Hele Erenköy sahilde ufak bir şey diye daha önce gidip bakmadığım kazma bile vurulmamış bir arsa var ki...Bizi bu fiyatlara ortak ediyorlar diye birilerine teşekkür etmeniz lazım.
Hey gidi günler bu topiclerden sizin gibi kimler geldi geçti.Sen beni sakın kayda alma kafana göre takılmaya devam et.