Fiili dolaşımı %33 olan bir şirketin batması bana hiç mantıklı gelmiyor. Firma batana kadar normalde %80'i millete itelemiş olmaları gerekirdi.
Printable View
Fiili dolaşımı %33 olan bir şirketin batması bana hiç mantıklı gelmiyor. Firma batana kadar normalde %80'i millete itelemiş olmaları gerekirdi.
Evet şu an itibari ile %100 düştü son 2 ayda
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden devre kesmiyor?
işlem hacmi 94 milyon
ittifak Holding'in malları satılıyor sanırım!
ADESE hisselerini daha önce manipüle hareketler gündeme gelmişti. şirket 80 milyon lot mal satıp bedelliye gidecek. Aracı kurum takasında görünen 76 milyon lot patrona ait ve Yatırım Finansman kurum takasında görünüyor.*
ittifak hold. yaptığı açıklamaya göre borsada satıştan söz ediyo, bir sonraki aşaması bahsettiğin gibi ihtimal dahilinde..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin, 2018 yılı faaliyetlere ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği ve Uluslararası Muhasebe/Finansal raporlama standartları (UMS/UFRS) çerçevesinde düzenlenen ve bağımsız denetimden geçmiş konsolide bilançomuzda 15.784.185 TL net dönem zararı mevcuttur. V.U.K. hükümlerine göre düzenlenmiş Konsolide olmayan yasal kayıtlarımızda 44.629.905,87 TL net dönem zararı mevcuttur. 2018 yılına ilişkin kar dağıtımının yapılmaması hususunda, Genel Kurul'a teklifte bulunulmasına, karar verilmiştir.
08.05.2019 tarihinde Grup şirketlerimizden*Big Planlama Yönetim ve*Müşavirlik A.Ş. ile Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş.'nin elinde*bulunan Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.payları ile ilgili olarak 1,56-1,87 fiyat aralığından 18.076.030 adet*pay satış işlemi tarafımızca*gerçekleştirilmiştir.Bu işlemlerle birlikte grup şirketimiz*Big Planlama Yönetim ve Müşavirlik A.Ş.'nin*Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.sermayesindeki payı kalmamıştır. Grup şirketimiz*Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş.'nin*Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.sermayesindeki payı*08.05.2019 tarihi itibariyle %5,72 olmuştur.
ADESE Hisselerinde satılacak patron hisslerine karşı yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. ADESE hisselerinin bağlı olduğu İttifak Holding yöneticisi ile Mecnur Çolak sık sık Bulgaristan'da görüştükleri ve Balıkçı Orhan'ın bu operasyonlarda yalan haberler ile manipülasyonda buluncağı borsa kulislerinde konuşulmaya başladı.*
Haber Merkezlerimizde Yapılan Haber Sonrası KAP' bildirilen haberler.*
ADESE Hisselerinin şirket Borçları için satılması,
" Toplanan yönetim kurulumuz,*Holding ve Grup Şirketlerimizden Big Planlama Yönetim ve Müşavirlik A.Ş.*ile Seha İnş. Müh. Mad. Turz. San. Ve Tic. A.Ş.'nin elinde bulunan ve Borsa İstanbul'da*işlem gören ADESE paylarının, gelirinin en az yüzde doksanlık kısmı nakdi banka*kredi borçlarının ödenmesinde kullanılmak üzere en uygun şartlarda*satılmasına,***bu kararın adı geçen grup*şirketlerin Yönetim Kurullarına bildirilmesine karar vermiştir."
Bedelli Sermaye Arttırımı* Bildirimi,
"Şirketimiz Adese Alışveriş Merkezleri Tic A.Ş. 'nin 08 Mayıs 2019 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu kararı ile ,Şirketin kayıtlı sermaye tavanın 200.000.000,00TL'den 500.000.000,00TL'ye arttırılmasına ve süresinin 2023 yılı sonuna kadar uzatılmasına, bu amaçla Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesinin değiştirilmesine, değişiklik için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ve T.C. Ticaret Bakanlığı''ndan gerekli izinlerin alınmasına, bilahare keyfiyetin yapılacak ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir."
bu hissenin bilançosuna baktığımda hakkının 1 tl olması gerektiğine karar verdim...piyasa değeri 125 milyon gibi olmalı
bu hissede bu kadar satışı karşılayacak yatırımcı yk.kademelerde milyn milyn ltlar uçuşuyrdu bu işte başka bir şeyler lacak
bakalım ne lacak
İttifak banka borçları için satmış..bu ay yönetim kurulu toplantısı var.yonetim tümü değişecek.
Sonrası fişekler
KAP: ADESE [ ] ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/763209
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6aa1ed88e16e8f
Net Dönem Karı veya Zararı -22.471.788
Sömürdünüz bittik tükendik daha ne %120 düştün 1,5 ayda paranın 3 te 2 sini verdik kalan da götünüze girsin hırsız ********ler
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adeseciler alınır mı buralardan yoksa yine mi gel gel yapıp gümletecek?
Amma, dolandırıcı molandırıcı; 17₺ gösterdiler ? O iş neden bir daha olmasın de mi?
ittifak holdingin iştiraki big planlama, elindeki ADESE hisselerinin yüzde 18 ini borsada sattı. önümüzdeki süreçte diğer hisselerini de satacak. peki bu hisseleri borsadan kim aldı? emin olun hepsini küçük yatırımcılar almadı. adrese teslim anlaştığı birilerine borsa üzerinden sattılar. tıpkı seha ve selva gıdanın elindeki ittifak holding hisselerini borsada özlem erkan ve ekibine sattıkları gibi.
önümüzdeki aylarda/yıllarda ittifak holdingteki operasyonun ardından bir müddet bekleyip tekrar adese'de aldıkları bu hisseler üzerinden bir çıkış yaşanacaktır. bu hisseleri muhtemeleldir ki 3-4 TL den elden küçüklere postalayacaklardır. halka açıklık oranı arttığı için bir daha 15-20 leri beklemeyin. yada hiç olmadı kuleyi satıp kar payı olarak dağıtacaklardır.
adesenin durumunun migrostan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. bilançoları ve pd/dd oranları ortada.
bu yazdıklarım benim tahminim olup kendi kararlarınızı kendiniz verin. bu adamlardan her türlü dalevere beklenir çünkü.
Alti dolduruo doldurup siliyor
Bu başlığı şu anda 52 kişi okumaktadır. (11 üye ve 41 ziyaretçi)
bu saatten sonra girmek çok risli 1 altında ancak mantıklı
Hazır kayıtlı sermaye tavanını artırdın, milyon milyon hisseleri de sattın, bi de arkadan bedelli patlat tam olsun. Böylece iyice sıvamış olursun.....
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onunda sırası gelecek. Burada 4-5 TL deyken uyardım uzak durun diye ama bazı arkadaşlar kumarı seviyor sorun seha inşaat ile alakalı konya ve İstanbul'da 5000 konut var bunun büyük bir kısmı satılmadı. Şayet kısa zaman içinde satılırsa sorun olmaz ama yıllar geçtikçe finansal maliyet artacak. İnşallah zararı çok olan arkadaşlar yoktur. Olanlara da Rabbim başka yerden bol kazançlar versin inşallah. Yapacak bir şey yok olsa imkanım hepinizin zararı ni nakten karşılayıp sizi bu dertten kurtarirdim
Adese de Özgyo gibi oldu maalesef. Adesenin farkı perakendesi ve PD /DD de avantajlı olması. Bir de İttifak Holding çatısı altındayken İttifak ın BİST de güçlü durması. Cuma günü 30 Milyon açığa satanların ne bildiğini de bilmek lazım tabi! (Y.T.D.)
Bu işin sonu bedelli. Ancak 1 in altına sarkarsa bedelliyi de ellerine yüzlerine bulaştırmis olurlar.
H8266 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
23 Haziran seçimleri anketimiz de 1 hafta geri de kaldı...
İlginç sonuçlar var...
Erken seçim mi geliyor yoksa?
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
Unutmayın;31 Mart seçimlerini de büyük oranda doğru bilmişdi Hisse.Net seçim anketi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post3468883
saygılar/başarılar
Kağıt çöp olmuştur artık..Allah belanizi versin.
1.12 dibi bakalim
Dün gelen habere göre İttifak/ Adese elindeki Kulesite AVM nin bulunduğu yeri KENDİSİNİN VE GRUP FİRMALARININ kredi borçlarına mahsup edilmek üzere Vakıf Katılım Bankası ve Şekerbank'a vefa hakkıyla devrediyor.
Bu haberi okuyan oldu mu. Varmı yorumu olan.